La Paix - Marokko

Vores hus er et lille hotel i byens centrum, som har to fantastiske tagterrasser hvor vi spiser, laver yoga og slapper af efter dagens surf.

Huset

La Paix har plads til 45 gæster og ligger kun 50 meter fra havet blandt byens restauranter, caféer og butikker. Med andre ord, huset er så centralt beliggende som man overhovedet kan ønske. I huset kan du nyde en dejlig kop te på den lækre tagterrasse med udsigt over byen og havet eller du kan tage en gåtur gennem byens autentiske marokkanske gader. Ønsker du at købe noget på byens marked må du forberede dig på at skulle forhandle om prisen da dette er en del af traditionen her, hvilket er en oplevelse i sig selv.

Området Taghazout

Taghazout er oprindeligt en fiskerlandsby og har stadig autentiske marokkanske omgivelser, som er rige på kultur og tradition. Dette surf centrum af Marokko er en lille afslappet landsby placeret omkring 17 km nord fra centrum af Agadir, omgivet af bjerge og smuk natur. Der er flere verdensklasse surf spots i gåafstand og områdets 330 solskinsdage om året ses tydeligt på naturen. Faktisk befinder du dig geografisk på kanten af ​​Sahara-ørkenen.Info

Værelser

Lejligheder

 • Vi har to lejligheder til rådighed lige ved siden af huset, med plads til hhv. 2 og 3 personer. Disse lejligheder er perfekte til par eller familier, der eventuelt ønsker lidt privatliv, men stadig ønsker muligheden for at hænge ud i huset. NB: Lejlighederne er kun mulige at leje i vinterhalvåret.

   

  Fællesværelser

 • Fællesværelse er den bedste måde hvorpå at lære nye mennesker at kende. Vi har både værelser med plads til 4 og 8 personer. De fleste af værelserne har en balkon med udsigt over havet.

   

  Dobbeltværelse

 • Der er tre dobbeltværelser i huset, alle med balkon, privat bad og aircondition.

Service og faciliteter

  • Sengetøj
  • Rengøring
  • Wi-Fi
  • Lounge

vad skal jeg medbringe?

  • Håndklæder
  • Solcreme

 

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 

Er flyrejsen inkluderet i pakken?

 Nej, du må selv finde ud af at komme frem og tilbage. Vi tilbyder dog gerne at komme og hente i lufthavnen.

 

Findes der nogle ledige stand-by eller ikke registrerede senge?

I skal altid være velkomne på vores camps, men hvis hjemmesiden siger, at der ikke er flere pladser eller senge ledige, så betyder det, at vi er fuldt booket.

 

Kan min start-dato være fleksibel?

 Noget af det som er med til at gøre et ophold hos os så unikt, er at gæsterne følges hele ugen – fra start til slut. Det er derfor kun muligt at starte besøget de dage som er vist på hjemmesiden.

 

Jeg ønsker et værelse for mig selv, kan det lade sig gøre? 

Den bedste – og eneste – måde hvorpå du kan få et en-mands-værelse, er ved at booke et dobbeltværelse. Det betyder altså, at du vil kunne blive nød til at betale for et værelse, som vil kunne rumme to personer.

 

Hvordan booker vi forskellige surf niveauer for hver gæst under den samme booking?

Vær venlig at book det ophold I ønsker og alle surferne på det samme level. Derefter kan I sende os en mail (info@lapointcamps.com) med jeres bookingnummer og surfernes navne + hvilket level de ønsker at være på. Så løser vi det – det er intet problem.

 

Jeg vil surfe hårdt og så meget som muligt hele ugen. Hvad sker der hvis bølgerne ikke leverer under mit ophold?

 Vær venlig at kig nærmere på vores vilkår og betingelser og detaljer om refundering her.

 

Hvordan vil surf forholdene højst sandsynligt være under mit ophold? 

Vær venlig at kig på Magicseaweed’s ’seasonal’ data for at se forhold og dønning-historik.

 

Er det muligt at reservere en plads, så jeg kan tænke over det i nogle dage?

Ja det kan du tro! Vær venlig at kig på vores OPEN PURCHASE POLICY under FAQ for detaljer. 

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.