Lær at Kitesurfe Sardinien - Begynder Kitesurf Camp

Hvis du er nybegynder eller kun har prøvet at kite et par gange før, er dette er den perfekte mulighed. Forholdene på Sardinien er optimale til at lære kitesurfing

En normal dag PÅ SARDINIEN

Vågn op til en dejlig morgenmad med hjemmebagt brød, ost, italiensk skinke, kage, hjemmelavet marmelade, tomater og andet godt fra haven. Normalt begynder det at blæse omkring kl. 11, så du har tid til at nyde en rolig morgen, maden og udsigten, hvorefter vi kører til kitespottet, som ligger cirka 10 minutter væk. En uge med god vind på Sardinien vil helt sikkert øge dit niveau og dine færdigheder. Sammen med de øvrige kitere vil du blive motiveret til at afprøve nye ting. Der er en times coaching inkluderet i løbet af ugen. Vi vender tilbage til campen, når solen går ned (omkring kl. 19). En lækker middag lavet af Marcos mor, Patricia, vil senere blive serveret (20 EUR inkl. vin). To aftener i løbet af ugen tager vi til vores foretrukne restauranter i Sant’Antioco og Carbonia.

Hvem er det til?

Denne pakke er for nybegyndere, eller for dig, der kun har prøvet at kite et par gange før. Vores professionelle instruktører vil nøje overvåge dig. De vil sørge for, at du udvikler dine færdigheder i overensstemmelse med dit niveau. Vi ønsker, at du har det sjovt med kiting, føler dig tryg, bliver hooked på sporten og møder nye sjove mennesker, og måske nye rejsekammerater. Betingelserne for læring er perfekte i Porto Botte: Du har masser af plads, fladt, lavt vand og en konstant vind. Det, der gør Porto Botte unikt, er, at det kun er os, der har licens til at have kiteskole, så området bruges udelukkende til undervisning. Det betyder, at du ikke behøver at tænke på andre kitere eller svømmere, når du er fokuseret på at lære at kite.

Inkluderet

1 uge

  • 7 overnatninger

   7 morgenmåltider

   Redningsbåd, hvis nødvendigt

   12 timers kitekursus. To elever per kiteinstruktør. Hvis der er én elev på én instruktør, vil du have 6 private timer i stedet

   Alt det nødvendige gear (kite, board, vest, hjelm, trapez) NB: Medbring vådsko og våddragt hvis du har. Leje er inkluderet, men vi har ikke ubegrænsede størrelser.

   Hvis du har tid og energi til mere kiting efter dette, kan du leje kiteudstyr på stedet

2 uge

  • 14 overnatninger

   14 morgenmåltider

   Redningsbåd, hvis nødvendigt

   24 timers kitekursus. To elever per kiteinstruktør. Hvis der er én elev på én instruktør, vil du have 12 private timer i stedet

   Alt det nødvendige gear (kite, board, vest, hjelm, seletøj) NB: Medbring vådsko og våddragt hvis du har. Leje er inkluderet, men vi har ikke ubegrænsede størrelser.

   Hvis du har tid og energi til mere kiting efter dette, kan du leje kiteudstyr på stedet

 

IKKE INKLUDERET

Kiteudstyr udenfor undervisningstimerne

Våddragt og vådsko. Eftermiddage er kolde

Frokost

Middage – koster ca 20 euro pr. gang og vi spiser enten på campen eller på en restaurant i byen

Transport til og fra lufthavnen

Transfer pack (add on option i booking)

SUP leje eller SUP yoga

Cykeludlejning

indkvartering

Villa Marco’s

Lapoint er stolte af at kunne tilbyde en kitecamp med indenlandsk-produceret økologisk mad! Vi lever med Marco i hans gård, kun én km fra kitespottet ”Porto Botte”. Det er et stort og komfortabelt hus, der giver dig følelsen af at være hjemme

Sæson: Maj - Oktober
Passer: Alle niveauer
Alder: Fra 18 år

vis

Detaljer

HVORDAN MAN KOMMER DERTIL

Ankomst- og afrejsedag er onsdag. Cagliari er den nærmeste lufthavn, cirka en times kørsel fra campen. Vi anbefaler dig at bestille dit fly med SAS/Norwegian, Alitalia eller KLM, afhængigt af hvilken by du rejser fra. Nogle af de små Lufthansa-flyvninger accepterer ikke kitebagage ombord, men det er en god mulighed, hvis du ikke bringer kite gear. Der er direkte flyvninger fra München (Lufthansa), Zürich (Swiss Airlines), Amsterdam (KLM), London (Easy Jet) og Frankfurt (Condor). Den billigste løsning fra Skandinavien er at flyve til Alghero og leje en bil for ugen.

Der er direkte flyvninger til Alghero hver onsdag fra Oslo, Stavanger, Göteborg og København. Flyvetiden er 3,5 timer, og flyrejserne er normalt billige. Det tager 3 timer at køre fra Alghero til campen, og du kan finde billig biludlejning i lufthavnen. Se www.tui.no, www.tui.se eller www.tui.dk. En anden billig løsning fra Skandinavien er at flyve direkte til Olbia og leje en bil for ugen. Der er direkte billige flyrejser med chartervirksomhederne (Apollo, ving), SAS og Norwegian. Olbia er 4 timers kørsel fra campen. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om flyrejserne: marit@lapoint.no

Der er mange forskellige fly-muligheder at få her. Vi anbefaler www.momondo.dk til din rejse.

 • Transfer

 • Husk at tilføje “transfer pakke” til din reservation, hvis du ikke planlægger at leje din egen bil. Transfer pakken inkluderer transfer til/fra kite spot, supermarkeder, restauranter og en dagstur til smukke Porto Pino. Pris: 130 euro. Taxa til og fra lufthavnen i Cagliari er ikke inkluderet i transfer pakken. Lapoint kan organisere dette for dig. Send os en e-mail med dit flynummer og ankomsttidspunkt, hvis du vil blive hentet. Prisen afhænger af antallet af personer, der deler (35-80 euro pr. person).

 •  
 • Den billigste løsning er at tage et tog fra lufthavnen til togstationen Carbonia. Se togtiderne på http://www.trenitalia.com/. Skriv hvilken tid du vil rejse fra “Cagliari-Elmas”. Din ankomstdestination er “Carbonia Serbariu”. Turen fra togstationen i Carbonia til campen koster 10 euro. Bemærk at det sidste tog forlader Cagliari Elmas (Lufthavn) kl. 20:45. Det er ikke muligt at bestille en taxa fra Alghero eller Olbia til campen.

 • Måltider

 • Morgenmad er inkluderet. Vi har en lille køleskab, hvor du kan opbevare dine egne fødevarer, eksempelvis til frokost. Vi spiser aftensmad i campen fem dage om ugen (20 euro per måltid inklusiv drikkevarer). Mama Patricia laver dejlig italiensk mad, gerne med råvarer, der er produceret på gården. To aftener går vi ud og spiser på de bedste restauranter i området.

HUSK

Lagner, håndklæder og brug af campens faciliteter er inkluderet. Men håndklæder til stranden er ikke inkluderet. Der er dyr der lever på gården, og nogle af dem er støjende – hønsene vågner tidligt. Bring derfor eventuelt ørepropper, hvis du kan lide at sove længe og myggespray. Der er internet. Hvad skal jeg medbringe? Håndklæde(r) til stranden, solcreme, solhat, ørepropper, myggespray og en varm hættetrøje/jakke til om aftenen. Medbring en lang 4/3 våddragt + en shorty for varmere dage, hvis du rejser i April, Maj eller September. Hvis du rejser i sommermånederne, kan du klare dig med en Bikini/Boardshorts i løbet af dagen og en shorty om eftermiddagen. Våddragter er ikke inkluderet i nybegynderpakken. Bring klatresko, hvis du ønsker at udforske områdets klatringsmuligheder.

Adress

Agriturismo Golfo Palmas Strada Statale 195, km 91 09010 Sant’Antioco Carbonia-Iglesias Italia

EN NORMAL UGE

Hvordan dine 12 timer bruges afhænger af vinden. Der er 1 instruktør pr. 2 elever, så alle timer er meget effektive. Normalt vil du have 2 sessioner af 1-2 timer hver dag. Du har brug for mad og lidt afslapning mellem lektionerne 😉

Timerne er intense, så du kommer til at lære, og udvikle dig, hver gang du er i vandet.
Man kan som ‘elev’ forvente at være færdig med lektionerne efter 3-4 dage. Derefter kan man låne udstyr og surfe selvstændigt, hvis din underviser vurderer at du er klar. Hvis du vurderes til at være på et andet niveau end de andre elever i din gruppe (eller hvis der kun er en elev pr. instruktør), så får man privat-timer.Du har 6 lektioner i alt og hver lektion varer i 1 time.

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.