Kite CampSardinien, Italien

Fantastisk kitesurfing og et lokalt præg

Krystalklart, varmt vand og hvide sandstrande, er det drømmende udgangspunkt for en ferie på Lapoint Kitesurfing Camp på Sardinien, Italien. Vores kitespot ved Porto Botte er et paradis for kitesurfere, takket være dets flade vand og konsistente vind. Føl dig hjemme med vores italienske familie, spis smagfuld hjemmelavet mad og tag din kiteboarding til det næste niveau, imens du møder nye venner fra hele verden.

Surf niveau

Begynder til øvet

Vibe

Relaxed

Season

July - September

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Indkvartering

Vores italienske hjem

Lapoint kitesurfing camp Sardinien, Italien er et idyllisk landhus kun 3 km fra Porto Botte kite spot. Vi er stolte af at kunne servere hjemmedyrket og selvproduceret italiensk mad fra farmen.

Tilføjelser og aktiviteter

Maximize your trip

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

COVID19

Oplysninger om COVID19

Lapoint har stor erfaring med håndtering af forskellige typer begivenheder rundt omkring i verden, og det er vigtigt, at vores gæster føler sig trygge ved at rejse med os.

Vi overvåger udviklingen nøje på hver af vores destinationer, og vi er i kontakt med sundhedsmyndighederne i hvert land og følger deres retningslinjer, i tilfælde af, at der vil blive rapporteret udbrud af COVID-19 (coronavirus) i et af vores nærområder.

For at få de opdateret rejse informationer for hver destination, anbefaler vi at du læser de seneste informationer på de officielle websider:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID 19 her

Så, hvad burde jeg forvente?

Sådan ser ”hverdagen” ud i kite paradis

Sardinien byder på nogle af de bedste kitesurfing forhold i Europa, med varmt vejr og smukke omgivelser. Kombinationen af den afslappede stemning og smagfulde hjemmelavede italienske mad, gør vores camp til det perfekte sted at tage på kite ferie. Alle vores gæster ankommer vores surf camp i Sardinien, Italien den samme dag, klar til at dele en uge med glæde, udfordringer og oplevelser. Bliv ikke overrasket, hvis du får venskaber for livet!

Vågn op til en dejlig morgenmad med brød, italiensk skinke og ost, marmelade, æg og sæsonens frugter, samt grøntsager fra haven. Vinden tager normalt til i løbet af morgenen, og forholdene til kitesurfing bliver perfekte indtil solnedgang. Vores kite skole, ”Kite Sardegna”, er den eneste skole med licens til at undervise på Porto Botte, så du vil føle dig tryg på et stort område, til at øve og nå dine mål. Hvis du allerede ved hvordan man kitesurfer, kan du blive inspireret og motiveret af andre kitesurfere, og du kan surfe eller øve tricks på det flade vand med masser af plads.

 Selvom Sardinien er et af de mest vindsikre kite destinationer om sommeren, kan der måske alligevel opstå nogle dage uden vind gennem sæsonen. Hvis der ikke er vind, eller hvis din krop har brug for en pause fra kitesurfing, anbefaler vi en dagstur til Porto Pino. Denne fire kilometer hvide sandstrand er karakteriseret af Aleppo grantræer, egetræer, majestætiske sandbanker og krystalklart vand, perfekt til svømning, SUP-paddling og afslapning. Erfarne klatrere kan prøve at friklatre den 11 meter høje klippe som vi ofte hopper i vandet fra.

Efter en lang dag med kitesurf, sol og indtryk, vender du tilbage til et lækkert hjemmelavet italiensk aftensmåltid på campen, serveret med lokal vin. Vi vil også tage dig med til vores favorit restauranter i den nærmeste by, hvor du kan smage den bedste pizza du nogensinde har prøvet, sammen med lokalt brygget øl. Vores kitecamp på Sardinien er stedet for passionerede kitesurfere, der gerne vil have en uge med perfekte forhold, uden for mange folk.

Andre kite camps

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed