Kitecamp Zanzibar

Store hvide sandstrande med krystalklart, turquoise vand og stabil vind. Zanzibar er uden tvivl en af de mest idylliske kite destinationer i verden. Paje er kendt som det bedste spot på øen takket være den stabile vind og den store lagune med perfekt, fladt vand.

Zanzibar

Den historiske ø, Zanzibar, er et lille stykke paradis ud for Tanzania på Afrikas østkyst. Nyd et af de smukkeste kitespots i verden med høje palmer, hvidt sand og klart vand. Zanzibar er det perfekte sted at kombinere en kite-ferie med et afrikansk eventyr, du aldrig vil glemme. På Zanzibar findes to vindsæsoner. Den første er den nordøstlige vind, som kaldes ”Kaskasi-vinden”, som blæser fra midten af december til slutningen af februar. Den anden vindsæson løber fra midten af juni til midten af september og kaldes ”kusi-vinden”.

Hvad kan jeg forvente?

Campen ligger kun 150 meter fra vores private strand og kun 10 minutters gang fra kitespottet langs stranden og lagunen i Paje, hvor vores kitecenter er. Der er massere af fladt og lavt vand, hvor begynderene kan sejle deres første meter og de mere øvede kan træne på nye tricks eller cruise og nyde de fantastiske omgivelser. Cirka 1,5 km fra stranden findes et reef break, som er perfekt for kitere, hvis man gerne vil sejle i bølger. Vores kitecenter i Paje er et fredeligt og trygt sted, hvor man roligt kan lægge sit gear fra sig, da vi altid har folk til at holde øje med vores ting. Glem bekymringerne hjemme og tag med os på en fantastisk tur til Paje og paradis.

Kitepakker

Level 1

Kiters Pack

Indkvartering

Vis

Camp Zanzibar

Sæson: 31. december - 11. Februar
Hvem er det for? Alle niveauer
Alder: Fra18+ (teenagere og børn kan deltage i følge med en voksen)

Jeg vil afsted