Kun indkvartering - Norge

Ankom på hvilken som helst ugedag og overnat på surf campen i Hoddevik når du skal på surf tur til Norge.

En typisk dag

 • Da der ikke indgår noget undervisning i pakken, er det helt op til dig hvad du bruger din dag på! En typisk dag kunne være: stå tidligt op og benyt muligheden for en omgang morgensurf på stranden før morgenmaden. Både personale og de andre gæster surfer for det meste om morgenen, så der er næsten altid nogen at tage med. Morgenmaden smager altid meget bedre efter et par timer i vandet. Derefter ville vi nok chille på campen, gå på opdagelse i området eller tage direkte ud at surfe igen. Hvad du bruger ​​dagen på er helt op til dig, og vi vil selvfølgelig være behjælpelig med at organisere aktiviteter, henvise dig til gode surf- eller trecking spots osv.


Indkvartering

Bo i enten Villa Utsikten eller Villa Innsikten - begge er perfekt beliggende i Hoddevik omgivet af en fantastisk natur. De to villaer byder på forskellige typer af faciliteter. Dog har begge fællesområder, hvor du kan holde grillaftener, hænge ud, spille spil mm. Vi tilbyder både dobbeltværelser og fællesværelser, så det er op til dig at vælge, hvad der passer din tur bedst.

Hoddevik - Villa Utsikten

Med den bedste udsigt i Hoddevik, giver Lapoint’s Villa Utsikten dig det bedste af både natur og indkvartering.

Sæson: Marts - November
Passer: Level 1 og 2
Alder: Fra 18 år

vis

Hoddevik - Villa Innsikten

Villa Innsikten er et traditionelt norsk hus, der smelter sammen med sine omgivelser, og er perfekt beliggende i gåafstand til stranden.

Sæson: Marts - November
Passer: Level 1 og 2
Alder: Fra 18 år

vis

Diverse oplysninger

 • Transport til campen

 • Bil

  • Der er gode vejforbindelser fra de fleste steder i Norge til Stadt. Køreturen tager omkring syv-otte timer fra Oslo og Trondheim, og seks timer fra Bergen.

  Bus

  • Du kan også tage bussen fra Oslo og andre steder i Norge til Maurstad. Tjek www.nettbuss.no for mere info. En taxa er nødvendig på det sidste stykke til Hoddevik fra Maurstad og Selje. Prisen er 1000-1500 NOK hver vej (1-4 personer). Kontakt stad@lapoint.no hvis du brug for hjælp til at bestille en taxa.

  Båd

  • Der er en ekspres-båd fra Bergen til Selje afgående to gange hver dag. Turen tager omkring fem timer. Denne sejltur er en smuk oplevelse og et eventyr i sig selv. Mere info: www.norled.no. En taxa er nødvendig på den sidste del til Hoddevik fra Maurstad og Selje. Prisen er 1000-1500 NOK hver vej (1-4 personer). Kontakt stad@lapoint.no hvis du brug for hjælp til at bestille en taxa.

 

Taxa (fra Selje og Maurstad)
Maurstad
1100 NOK hver vej for op til 4 personer
1400 NOK hver vej for op til 15 personer

 

Sejle
900 NOK hver vej for op til 4 personer
1100 NOK hver vej for op til 15 personer

FLY

Der er mange forskellige fly-muligheder at få her. Vi anbefaler www.momondo.dk til din rejse.

 • Måltider

  • Du har altid adgang til et fælleskøkken på campen, hvor du kan tilberede dine egne måltider.

Vælg startdato og bestil din rejse

Please note that we show the first available option after the date you selected