Villa Tugah - Bali

Omgivet af rismarker, giver vores camp dig en smag af den lokale balinesiske kultur. Samtidig er du kun en lille gåtur fra restauranter og surf.

INDKVATERINGEN

Canggu er himlen for dem der ønsker en surf ferie hvor der ikke kun er gode bølger, men også et bredt udvalg af restauranter, cafeer, shopping og natteliv. Rummelige, klimatiserede fælles- og dobbeltværelser med komfortable senge midt i en traditionel balinesisk have med komfortable hang-out områder, både i og uden for solen. Du vil straks føle dig velkommen i vores surfcamp i Canggu, og ved at dele yoga, aktiviteter, måltider og bølger med personalet og gæsterne, vil et besøg til vores hjem på Bali være en uforglemmelig oplevelse.

OMRÅDET

Surf campen i Canggu ligger der hvor det hele sker og byder på en fantastisk kombination af smukke rismark områder, sjov surf og gåafstand til alle restauranter og barer. Med beliggenhed tæt på Canggu strande som Batu Bolong, Echo Beach, Old Man’s og Berawa Beach, samt must-visit hotspots som Deus Ex Machina, Pretty Poison, Shady Shack, Betelnut og Nude, er du altid inden for rimelig afstand til der hvor det sjove sker.
Info

DOBBELT VÆRELSE

På dobbeltværelset kan du nyde balkonen og privatheden ved eget badeværelse. Surf campen er placeret i det grønne og frodige område af Canggu, hvilket er et perfekt syn at vågne op til!

TWIN VÆRELSE

På twin værelserne vil der være to separate senge. Alle værelser har private badeværelser og AC. Disse er placeret i en adskilt villa, hvor du vil få masser af fred og stilhed så du er klar til surf ved solopgang!

 

FÆLLESVÆRELSE

Fællesværelserne er rummelige, lyse og med traditionelle Balinesiske detaljer. Du deler værelse og bad med 3 andre gæster. Omringet af rismarker vil du få en fantastisk søvn, hvor du bliver klar til tidlig morgen surf eventyr! Alle fællesværelser har AC.

 

 

BUNGALOWS

Vores bungalows er designet til 2-3 personer, med både mulighed for dobbelt- og fællesværelses kombinationer. Alle bungalows har private badeværelser og AC.

 

 

Service og faciliteter

  • Lagener og håndklæder
  • Daglig rengøring
  • WiFi
  • 2 swimmingpools
  • TV- / film lounge med videospil
  • Hjælp til booking af massage, scooterudlejning, biludlejning og aktiviteter
  • Slackline, volleyball bane, Indo Board

Hvad skal jeg pakke?

  • Håndklæder til stranden

 

 

 

Vælg startdato og bestil din rejse

Please note that we show the first available option after the date you selected