Surf RetreatSouth, Costa Rica

Et surf-retreat for de ambitiøse og eventyrlystne

Dette surferparadis i Costa Rica er en ægte skjult perle. På vores surf-retreat sætter tidevandet dagsordenen, og vi lever og ånder surfing. Vores oase ligger i gåafstand fra bølgerne og vores yndlings surfspot.

Færdighedsniveau

Middel til avanceret

Vibe

Afslappet

Sæson

Året rundt

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Hvad kan du forvente

Et unikt surf eventyr uden sammenligning

Her får vi mest muligt ud af hver eneste dag. Vi vågner op før solen og tjekker dagens surfprognose. Vi snupper en kop kaffe, udstrækker kroppen og begiver os ud på morgenens bølger, med solopgangen i baggrunden, der kaster et gyldent lys over Costa Ricas natur.

Når vi er ude af vandet er det tid til at nyde en sund morgenbuffet med klassisk costaricansk mad, tropiske frugter og smoothies.

Vi slapper af i campen og analyserer videoer fra morgenens session. Efter en pause er vi igen klar til at hoppe i bølgen blå til dagens anden surflektion.

Om eftermiddagen kan du dyrke yoga, meditere og nyde junglen omkring dig. Og måske spotter du en abe eller to!

Her kommer du til at surfe fantastiske spots, både kendte og skjulte perler, hvor du vil surfe side om side med de lokale surfere. Det er en unik oplevelse for erfarne surfere, der ikke har interesse i fest og natteliv (hvis du er på udkig efter feststemning, så er vores Santa Teresa surfcamp det perfekte sted!), men foretrækker at gå tidligt i seng for at komme tidligt i gang med dagen. Velkommen til vores hjem. Her finder du den ægte Pura Vida!

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed