KursniveauerLapoint Kitingskurser

Vores måde at undervise kiting

Vi har mere end 10 års erfaring med at undervise kitesurfing og snowkiting. Vi husker stadig de fantastiske følelser vi havde da vi kitede første gang og det vi elsker mest ved at undervise er, at dele denne følelse med vores gæster. Ud fra vores passion for sporten og for at undervise, har vi udviklet to forskellige niveauer af kitekursus, en for begynder og en for let øvede kiteboardere. Vi tilbyder også “kite and stay” for de øvede kitere som bare vil kite, hænge ud og bo sammen med en flok ligesindede kitere på campen.

Individuelt feedback

Vi tror ikke på at der findes en generisk system der gælder for alle, men tror at alle lærer på forskellige måder. Derfor underviser vores instruktører i små grupper og med udgangspunkt i individuel feedback. Det er vores måde at få det bedste frem i dig. 

Finde de rigtige forhold

Hvert spot er forskelligt, så at vide hvordan vinden påvirker de forskellige spots er nøglen til success. For eksempel, vindens styrke variere efter vindretning og termiske vinde er altid stærkere end på vejrudsigten, hvilket er nødvendigt at vide før man vælger sit spot, tid og udstyr. Vores instruktører er eksperter og de vil analysere vejrudsigten og forholdene mange gange før de beslutter sig for tid og sted til hvert level. 

Kurser

Vores kitekurser niveauer

Vores kitecamps

Hvad venter du på? Vælg et kitecamp til din næste drømmerejse!