Kite CampHaukeliseter, Norge

Snekiting i spektakulære omgivelser

Kitesurf din vej gennem majestætiske sneklædte landskaber, på vores smukke og blæsende snekite camp ved Haukeliseter, placeret 1000 meter over havets overflade. Vores kite camp i Haukeliseter, Norwage ligger lige ved kite spottet, med masser af sne, god vind og rigelig plads til at snekite lige uden for din dør.

Surf niveau

Begynder til mellemniveau

Vibe

Afslappet

Sæson

Jan-Marts

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

COVID19

Oplysninger om COVID19

Lapoint har stor erfaring med håndtering af forskellige typer begivenheder rundt omkring i verden, og det er vigtigt, at vores gæster føler sig trygge ved at rejse med os.

Vi overvåger udviklingen nøje på hver af vores destinationer, og vi er i kontakt med sundhedsmyndighederne i hvert land og følger deres retningslinjer, i tilfælde af, at der vil blive rapporteret udbrud af COVID-19 (coronavirus) i et af vores nærområder.

For at få de opdateret rejse informationer for hver destination, anbefaler vi at du læser de seneste informationer på de officielle websider:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID 19 her

Så hvad skal jeg forvente?

Sådan tilbringer vi vores weekender i snekite himlen

Haukeliseter er et at de bedste steder at snekite i det sydlige Norge. Det store område udenfor Haukeliseter, tilbyder masser af sne, bakker, kickers, klipper at hoppe fra, og et storslået sceneri der kan opdages med en kite. Hytten er placeret lige midt på kite spottet, så bliv ikke bekymret hvis du bliver kold – du kan nemlig varme dig ved ildstedet, med en dejlig kop kaffe imellem dine sessions.

Vi starter fredag aften kl. 21.00 med en introduktion til weekenden og hinanden på Haukeliseter. Der vil være teorigennemgang omkring kiting, sikkerhed og udstyr, og vi vil diskutere dit niveau og dine mål. 

Vågn op til en dejlig morgenmadsbuffet med frisk brød fra bageren, hjemmelavet müsli, en masse lokal og lækker skinke og ost fra området, laks, sild og meget mere. Husk at smøre dig en stor madpakke og fylde dine termokander med noget varmt, og forbered dig selv på en lang og aktiv dag udenfor. Vi vil normalt være uden for fjeldbyen, men nogle gange kører vi til et andet spot, hvis vinden er for svag. Husk at vi skal være udenfor hele dagen, og bring nok mad, vand og tøj, til f.eks. at nyde en frokost med en vind på 10 m/s og sne.

Efter en lang dag med kiting, sol og indtryk, vender du tilbage til vildmarksbadet, hvor du kan dele dine eventyr med nye venner, omgivet af frisk fjeldluft, sne og tusindvis af stjerner. En tre-retters aftensmad, vil blive serveret om aftenen, primært med lokale ingredienser såsom lam, rensdyr, rype, torsk eller ørred. 

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed