Villa Marco’s - Sardinien

Lapoint er stolte af at kunne tilbyde en kitecamp med indenlandsk-produceret økologisk mad! Vi bor hos Marco på hans gård, kun én km fra kitespottet ”Porto Botte”. Det er et stort og komfortabelt hus, der giver dig følelsen af at være hjemme.

Villaen

På Marcos farm er der venlige grise, høns, geder, gæs og ænder. I køkkenhaven findes der frugt og grønt, som serveres til middag. Marcos mor og far, Patricia og Mimmo, producerer selv kød, mælk, ost, æg, marmelade, grøntsager, honning mm., og er stolte af at servere deres fantastiske mad til dig under dit ophold. Stå op til te, kaffe, brød, ost, marmelade, sardisk skinke fra området, årstidens frugter, og gør dig klar til en dag fyldt med aktiviteter.
Info

FacilitETER

HAVE

Vi har en stor og hyggelig have, gratis Wi-Fi (virker fint, men ikke det hurtigste) og et tv. Det er et smukt område, vi bor i, så en løbetur før morgenmaden er både smuk og velplaceret inden dagens aktiviteter.

 

DOBBELTVÆRELSER

Der er fire dobbeltværelser med bad og AC. Der er dobbeltsenge i alle værelser, så du skal bestille sammen med en ven (eller book hele rummet). Der er et værelse med to enkelt senge.


DORM

At dele værelse er en god måde at møde nye mennesker på. Vi har to fællesværelser, hvor hvert af dem har fire senge. Begge har bad og AC.

YOGA

Tilføj yoga-pakken til din booking og nyd tre lektioner med ashtanga yoga og en omgang power-pilates før morgenmaden i løbet af din uge på campen. Vores yoga- og pilatesinstruktør Ewa Zdun har en idrætsuddannelse fra ‘Physical Education’ i Warsawa,          Polen. Hun har dyrket og undervist i yoga og pilates i mange år. Herudover har hun også arbejdet som personlig træner i et fitnesscenter, både i Polen og Italien. Hun er en dedikeret Kiter og ‘yogi’, som nu bor på Sardinien med hendes familie.

Pakker

Kiters Pack

lyder godt

Kite coaching

Jeg er klar!

Bed & Breakfast

Jeg er klar

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.