Surfcamp Marokko konkorrence vinderne er...

Vi har i løbet af de sidste par uger givet dig muligheden for at vinde en surfpakke for to personer til vores surfcamp i Marokko. Er din surfdrøm lige gået i opfyldelse?

Surfferien i Marokko

Marokko ligger helt nordvest i Afrika og er et utroligt varieret land med snedækkede bjerge, oaser, ørken og mile lange strande, hvor du ofte møder en kamel eller to når du går ud for at surfe. Ud over dette, er der en overflod af bølger, der sammen med en farverige kultur, lave priser og et lækkert klima udgør den perfekte destination. I Taghazout er du inden for gåafstand af flere sublime bølger, og et udvalg af både restauranter og steder, hvor du kan dyrke den lokale vibe. Dette er et land, som med sikkerhed vil imponere dig.

Præmien inkluderer:

7 overnatninger
7 morgenmåltider
5 aftensmåltider
5 dage med surfudstyr
Surfkursus af 5 x 2 timer
Surfteori
Transport til surfundervisning
2 yogasessioner

Surfepakker i Marokko

OVERORDNET ET UFORGLEMMELIG OPLEVELSE =)

Theis Smedegaard

INDKVARTERING I MAROKKO

Lapoint surf camp i Marokko er 50 meter fra havet i Taghazout, en lille landsby nord for Agadir. Taghazout ligger lige mellem nogle af verdens bedste surf spots, og her vil du finde, blandt andet en af ​​Marokkos længste bølger. Det er ikke mærkeligt, at mange regner dette for “det rette sted at være”, hvis du ønsker et bredt udvalg af bølger i højeste klasse – både for begyndere og erfarne surfere. Vi tør sige, at du kommer hjem med en unik oplevelse rigere efter du har taget surflektioner og surfet med os i Marokkos gyldne solnedgange.

VIS

LA PAIX

Sæson: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

VIS

 

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.