Kiters Pack - Kitesurfing Zanzibar

Dette kite paradis ligger på Afrikas østkyst og tilbyder turquoise, fladt vand i lagunen, hvide sandstrande og et reef break med gode bølger 1,5 km fra kysten.

en normal dag

Start dagen med en tur i træningsrommet eller gå direkte til den eksotiske morgenmad bestående af frisk frugt, omelet og juice. Vinden er ofte rolig om morgenen, så hvis vinden ikke er kraftig nok til at kite, laver vi noget andet såsom snorkeling, volleyball, strandtur eller en tur rundt i den lokale landsby, mens vi venter på at vinden øger. Vores kiteskole ligger kun en 10 minutters gåtur langs stranden fra campen. Aftensmad serveres omkring 19-20 og er altid en varm ret inspireret af enten det vestlige eller lokale køkken. Om aftenen er der altid sjove og sociale aktiviteter såsom lejrbål, Masaai show, filmaften, drinks på den lokale bar eller en tur rundt i Pajes natteliv.

hvad kan du forvente?

Vores kitespot i Paje er beskyttet af et koralrev 1,5 km fra kysten, hvilket giver os en stor lagune med massere af muligheder for at øve freestyle og nye tricks på fladt vand samtidig med at der kan findes bølger på ydersiden af revet. Vinden er altid side-onshore, så det er let at komme ud til bølgerne uden en guide, men vi anbefaler, at man altid er mindst 2-3 sammen. Vindstyrken er mellem 12-25 knob, og det meste af tiden mellem 15-18 knob. Vind er konstant og stabil, hvilket gør Zanzibar til det ultimative sted at lære nye tricks, fordi forholdene er ens hver dag. De mest brugte kitestørrelser er 9-14 kvadratmeter afhængigt af din vægt. På spottet findes der bar/restaurant, toiletter, kite shop med muligheder for at få repareret sin kite, overdækkede områder til at slappe af mellem sessions og god atmosfære.


Inkluderet

      • 7 overnatninger
      • Morgenmad og aftensmad hver dag. 
      • En-to af de bedste udflugter Zanzibar kan tilbyde – Dette kan variere fra uge til uge. 
      • Frit brug af campens faciliteter: Privat strand, volleyballbane, fitnessrum, Wifi, bordtennis, pool bord, film og bøger. 
      • Sociale arrangementer såsom lejrbål, Masaai show, beach-party og filmaften. 
      • Alt er i gåafstand fra campen – Landsbyen med små boder og butikker, barer og lignende. De lokale spiller fodbold hver dag, og det er altid muligt at hoppe ind, hvis man har lyst.

ikke inkluderet

  • Frokost
  • Kiteudstyr
  • Nogle dagsturer og aktiviteter er ikke inkluderet. 
  • Snorkleudstyr. 
  • VISA er ikke inkluderet i prisen. Dette laves på fem minutter ved ankomst til lufthavnen i Tanzania eller Zanzibar og koster 50$ for 90 dage.

indkvartering

Camp Zanzibar

Sæson: 23. december - 3. Februar
Hvem er det for? Alle niveauer
Alder: Fra18+ (teenagere og børn kan deltage i følge med en voksen)

Jeg vil afsted

Information

FLy

Det er muligt enten at flyve direkte til Stone Town på Zanzibar eller til Dar Es Salaam og tage færgen derfra til Zanzibar. En god idé er at flyve eksempelvis lørdag, så du ankommer til Dar Es Salaam søndag morgen, så du kan nå den tidlige færge. Lad os gerne vide, hvornår du lander og hvilket fly. Gode flyselskaber er eksempelvis: are Qatar, Emirates, JetAirFly, Condor (Lufthansa), Turkish Airways, KLM, Kenyan Airways and Swiss Airlines. Den billigste mulighed er at flyve til Dar og tage færgen eller lokal fly til Zanzibar.

 

Flyet fra DAR til ZNZ (Zanzibar International Airport) koster cirka 70$ en vej. Mulige flyselskaber er: Coastel Air, Zan air og Precision Air. 

 

Færgen koster cirka 35$ en vej og det er nødvendigt at tage Taxi fra lufthavnen til havnen. Taxi koster cirka 20$, men det afhænger af, hvor god du er til at forhandle, da chaufførerne altid presser priserne ganske meget op for turister. Færgen tager mellem halvanden og to timer til Stone Town. Fra Stone Town tager det cirka 45 minutter til Paje. 

 

ARRIVAL & TRANSFER

Ankomst og afrejsedage er søndage. Vi organiserer gratis transport til og fra færgen og lufthavnen i Stone Town, hvis du ankommer eller rejser på søndage. 

FACILITeter

Alle faciliteter er inkluderet i prisen. Træningslokalet, privat strand, volleyball, spil, videoer, hængekøjer og WIFI.  

Dobbeltværelserne

Vi har seks dobbeltværelser med AC, vifter, myggenet og egne badeværelser. 

Dorm

De delevenlige værelser er altid en god måde at møde nye, hyggelige mennesker på. Vi har værelse med fire-seks senge. Alle med AC, vifter og myggenet og badeværelser. Derudover tilbyder vi også moderne bungalows beliggende ved skolen, som hver har fire senge, badeværelse, vifter(ingen AC), elektricitet og myggenet. 

Måltider

Morgenmad og middag er inkluderet hele ugen. Måltiderne, som serveres på campen laves af vores  dygtige køkken, som laver en kombination af vestlige og lokale, traditionelle swahili retter.  Morgenmaden består ofte af frugt, æg og juice. Middage består af enten europæiske eller Swahili inspirerede retter serveret med salat og lokale saucer. 

Aktiviteter AND Ture

Zanzibar har en masse spændende aktiviteter at byde på, hvis man behøver et afbræk fra kiting og strandlivet.  Her findes aktiviteter for alle, både til den eventyrlystne og til den mere kulturelt interesserede. To aktiviteter er inkluderet i prisen, og Zanzibar har megetandet at tilbyde: 

 • Spice tour
 • Jozani forest
 • Chumba island
 • Reef walk
 • Sunset cruise
 • Blue Safari
 • Scooter leje
 • Guided snorkeling or diving tours
 • Big game fishing or Swahili fishing
 • … og meget mere

glem ikke

Lagner, håndklæder og brug af campens faciliteter er inkluderet i prisen. Strandhåndklæde skal du dog selv medbringe. Derudover anbefaler vi at medbringe solcreme, solhat, trøje til om aftenen og en rash guard/lycra til at surfe i. Vandet er omkring 25 grader varmt, men solen brænder, så det er en god idé at have noget beskyttelse. Den lokale valuta er Tshilling og 2200 Tsh er cirka 1 US$. 

Zanzibar Adventure School. Paje, Zanzibar, Tanzania.  P.O BOX 915

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.