Lapoint Julekalender

Vind et ophold for dig og en ven på en camp efter dit valg – HVER ENESTE SØNDAG i december! Det er nemt at deltage, se nedenfor for at vinde.

VIND FANTASTISKE PRISER

Vi mener at vinteren er den bedste tid til tropisk surf, så i december giver vi væk surfpakker for to personer på din favorit camp - HVER ENESTE SØNDAG. Ho, ho, ho, hvor godt er det lige!?!

SÅDAN DELTAGER DU

Alt du skal gøre for en chance for at VINDE er at tagge din surfekammerat, fortæl os hvor du vil besøge i kommentarfeltet i julekalendervideoen - og tilmeld dig nedenfor. Held og lykke!

Rul ned for at se, om du er en af de heldige vindere.

23. DEC: Denne uges heldige vinder Felicia Jul Nielsen skal på et eventyr til bali med hendes surfkammerat Emilie Ida Larsen. Kontakt stine@lapoint.no for at indløse din præmie.

 

16. DEC: Denne uges heldige vinder Katrine Mathina Schlichting skal på et eventyr til Costa rica med hendes surfkammerat Nadia Rosgaard Lauritzen. Kontakt stine@lapoint.no for at indløse din præmie.

 

9. DEC: Denne uges heldige vinder Tove Bazso skal på et eventyr til bali med hendes surfkammerat Anton Svensson. Kontakt stine@lapoint.no for at indløse din præmie.

 

2. DEC: Denne uges heldige vinder Louise Krüger skal på et eventyr til Sri Lanka med hendes surfkammerat Stine Elise Lunde. Kontakt stine@lapoint.no for at indløse din præmie.