Level 3 - Surfkursus - Marokko

Tag med på surftur til Marokko og få en smagsprøve på den alsidige og livlige kultur. Surf hele dagen og hæng ud på vores fantastiske tagterrasse.

En typisk dag

 • Der serveres morgenbuffet dagligt kl. 8:30 på den første af vores to terrasser, med udsigt over havet. Herefter går turen i minibus ud for at finde de perfekte, grønne bølger. På stranden kører vi en opvarmning, kort gennemgang af dagens forhold og derefter surf, surf, surf. 2 timer senere vil dine endorfiner være skyhøje og det er blevet tid til frokost. Du er nu selv i fuld kontrol over, hvad du vil lave, så chill på tagterrassen, tag en tur på det lokale marked eller tage en surf session til. Vi arrangerer middag om aftenen på campen, hvorefter du eksempelvis kan tage en tur til Agadir, spille spil og få drinks på terrassen bare måske bare hvile ud til morgendagens surf session(er).

Hvem er Level 3 surfkursus for?

  • Dette kursus er designet til dig, der har bestået vores Level 2 og/eller kan fange talje-høje grønne bølger på egen hånd og surfe både frontside og backside. Du er endnu ikke sikker i hoved-høje bølgeforhold – derfor surfer vi i relative lette reef-, point- og beach breaks, og giver dig alt den viden du har brug for, for at føle dig tryg i de større forhold og få mest mulig progression. Fokus er på indgangen og udgangen fra surf spottet, surf etikette og at du bliver sikker i de bølger der er bedst for dit niveau.


inkluderet

1 uge

      • 7 overnatninger
       7 morgenmåltider
      • 5 aftensmåltider
      • Level 3 Surfkursus 5 x 2 time
       Surfteori
      • 7 dage med surfudstyr
       1 videosession med analysering
       Transport til surfundervisning
       2 yogasessioner

2 uger

        • 14 overnatninger
         14 morgenmåltider
        • 10 aftensmåltider
        • Level 3 Surfkursus 10 x 2 time
         Surfteori
         14 dage med surfudstyr
         2 videosessions med analysering
         Transport til surfundervisning
         4 yogasessioner

3 uger

       • 21 overnatninger
        21 morgenmåltider
       • 15 aftensmåltider
       • Level 3 Surfkursus 15 x 2 time
        Surfteori
        21 dage med surfudstyr
        2 videosessions med analysering
        Transport til surfundervisning
        6 yogasessioner
Level 3 - Gjorde mig selvsikker i vandet, nu er jeg klar til stortset alle bølger

David

Indkvartering

Bo på Camp La Paix, som har områdets bedste tagterrasse, hvor vi vil spise, lave yoga, og hænge ud i solen (eller skyggen). Udnyt den centrale beliggenhed med kun 5 minutter til stranden, og en kort gåtur til markeder og andre kulturelle oplevelser. Vi tilbyder alt fra dobbeltværelser til fællesværelser og lejligheder. Alt sammen for at du kan finde den bedste løsning til dit ophold. Vores camp har en aldersgrænse på 18 år.

La Paix

Sæson: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis

Diverse oplysninger

Ankomstdag

 • Ankomstdagen er lørdag, og det nemmeste er at rejse til Agadir, selvom Marrakech også er en mulig destination. Læs mere om transfer fra lufthavnen under Transport.

 

 • Fly

  • Der er mange forskellige fly-muligheder at få her. Vi anbefaler www.momondo.dk til din rejse.

Transport til campen

Vi arrangerer transport fra både Agadir og Marrakech på ankomstdagen. Hvis du ikke har det nøjagtige tidspunkt for ankomst, når du bestiller dit ophold, kan du altid fortælle os det senere, så vi kan arrangere transporten.

Fra Agadir

  • Lapoint arrangerer transport til 15 EUR på ankomstdagen, og vil være timet med Norwegians’ fly fra Oslo, København og Stockholm. Andre dage og tidspunkter, kan vi arrangere transport, som vil koste 30 EUR.

   Fra Marrakech

  • Vi kan bestille en taxa til dig, som vil koste dig 100 EUR, hvis du vælger at flyve til Marrakech. Denne taxa vil have plads til fire personer. Vi forsøger at koordinere dette, hvis der er flere mennesker, der flyver til Marrakech samtidig. Vi anbefaler at du flyver til Agadir, hvis du rejser alene.

Måltider

 • Både en morgenbuffet hver morgen og fem middage er inkluderet. De andre middage vil blive arrangeret for dem, der ønsker at deltage, så du altid har nogen at spise med, også selvom du rejser alene.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 

Er flyrejsen inkluderet i pakken?

 Nej, du må selv finde ud af at komme frem og tilbage. Vi tilbyder dog gerne at komme og hente i lufthavnen.

 

Findes der nogle ledige stand-by eller ikke registrerede senge?

I skal altid være velkomne på vores camps, men hvis hjemmesiden siger, at der ikke er flere pladser eller senge ledige, så betyder det, at vi er fuldt booket.

 

Kan min start-dato være fleksibel?

 Noget af det som er med til at gøre et ophold hos os så unikt, er at gæsterne følges hele ugen – fra start til slut. Det er derfor kun muligt at starte besøget de dage som er vist på hjemmesiden.

 

Jeg ønsker et værelse for mig selv, kan det lade sig gøre? 

Den bedste – og eneste – måde hvorpå du kan få et en-mands-værelse, er ved at booke et dobbeltværelse. Det betyder altså, at du vil kunne blive nød til at betale for et værelse, som vil kunne rumme to personer.

 

Hvordan booker vi forskellige surf niveauer for hver gæst under den samme booking?

Vær venlig at book det ophold I ønsker og alle surferne på det samme level. Derefter kan I sende os en mail ([email protected]) med jeres bookingnummer og surfernes navne + hvilket level de ønsker at være på. Så løser vi det – det er intet problem.

 

Jeg vil surfe hårdt og så meget som muligt hele ugen. Hvad sker der hvis bølgerne ikke leverer under mit ophold?

 Vær venlig at kig nærmere på vores vilkår og betingelser og detaljer om refundering her.

 

Hvordan vil surf forholdene højst sandsynligt være under mit ophold? 

Vær venlig at kig på Magicseaweed’s ’seasonal’ data for at se forhold og dønning-historik.

 

Er det muligt at reservere en plads, så jeg kan tænke over det i nogle dage?

Ja det kan du tro! Vær venlig at kig på vores OPEN PURCHASE POLICY under FAQ for detaljer. 

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.