KursniveauerKitingskurser

Level 2 - Kite Kursus for let øvede

Hvad skal du kunne: Basal kite teori og kite kontrol Starte fra vandet Færdighederne der svarer til Level 1 kurset Hvad arbejder vi på: Starten fra vandet Upwind riding Kite sikkerhed Prioritetsregler og etikette på vandet Andre relevante fokusområder afhængig af niveau

Teori

Afhængig af dit niveau, kommer vi til at arbejde på de følgende ting i teori og pratsis.

Start fra vandet

Når du bruger vind for at få kiten og boardet i gang, er timingen alt afgørende for success. Som så mange andre ting, kan det være udfordrende i begyndelsen, men giv ikke op, vi lover det er det værd (og rigtig sjovt) efter noget øvelse. 

Upwind kiting

Når man surfer på brættet, er det meget almindeligt at ende for langt ‘downwind’, helt nede for enden af stranden eller i snowkite området. Det er helt ok i begyndelsen, men nu skal vi lære dig at kite ‘upwind’ så du kan få kiten tilbage til hvor du startede. 

Prioritets regler

Hvordan man opfører sig, og hvordan man kiter forbi andre ude på vandet.

Kite sikkerhed

Ved du hvordan du får dig selv i sikkerhed? Er dine launching og landing skills gode nok? For at sørge for at sikkerheden er i top, gennemgår vi nogle af de fundamentale teori og sikkerheds guides, især hvis det er lidt tid siden dit sidste kitekursus. 

Individuel kite coaching

Instruktøren vil identificere de ting du må forbedre og giver dig individuelt feedback på hvad du skal gøre anderledes for at få dit kite game til det næste niveau. 

Kurser

Vores kitekurser niveauer

Vores kitecamps