Lær at Surfe - Begynder Surf Camps

- Lær det grundlæggende i surfing
- Vær i stand til at fange bølger på regelmæssig basis
- Bliv fortrolig med de bølger du surfer

Hvem er dette kursus for?

 • Dette kursus er for dig, der aldrig har surfet før eller som ikke har surfet i et stykke tid og ønsker at gå gennem det grundlæggende endnu en gang. Vi giver dig en sjov og professionel introduktion til surfing og deler oplevelsen med dig når du begynder at fange dine første bølger. Vores erfarne instruktører vil sørge for at du udvikler dine færdigheder i takt med dit niveau, og at du vil fange så mange bølger muligt. Samtidig handler det om at have det sjovt sammen med alle de andre surfere i vandet.

Hvad vil jeg lære?

  • Vi vil lære dig om den grundlæggende teori og teknik i surfing, og samtidig lære dig alt lige fra hvordan du bærer dit bord til stranden og hvordan du fanger bølger. Vores erfarne instruktører vil skabe et sjovt og lærerigt miljø, hvor du lærer så meget som muligt i løbet af kurset. Målet med kurset er at du bliver i stand til at surfe mindre “white-water”-bølger på egen hånd.Inkluderet

Hvilken slags bølger vil jeg surfe?

 • Du vil surfe forholdsvis lette bølger på omkringliggende sandstrande og lette reef-breaks, hvor du vil have en sikker og sjov oplevelse i dit første møde med surfing. Vores instruktører vil vælge den bedste del af stranden der passer til gruppens niveau. Her vil du være i stand til at fange de allerede brudte bølger, surfe dem ind på stranden og samtidig have humøret helt i top over dine første bølger.

Teori inkluderet

 • Historien bag surfing
 • Du vil lære hvor og hvornår det hele startede, de forskellige typer af surf boards – fra de korte til meget lange boards og hvordan de har udviklet sig i årenes løb.
 • Viden om havet
 • Vi vil gennemgå strømforhold i havet, vejrforhold, tidevand og hvordan elementerne fungerer kombineret. Du vil lære om forskellige steder at surfe og forskellige typer af bølger; reef-, point- og beach breaks. Vi lære dig om hvordan bølgerne skabes i havet, lære dig at observere surf spots i området af campen og samtidig vurdere hvilke der er bedst egnet til dig som begynder.
 • Surfudtryk
 • Lær det internationale surfsprog; speed, trimming, pop up, crowd osv.

  Surf sikkerhed & -etiquette
 • Vi vil gå gennem hvordan man opfører sig i vandet, hvordan man håndterer surfboardet i og uden for vandet, hvordan man håndterer antallet af ​​andre surfere, faldeteknikker efter at du har surfet en bølge samt hvor i vandet du bør placere dig som nybegynder.

  Surfudstyr
 • En introduktion af alt surf gear; typer af boards, finner, snor, våddragt, reef støvler, voks med mere. Vi vil også gennemgå de forskellige dele af selve boarded og deres betydning; overfladen, undersiden, spidsen og bagenden.

  Board kontrol
 • Vi lærer dig hvordan du positionerer dig på boardet når du padler, surfer og sidder stille på boardet i vandet. Det er samtidig vigtigt at lære hvordan boardet generelt håndteres for ikke at skade dig selv eller andre omkring dig.

  Take-off
 • Lær at lave det perfekte pop-up for at komme op og stå på dit board. Du vil også lære at når du laver et pop-up skal du surfe på toppen af ​​bølgen for ikke at synke under.

– 

 • Surfe på “white-water”
 • White-water er når bølgen har brækket, men stadig har power i sig. Først starter du med at surfe på maven for at mærke præcis hvornår bølgen har allermest kraft, og dermed også hvornår du skal lave dit take-off.

  Individuel surfinstruktion
 • Instruktøren vil vurdere hvad netop du har brug for og hjælpe dig så du vil opnå hurtigst muligt fremskridt og undgå sædvanlige begynderfejl.

FAQ

Jeg har aldrig surfet før, kan jeg deltage på dette kursus?

Ja, dette kursus er lavet til nybegyndere. Uanset om du aldrig har surfet før, eller hvis det bare har været et stykke tid siden du sidst var ude, vil dette kursus få dig klar til at fange dine første bølger.

 

Er det muligt at deltage på dette kursus, hvis jeg har deltaget på et nybegynder kursus før?

Ja, der er altid et behov for at genopfriske gamle glemte færdigheder, så du er mere end velkommen til at tage dette kursus, selvom du har taget et andet kursus før eller surfet lidt på egen hånd.

 

Jeg har ikke mit eget udstyr, kan jeg stadig deltage?

Ja, vi vil give dig alt det nødvendige surf udstyr – både surfboard, rash guard og/eller våddragt, så du kan surfe alt hvad du vil under hele dit ophold hos Lapoint.

Destinationer

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.