Kite CampSardinien, Italien

Lapoint kite huset Sardinien, Italien

Opplev Sardinias autentiske livsstil, smaker og avslappede energi mens du føler deg som hjemme på campen vår! Vi bor med kitelegenden Marco og hans familie i et stort og koselig gårdshus kun 3 km fra kitespoten. Vi er omringet av vakker natur og bor med høner, fasaner, ender, griser. Familien dyrker grønnsaker, urter og frukt i hagen, og produserer kjøtt, ost, egg, olivenolje, syltetøy, kikertmel og honning. Vi er stolte av å kunne tilby den fantastiske maten deres på campen.

Værelser

Hjemme på Sardinien

Vælg mellem fællesværelse eller dobbeltværelse. Alle værelser har private badeværelser og aircondition.

Faciliteter

Den perfekte kite ferie

Føl dig hjemme og slap af, eller vær social med de andre gæster i haven eller i gæstekøkkenet. Spil et spil eller lyt til musik, nyd en bog i hængekøjen, praktiser yoga under oliventræerne, eller udforsk grøntsagshaven og de venlige dyr vi bor med.

Hvordan kommer man frem

Ankomst til paradis

- Hvordan kommer man frem?

Ankomst- og afgangsdage er onsdage. Der vil ikke være nogle lektioner denne dag, så du kan ankomme, når du vil. 

Cagliari lufthavn:Den lufthavn der ligger tættest på er Cagliari, en time fra campen. Tjek efter om dit flyselskab accepterer kite bagage, nogle af de mindre selskaber gør ikke. Der er direkte fly fra mange af de større europæiske byer. Du kan også flyve til Rom eller Milano og fortsætte til Cagliari med ”Alitalia”.

Alghero lufthavn:Der er direkte flyvninger til Alghero hver onsdag fra Oslo, Stavanger, Göteborg og København. Flyvetiden er 3,5 time og flyafgangene er ofte billige. Det tager 3 timer at køre fra Alghero til campen, og du kan finde rimelig biludlejning ved lufthavnen. Se mere på www.tui.no, www.tui.se eller www.tui.dk

Olbia lufthavn: Der er direkte og billige fly til Olbia med charter (Apollo, Ving), SAS og Norwegian. Olbia ligger 4-5 timers kørsel fra campen.

Med tog/bil og færge: Vil du gerne rejse mere grønt og bæredygtigt? Vælg tog eller bil og bliv her i to eller tre uger! Der er færger der går fra Italien, Frankrig, Korsika og Spanien hver uge. Rejsetid varierer fra 50 minutter til 15 timer. Se mere på https://www.directferries.co.uk/sardinia.htm

Adresse

Agriturismo Golfo Palmas ,Strada Statale 195, km 91 , Bivio Porto Botte ,09010 San Giovanni Suergiu, Italien

Transfer (fra lufthavn/station til campen)

Transfer til og fra Cagliari lufthavnen er ikke inkluderet i camp opholdets pris. Vi kan organisere en chauffør, hvor prisen afhænger af antallet af personer der deler (35-80 euro pr. person). Dog anbefaler vi at tage et tog fra lufthavnen, hvilket er meget nemt og billigt. Togstationen hedder ”Cagliari-Elmas” og er kun 100 meters gang fra lufthavnen. Se togafgangene her http://www.trenitalia.com/ 

Din ankomst destination er ”Carbonia Serbariu”. Vær opmærksom på, at det sidste tog forlader Cagliari-Elmas (lufthavn) klokken 20.45. Togbilletten koster 5 euro, og transferen fra togstationen i Carbonia til campen er 10 euro.  

Transfer pakke:

Husk at tilføje ”transfer pakke” til din booking, hvis du ikke planlægger at leje en bil. Transfer pakken inkluderer transfer til/fra kite spottet, supermarkeder, restauranter og en dagstur til smukke Porto Pino. Pris: 130 Euro (lufthavns transfer er ikke inkluderet).

 Find flyafgange

Der er mange forskellige fly muligheder. Vi anbefaler www.momondo.com, charter fly og www.alitalia.com, til at finde din rejse. 

Andre kite camps

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed