Kitesurf Camp Porto Botte, Sardinien

Porto Botte er et af de bedste og mest blæsende områder på Sardinien og i hele Italien. Vandet er fladt, og du kan stå i vandet 100 meter ud fra kysten. Sardinien byder på sol, en konstant vind, store strande, krystalklart vand og god, hjemmelavet italiensk mad, lavet af lokale fødevarer fra området.

Sardinien

Sardinien (“Isola del Vento”) er en italiensk ø i Middelhavet mellem Italien, Spanien, Tunesien og syd for Korsika. Stedet byder på de smukkeste kitespots, du kan forestille dig. Her er både bølger og laguner med fladt vand. Du kan se smukke, lyserøde flamingoer i saltvandssøerne ved vores lokale kitespot. Sardinien har længe være kendt som en klatre destination med sine vilde og spektakulære stenvægge langs kystlinjen, men er endnu uopdaget som kitedestination. Der er mange etablerede klipper til sportsklatring på tværs af øen, og en af dem er Porto Pino i nærheden af vores camp. Her får du mulighed for at prøve kræfter med en 13 meter høj klippe, ligge på stranden eller bade i det turkisblå vand, hvis vinden svigter en dag.

Hvad kan jeg forvente?

På Sardinien vil du finde kiting af høj kvalitet, smuk og varieret natur, lækker mad og farverige solnedgange. Vi samarbejder med Marco og hans kiteskole “Kite Sardegna”. De er den eneste kite skole, der har licens til at undervise i Porto Botte, så vi har masser af plads til at udvikle os. Marco har mere end ti års erfaring i at undervise i kitesurfing, og han vil sørge for, at dit ophold på Sardinien bliver en succes. Hvis du allerede ved, hvordan man kiter, er der med garanti mulighed for at blive inspireret og motiveret af andre dygtige kitere. Stedet er pefekt til at øve sig på nye tricks, tage billeder eller lave film.


Pakker

Kiters Pack

lyder godt

Kite coaching

Jeg er klar!

Bed & Breakfast

Jeg er klar
Perfekt sted til at kite, kan klart anbefales!!! :)

Christopher

Indkvartering

Bo på Sardinien

Villa Marco’s

Lapoint er stolte af at kunne tilbyde en kitecamp med indenlandsk-produceret økologisk mad! Vi lever med Marco i hans gård, kun én km fra kitespottet ”Porto Botte”. Det er et stort og komfortabelt hus, der giver dig følelsen af at være hjemme

Sæson: Maj - Oktober
Passer: Alle niveauer
Alder: Fra 18 år

vis