Villa Tugah - Bali

Omgivet af rismarker, giver vores camp dig en smag af den lokale balinesiske kultur. Samtidig er du kun en lille gåtur fra restauranter og surf.

INDKVATERINGEN

Canggu er himlen for dem der ønsker en surf ferie hvor der ikke kun er gode bølger, men også et bredt udvalg af restauranter, cafeer, shopping og natteliv. Rummelige, klimatiserede fælles- og dobbeltværelser med komfortable senge midt i en traditionel balinesisk have med komfortable hang-out områder, både i og uden for solen. Du vil straks føle dig velkommen i vores surfcamp i Canggu, og ved at dele yoga, aktiviteter, måltider og bølger med personalet og gæsterne, vil et besøg til vores hjem på Bali være en uforglemmelig oplevelse.

OMRÅDET

Surf campen i Canggu ligger der hvor det hele sker og byder på en fantastisk kombination af smukke rismark områder, sjov surf og gåafstand til alle restauranter og barer. Med beliggenhed tæt på Canggu strande som Batu Bolong, Echo Beach, Old Man’s og Berawa Beach, samt must-visit hotspots som Deus Ex Machina, Pretty Poison, Shady Shack, Betelnut og Nude, er du altid inden for rimelig afstand til der hvor det sjove sker.Info

DOBBELT VÆRELSE

På dobbeltværelset kan du nyde balkonen og privatheden ved eget badeværelse. Surf campen er placeret i det grønne og frodige område af Canggu, hvilket er et perfekt syn at vågne op til!

TWIN VÆRELSE

På twin værelserne vil der være to separate senge. Alle værelser har private badeværelser og AC. Disse er placeret i en adskilt villa, hvor du vil få masser af fred og stilhed så du er klar til surf ved solopgang!

 

FÆLLESVÆRELSE

Fællesværelserne er rummelige, lyse og med traditionelle Balinesiske detaljer. Du deler værelse og bad med 3 andre gæster. Omringet af rismarker vil du få en fantastisk søvn, hvor du bliver klar til tidlig morgen surf eventyr! Alle fællesværelser har AC.

 

 

BUNGALOWS

Vores bungalows er designet til 2-3 personer, med både mulighed for dobbelt- og fællesværelses kombinationer. Alle bungalows har private badeværelser og AC.

 

 

Service og faciliteter

  • Lagener og håndklæder
  • Daglig rengøring
  • WiFi
  • 2 swimmingpools
  • TV- / film lounge med videospil
  • Hjælp til booking af massage, scooterudlejning, biludlejning og aktiviteter
  • Slackline, volleyball bane, Indo Board

Hvad skal jeg pakke?

  • Håndklæder til stranden

 

 

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 

Er flyrejsen inkluderet i pakken?

 Nej, du må selv finde ud af at komme frem og tilbage. Vi tilbyder dog gerne at komme og hente i lufthavnen.

 

Findes der nogle ledige stand-by eller ikke registrerede senge?

I skal altid være velkomne på vores camps, men hvis hjemmesiden siger, at der ikke er flere pladser eller senge ledige, så betyder det, at vi er fuldt booket.

 

Kan min start-dato være fleksibel?

 Noget af det som er med til at gøre et ophold hos os så unikt, er at gæsterne følges hele ugen – fra start til slut. Det er derfor kun muligt at starte besøget de dage som er vist på hjemmesiden.

 

Jeg ønsker et værelse for mig selv, kan det lade sig gøre? 

Den bedste – og eneste – måde hvorpå du kan få et en-mands-værelse, er ved at booke et dobbeltværelse. Det betyder altså, at du vil kunne blive nød til at betale for et værelse, som vil kunne rumme to personer.

 

Hvordan booker vi forskellige surf niveauer for hver gæst under den samme booking?

Vær venlig at book det ophold I ønsker og alle surferne på det samme level. Derefter kan I sende os en mail (info@lapointcamps.com) med jeres bookingnummer og surfernes navne + hvilket level de ønsker at være på. Så løser vi det – det er intet problem.

 

Jeg vil surfe hårdt og så meget som muligt hele ugen. Hvad sker der hvis bølgerne ikke leverer under mit ophold?

 Vær venlig at kig nærmere på vores vilkår og betingelser og detaljer om refundering her.

 

Hvordan vil surf forholdene højst sandsynligt være under mit ophold? 

Vær venlig at kig på Magicseaweed’s ’seasonal’ data for at se forhold og dønning-historik.

 

Er det muligt at reservere en plads, så jeg kan tænke over det i nogle dage?

Ja det kan du tro! Vær venlig at kig på vores OPEN PURCHASE POLICY under FAQ for detaljer. 

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.