Kite Camp Cape Town

Strande, bjerge, bølger, vind, kultur, historie, natteliv, shopping, vin og mad: Cape Town har det hele. Denne destination er et must, med smukke kite strande, altid vind, og uforglemmelige eventyr.

Cape Town

Cape Town er verdens hovedstad for kitesurfing i sommersæsonen, fra december til marts. Vinden er meget konstant i disse måneder, og blæser typisk fra 15 knob på en rolig dag, til omkring 30-35 knob, på en mere blæsende dag. Den unikke kystlinje omkring Cape Town, inkluderer strande i alle retninger, hvilket giver en kæmpe variation af kite forhold. Vind og/eller bølger, kan altid findes. Der er spots for alle niveauer. Fladt vand for begyndere der kommer for at lære, men også for kite surfere der praktiserer freestyle. Bølger kan også findes i alle størrelser, til morgensurf og sjove downwinders. Der er ud over kitesurfing, så mange andre ting at lave i byen, at man aldrig får lyst til at forlade stedet. Bestig det kendte tempel bjerg, og nyd de endeløse udsigter. Besøg pingvinerne på Boulders Beach. Tag på safari, eller til Cape Point. Du kan også smage de kendte Syd Afrikanske vine, på en vin tur gennem Stellenbosch vingårdene. Eller prøve alt den fantastiske lokale og organiske mad på Old Biscuit Mill market, mens du køber dine souvenirers. Der er også et godt natteliv, drinksne er billige og folk er venlige.

Hvad kan jeg forvente?

Cape Town anses for at være en af de smukkeste byer i verden, med ubeskrivelige bjerge, og et langt udstræk af maleriske kystlinjer. Klimaet er som ved middelhavet, med varme og tørre somre (Dec-Mar). Lapoint kite camp er placeret i Blubergstrand, 20 minutters kørsel fra Cape Town. Dette er et af de bedste kitesurf områder, i vest Cape. Professionelle fra hele verden, kommer hver sæson for at træne. Vores camp er en kort gåtur fra ”kite beach”, hvor du har storslået udsigt fra det atlantiske ocean, til Table Mountain. Solnedgangene er ubeskrivelige. Vi vil tage dig med til flat-water lagoon i Langebaan, to dage i løbet af ugen. Alle gæster har også en session på 2.0 cable park, inkluderet. Der vil blive assisteret downwinders i Blueberg, 3km for begyndere og 8km for riders. I slutningen af Jan/start Feb, kan man se det spektakulære ”Red Bull King of the Air”. De bedste kiteboarders i verden, vil skubbe grænsen for højde og flyve distance i høj vind.


Kitepakker i Cape Town

Level 1

Kiters Pack

PERFEKT STED TIL AT KITE, KAN KLART ANBEFALES!!! :)

Christopher Sørensen

Indkvartering i Cape Town

Vis

Camp Cape Town

Sæson: 21 januar – 4 marts
Hvem er det for? Alle niveauer.
Alder: Fra 18+ (teenagere og børn kan deltage, ifølge med en voksen.

Vis