Camp Zanzibar

Kite på nogle af de flotteste kitespots, du kan forestille dig! Velkommer til den charmerende landsby Paje på Zanzibars sydøstlige kyst med høje palmer, krystalklart vand og hvidt pudder sand.

Villaen

Du kan vælge at bo enten i vores hyggelige dorm-værelser eller i dobbeltværelse alle med eget bad, toilet, AC, vifter og myggenet. På campen findes der hængekøjer, skyggefulde afslapningsområder, volleyballbane, udendørs fitness og meget mere. Vores private strand er kun 150 meter væk og her findes der solstole og overdækkede områder. Det bedste kitespot og vores kiteskole ligger kun 10 minutters gang langs stranden fra campen.Information

FLy

Det er muligt enten at flyve direkte til Stone Town på Zanzibar eller til Dar Es Salaam og tage færgen derfra til Zanzibar. En god idé er at flyve eksempelvis lørdag, så du ankommer til Dar Es Salaam søndag morgen, så du kan nå den tidlige færge. Lad os gerne vide, hvornår du lander og hvilket fly. Gode flyselskaber er eksempelvis: are Qatar, Emirates, JetAirFly, Condor (Lufthansa), Turkish Airways, KLM, Kenyan Airways and Swiss Airlines. Den billigste mulighed er at flyve til Dar og tage færgen eller lokal fly til Zanzibar.

 

Flyet fra DAR til ZNZ (Zanzibar International Airport) koster cirka 70$ en vej. Mulige flyselskaber er: Coastel Air, Zan air og Precision Air. 

 

Færgen koster cirka 35$ en vej og det er nødvendigt at tage Taxi fra lufthavnen til havnen. Taxi koster cirka 20$, men det afhænger af, hvor god du er til at forhandle, da chaufførerne altid presser priserne ganske meget op for turister. Færgen tager mellem halvanden og to timer til Stone Town. Fra Stone Town tager det cirka 45 minutter til Paje. 

 

ARRIVAL & TRANSFER

Ankomst og afrejsedage er søndage. Vi organiserer gratis transport til og fra færgen og lufthavnen i Stone Town, hvis du ankommer eller rejser på søndage. 

FACILITeter

Alle faciliteter er inkluderet i prisen. Træningslokalet, privat strand, volleyball, spil, videoer, hængekøjer og WIFI.  

Dobbeltværelserne

Vi har seks dobbeltværelser med AC, vifter, myggenet og egne badeværelser. 

Dorm

De delevenlige værelser er altid en god måde at møde nye, hyggelige mennesker på. Vi har værelse med fire-seks senge. Alle med AC, vifter og myggenet og badeværelser. Derudover tilbyder vi også moderne bungalows beliggende ved skolen, som hver har fire senge, badeværelse, vifter(ingen AC), elektricitet og myggenet. 

Måltider

Morgenmad og middag er inkluderet hele ugen. Måltiderne, som serveres på campen laves af vores  dygtige køkken, som laver en kombination af vestlige og lokale, traditionelle swahili retter.  Morgenmaden består ofte af frugt, æg og juice. Middage består af enten europæiske eller Swahili inspirerede retter serveret med salat og lokale saucer. 

Aktiviteter AND Ture

Zanzibar har en masse spændende aktiviteter at byde på, hvis man behøver et afbræk fra kiting og strandlivet.  Her findes aktiviteter for alle, både til den eventyrlystne og til den mere kulturelt interesserede. To aktiviteter er inkluderet i prisen, og Zanzibar har megetandet at tilbyde: 

  • Spice tour
  • Jozani forest
  • Chumba island
  • Reef walk
  • Sunset cruise
  • Blue Safari
  • Scooter leje
  • Guided snorkeling or diving tours
  • Big game fishing or Swahili fishing
  • … og meget mere

glem ikke

Lagner, håndklæder og brug af campens faciliteter er inkluderet i prisen. Strandhåndklæde skal du dog selv medbringe. Derudover anbefaler vi at medbringe solcreme, solhat, trøje til om aftenen og en rash guard/lycra til at surfe i. Vandet er omkring 25 grader varmt, men solen brænder, så det er en god idé at have noget beskyttelse. Den lokale valuta er Tshilling og 2200 Tsh er cirka 1 US$. 

Zanzibar Adventure School. Paje, Zanzibar, Tanzania.  P.O BOX 915

PAKKER

Level 1

Ja, tak

Kiters Pack

Lyder godt

VÆLG STARTDATO OG BESTIL DIN REJSE

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.