Kite CampHaukeliseter, Norge

Lapoint Kite camp Haukeliseter, Norge

Lapoint snekite camp Norgeer en hyggelig traditionel fjeldhytte 1000 m.o.h. og omringet af smukke fjelde. Haukeliseter fjeldstue er ejet af Den Norske Turistforening (DNT), Norges største outdoor organisation. Der er værelser til ethvert budget og smagfuld mad, lavet af lokale produkter. Området omkring Haukeliseter tilbyder fremragende forhold til snekite, med store flade områder på en frossen sø, hvor du kan lære og træne freestyle. Ved Haukeliseter kan du låne kajakker (sommer), fiskeudstyr, ski til fjeldture og snesko. De arrangerer hundeslædeture, lavinekurser og en lang række af aktiviteter til voksne og børn.

Vores værelser

Alle budgetter og standarter

Faciliteter

Føl dig hjemme

Hvor vi befinder os

Ankomt i bjergene

Kite kurset er fra fredag til søndag. Teorien starter fredag aften kl. 21.00, og vi slutter normalt omkring kl. 16.00 søndag eftermiddag. Bemærk at vi måske slutter på et andet kite spot end Haukeliseter, og det kan tage lidt tid, før du er tilbage i byen og klar til afrejse, f.eks. med bussen. Vi anbefaler at du ankommer med bil til Haukeliseter, da vi sommetider må køre til andre spots for optimale forhold. Haukeliseter er placeret direkte ved E134 og er nem at komme til.

Fra Oslo (285 km, 4-5 timers kørsel):Følg E18 til Drammen/Kristiansand. Tag E134 fra Drammen til Kongsberg og Haugesund. Haukeliseter vil være på din venstre side, 30 minutter efter at have passeret Haukeli landsby. 

Fra Stavanger og Bergen: 3-4 timers kørsel (der er færger på disse ruter). Følg skiltningen til Røldal og fortsæt 30 minutter til Haukeliseter. 

Bussen: Haukeliekspressen passerer langs med vejen mellem Oslo og Haugesund, Stavanger eller Bergen (via Odda). Dit bus-stoppested er ”Haukeliseter fjellstue”, og du bliver sat af foran indgangen. Husk IKKE at stå af bussen i ”Haukeli grend”, hvilket er 30 minutter for tidligt. www.haukeliekspressen.no. Vi snekiter måske på et andet kite spot om søndagen, så book ikke din returbillet tidligere end kl. 18.00 denne dag, så du er sikker på at kunne nå tilbage i tide til bussen.

Haukelivegen 2917

3895 Edland

Norway

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed