Surf Camp Canggu - Bali

Vores surf camp i Canggu er perfekt for dem, der ønsker en ferie med fantastisk surf, et væld af restauranter og caféer og et hipt surfing miljø. Campen ligger i fantastiske omgivelser i et traditionel område og i kort afstand fra nogle af de bedste bølger på Bali.

Surfferie i Canggu

Canggu består af flere mindre landsbyer og har en livlig atmosfære. Du vil føle at du er på landet, selvom du er kun en kort scooter-tur fra de mere dynamiske områder. Trendy Seminyak er heller ikke langt væk, og her vil du finde flere restauranter, butikker, barer osv., hvis du allerede har arbejdet dig igennem dem beliggende i Canggu. Vi mener, at dette er det perfekte setup: utrolige omgivelser, fantastisk surf og samtidig har du mulighed for at nyde shopping og natteliv, hvis du ønsker det.

Surf, chill og nye venner

Vi mener, at hver surftur bør omfatte et par væsentlige ingredienser, men vigtigst er at være i stand til at dele det med nye og gamle venner. Derfor har vi opbygget vores camp og oplevelsen med flere sociale aktiviteter i løbet af ugen, selv om vi ved, at nogle også bare ønsker at surfe 24/7 eller tilføje deres præg på ferien. Du vil altid føle dig velkommen på vores surf camp i Canggu, og gennem yoga, volleyball turneringer, fælles middage og ved at dele glæden i bølgerne, er vi overbeviste om, at en ferie med surfing på Bali både byder på mange unikke oplevelser og nogen at dele dem med.
Canggu på film

Camp life in Canggu

Being a camp manager in Canggu

#Goodtimes in Bali

Bali surf spot guide

A day surfing with guest Ane Gyllstrøm at the Level 3 course in Bali

Surfpakker i Canggu

Canggu er hjemsted for nogle fantastiske bølger, og vi kører hver dag til det område, der har de bedste bølger. Du kan regne med Bali tilbyder perfekte forhold for alle typer af surfere. Vores fokus er altid, at du vil have en informativ og underholdende surfing oplevelse med os og måske du oven i købet bliver bidt af surf-feberen, og muligvis aldrig slippe af med den, ligesom vi er blevet. Vælg den pakke, der passer bedst til dit niveau og udnyt den ekspertise og viden fra vores vidunderlige surfinstruktører.

Fantastisk sted og fantastiske mennesker!

Mats Thorsen

indkvartering i Canggu

Vores Villa Tugah er beliggende i et roligt og traditionel kvarter i Canggu, men stadig i en kort afstand fra restauranter og natteliv. På surfcampen vil du finde en masse ting at lave, såsom volleyball, slacklining, to swimmingpools og tennis - alt udendørs, så du kan få en tan, mens du slapper af mellem surfingen.

Vis

Villa Tugah

Omgivet af rismarker, giver vores camp dig en smag af den lokale balinesiske kultur. Samtidig er du kun en lille gåtur fra restauranter og surf.

Sæson: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis

Vælg startdato og bestil din rejse