Surf Camp Californien

Deltag i vores surf camp i Californien, som ligger lige nord for San Diego, blandt fantastiske bølger, fantastisk surf, stoked mennesker og den typiske amerikanske surf vibe.

En surftur til Californien

Dette er det klassiske Californien du har vokset op med i film, med lange strande, amerikanske caféer og barer og en mild, tilbagelænet surf vibe. Lær at surfe på surf campen i Californien, som ligger i Encinitas, lige nord for San Diego og i gåafstand fra stranden og virkelig episke bølger for surfere på alle niveauer. Tag en morgenmad på nabocaféen, surf til du falder om, tag ud for at udforsk kysten og drik en kold øl med din surf buddies i solnedgangen; livet for en surfer i Californien er så godt som det kan blive.

Strande, surfe og smil

En succes består af mange dele, men det vigtigste er det sociale aspekt, derfor har vores surf camp et stort fokus på ”gode tider”. Vi ved, at de mennesker du deler den perfekte bølge med i vandet eller får en øl i solnedgangen, kan vare hele livet, så vi arrangerer mange sociale aktiviteter og udflugter, som du kan vælge at deltage i. Du kan også surfe 7/24, det er helt op til dig selv. Alligevel er vi sikre på, at du vil opleve mange episke øjeblikke ved surfcampen i Californien, og du har altid nogen at dele dem med.Surfpakker i Californien

Californien tilbyder konsekvent fremragende betingelser og fantastiske bølger for alle niveauer af surfere. Uanset om du surfer for første gang, fanger grønne bølger eller surfe uafhængigt og på et højere niveau, kan du med garanti drage fordel af vores erfarne surfinstruktører og lokal viden for at få mest muligt ud af din surftur til Californien. Vores pakker tilbyder noget for enhver smag, se nedenfor for yderligere detaljer. Som altid; hvis du har spørgsmål, så lad os høre fra dig, så hjælper vi dig med at sammensætte din drømme surftur!

DET HELE HAR VÆRET EN FANTASTISK OPLEVELSE =)

Theis Smedegaard

Indkvartering i Californien

Bo på Surf Camp Encinitas i Californien, som ligger kun tre minutter fra stranden og har hyggelige caféer, surfbutikker og restauranter inden for gåafstand. Campen har gode hangout-områder og en rolig stemning, og er en perfekt base for at udforske denne del af Californien.

Vis

Surfhouse Encinitas

Bo og hæng ud på surfcampen i Encinitas, lige nord for San Diego og nyd en chill surf vibe på campenn, de mange hangout-områder og de lokale caféer, restauranter og stranden.

Sæson: Juli - Oktober
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 21 år

Vis