Privattimer level 2 - Sardinien

Level 2 er for kitere der har taget lektioner før og ønsker mere komfort og vejledning på vandet. Uanset om du drømmer om din første boardstart, kite mod vinden eller hoppe, er dette kursus lige noget for dig. På Level 2, vil du have en personlig coach, som vil starte på dit niveau og med sikkerhed udvikle dine kiteevner.

En normal dag PÅ SARDINIEN

Vågn op til en fantastisk morgenmad bestående af hjemmebagt brød, ost, italiensk skinke, kage, marmelade, tomater fra haven, og mere. Vinden starter normalt kl 11, så du har massere tid til at nyde morgenen, maden og udsigten. Vi vil tage dig til dit kitespot, ti minutter med bil. Du vil møde din træner og sammen vil i lave planer for ugen. Der er kun en deltager pr instruktør, så du er garanteret at lære en masse i løbet af den tid du har. Vi kommer tilbage på campen når solen går ned (omkring kl 19.00). En dejlig middag samt vin vil blive serveret i vores restaurant kl 21.00 (20 euro). Vi vil tage dig med på vores favorit restauranter i Sant Antioco og Carbonia, to aftener i løbet af ugen.

Hvem er det til?

Denne pakke er designet til kitere, der har taget lektioner før på sne eller på vand. Du ønsker ekstra hjælp på vandet, enten til at blive en sikker og uafhængig kiter, eller til at starte med at hop og rotationer. Din coach vil justere kurset til dit niveau og dine mål. I vil sammen lave en plan for ugen. Vi ønsker, at du har det sjovt med kiting, føler dig tryg, bliver endnu mere hooked på sporten og møder nye sjove mennesker, du kan rejse med senere.

Betingelserne for udvikling er perfekte: Du har en masser af plads, fladt vand og konstant vind. En uge på level 2 med god vind vil uden tvil forbedre dig som kiter og give dig mod på endnu mere.

Inkluderet

1 uge

  • 7 overnatninger

   7 morgenmåltider

   Redningsbåd, hvis nødvendigt

   6 timers personlig coaching, én elev per instruktør

   Hjelm med radio og konstant kontakt med din coach

2 uge

  • 14 overnatninger

   14 morgenmåltider

   Redningsbåd, hvis nødvendigt

   12 timers personlig coaching, én elev per instruktør

   Hjelm med radio og konstant kontakt med din coach

 

IKKE INKLUDERET

Kiteudstyr. Vi anbefaler en stor kite (11-13m) til let vind og en lille kite (7-9m) til kraftig vind

Udlejning af kite udstyr kan føjes til booking

Våddragt og vådsko

Frokost

Middage – koster 20 euro pr. gang og vi spiser middag på campen eller på en restaurant i byen

Transport til og fra lufthavnen

Transfer pack (add on option i booking)

SUP leje eller SUP yoga

Cykeludlejning

indkvartering

Villa Marco’s

Lapoint er stolte af at kunne tilbyde en kitecamp med indenlandsk-produceret økologisk mad! Vi lever med Marco i hans gård, kun én km fra kitespottet ”Porto Botte”. Det er et stort og komfortabelt hus, der giver dig følelsen af at være hjemme

Sæson: Maj - Oktober
Passer: Alle niveauer
Alder: Fra 18 år

vis

Detaljer

HVORDAN MAN KOMMER DERTIL

Ankomst- og afrejsedag er onsdag. Cagliari er den nærmeste lufthavn, cirka en times kørsel fra campen. Vi anbefaler dig at bestille dit fly med SAS/Norwegian, Alitalia eller KLM, afhængigt af hvilken by du rejser fra. Nogle af de små Lufthansa-flyvninger accepterer ikke dragebagage ombord, men det er en god mulighed, hvis du ikke bringer kite gear. Der er direkte flyvninger fra München (Lufthansa), Zürich (Swiss Airlines), Amsterdam (KLM), London (Easy Jet) og Frankfurt (Condor). Den billigste løsning fra Skandinavien er at flyve til Alghero og leje en bil for ugen.

 

Der er direkte flyvninger til Alghero hver onsdag fra Oslo, Stavanger, Göteborg og København. Flyvetiden er 3,5 timer, og flyrejserne er normalt billige. Det tager 3 timer at køre fra Alghero til campen, og du kan finde billig biludlejning i lufthavnen. Se www.tui.no, www.tui.se eller www.tui.dk. En anden billig løsning fra Skandinavien er at flyve direkte til Olbia og leje en bil for ugen. Der er direkte billige flyrejser med chartervirksomhederne (Apollo, ving), SAS og Norwegian. Olbia er 4 timers kørsel fra campen. Kontakt os, hvis du har spørgsmål om flyrejserne: marit@lapoint.no

Der er mange forskellige fly-muligheder at få her. Vi anbefaler www.momondo.dk til din rejse.

 • Transfer

  • Husk at tilføje “transfer pakke” til din reservation, hvis du ikke planlægger at leje din egen bil. Transfer pakken inkluderer transfer til/fra kite spot, supermarkeder, restauranter og en dagstur til smukke Porto Pino. Pris: 130 euro. Taxa til og fra lufthavnen i Cagliari er ikke inkluderet i transfer pakken. Lapoint kan organisere dette for dig. Send os en e-mail med dit flynummer og ankomsttidspunkt, hvis du vil blive hentet. Prisen afhænger af antallet af personer, der deler (35-80 euro pr. person).

  •  
  • Den billigste løsning er at tage et tog fra lufthavnen til togstationen Carbonia. Se togtiderne på http://www.trenitalia.com/. Skriv hvilken tid du vil rejse fra “Cagliari-Elmas”. Din ankomstdestination er “Carbonia Serbariu”. Turen fra togstationen i Carbonia til campen koster 10 euro. Bemærk at det sidste tog forlader Cagliari Elmas (Lufthavn) kl. 20:45. Det er ikke muligt at bestille en taxa fra Alghero eller Olbia til campen.

 • Måltider

 • Morgenmad er inkluderet. Vi har en lille køleskab, hvor du kan opbevare dine egne fødevarer, eksempelvis til frokost. Vi spiser aftensmad i campen fem dage om ugen (prisen er 20 euro per måltid inklusiv drikkevarer). Mama Patricia laver dejlig italiensk mad, gerne med råvarer, der er produceret på gården. To aftener går vi ud og spiser på de bedste restauranter i området.

HUSK

Lagner, håndklæder og brug af campens faciliteter er inkluderet. Men håndklæder til stranden er ikke inkluderet. Der er dyr der lever på gården, og nogle af dem er støjende – hønsene vågner tidligt. Bring derfor eventuelt ørepropper, hvis du kan lide at sove længe og myggespray. Der er internet. Hvad skal jeg medbringe? Håndklæde(r) til stranden, solcreme, solhat, ørepropper, myggespray og en varm hættetrøje/jakke til om aftenen. Medbring en lang 4/3 våddragt + en shorty for varmere dage, hvis du rejser i April, Maj eller September. Hvis du rejser i sommermånederne, kan du klare dig med en Bikini/Boardshorts i løbet af dagen og en shorty om eftermiddagen. Våddragter er ikke inkluderet i nybegynderpakken. Bring klatresko, hvis du ønsker at udforske områdets klatringsmuligheder.

Adress

Agriturismo Golfo Palmas Strada Statale 195, km 91 09010 Sant’Antioco Carbonia-Iglesias Italia

TEORI INKLUDERET

Afhængigt af dit niveau vil vi gennemgå følgende:

 

     • Vandstart – Lær at komme ordentligt op på boardet.
     • Sejl mod vind – Lær at komme fra A til B og B til A igen.
     • Sikkerhed
     • Lær self-rescue og at lande og launche kiten trygt og sikkert.
       • Vigepligtsregler
       • Hvordan skal man forholde sig, hvis der er mange kitere på vandet.
       • Privat undervisning tilpasset dit niveau
       • Instruktøren vil tilpasse undervisning, så du får mest muligt med fra kurset.
       • Dine første hop og rotationer med kiten, hvis du har mod på det.

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.