Surf Coaching Portugal

- For den selvstændige surfer der har et stærkt ønske om at blive bedre gennem forbedring af teknik og coaching i en mindre gruppe på fire surfere eller mindre
- Du skal være komfortabel i mange forskellige surf situationer, forskellige bølger på forskellige spots fra Reef breaks, pointbreaks til Beach breaks, hvor du er klar til at løfte dit surf niveau og forbedre dit forhold til havet.

En typisk dag

  • Vi evaluere forholdene og tidevandet hver eneste dag, og aftaler tidspunkt ud for hvornår der er de bedste forhold, dine præferencer og træneren lokale kendskab.

   Det vigtigste er at finde de bedste forhold der giver dig bedst mulighed for at udvikle dig som en surfer, og have det sjovt.

   Efter hver surf session vil du modtage en personlig og fyldestgørende feedback på din surfing. To gange om ugen vil du få video analyse for at få maksimal effekt af kurset. Disse videoer vil blive gemt så vi kan referere til dem på dit næste ophold, for at vi bedre kan hjælpe dig gennem din udvikling over tid.

   Om eftermiddagen opfordrer vi dig til enten at tage ud og surfe med andre fra gruppen, eller at nyde nogle af de andre aktiviteter der er på campen.

Hvem er surf coaching kursus for?

    • Det individuelle coaching kursus er designet til surfere der er selvsikre og trygge ved at surfe forskellige spots varierende fra Reef, Point- og Beach breaks; Selvstændige surfere der kan manøvrere surf boardet i forskellige surf forhold

     Du er allerede komfortabel i en crowded lineup med en god forståelse for surf regler, du er i stand til at læse bølger og selv fange dem.

     Du har erfaring med at sammensætte vendinger på bølgen, og er interesseret i specifik feedback for at rette de fejl træneren ser.

Surf Coaching på film

Surf Coaching with Markus Boman - Surfers Varberg Week

Coach Paulo do Bairro barrelling in Ericeira

Norwegian National Surf Team in Ericeira

inkluderet per uge

          • 7 overnatninger
          • 7 morgenmåltider
          • 5 dage med surf coaching 2-3 timer pr. dag

            – 2 sessioner med video filming og analyse af optagelser

            – 3 sessioner med coaching i vandet

           Surfteori

          • Spotguiding – få kendskab til de lokale surfspots

           Gåafstand eller kørsel (alt efter surf spot) til de 5 surflektioner

           Board og udstyrs gennemgang

          • 1 yogasession

“FANGER FLERE BØLGER”

Paulo vekslede imellem at give tips i vandet, og filme på stranden, og gav os hver en-til-to ting vi skulle arbejde med. For mit vedkommende, skulle jeg blive komfortabel i større bølger, og bruge armene mere. Alle tips og videoer fik jeg med mig hjem, og bruger dem stadig når jeg surfer i Norge, noget der gør at jeg surfer bedre, fangere flere bølger, og generelt har det sjovere i vandet.
– Kristine Tofte

Indkvartering i Ericeira

Bo på en av våre camps - alle af høj standard med rummelige værelser, en chill vibe, beliggende i Ericeira by og i gåafstand til strand og surf. Udnyt de glimrende faciliteter på villaene, med alt fra swimmingpools, volleyballbaner, tv-værelser og fitness-udstyr. Vi tilbyder alt fra dobbeltværelser, bungalows, eller fællesværelser!

Quinta Lizandro

Vores nye hjem i Ericeira - et socialt opholdssted der er bygget for at folk skal møde nye venner og skabe fantastiske minder.

Sæson: Marts - November
Passer: Level 1, 2, 3, Surf Coaching, Yoga & Surf
Alder: Fra 18 år

Lyder godt

Diverse oplysninger

Ankomstdag

 • Ankomstdag er søndag. Der er ingen surf lektioner på ankomstdagen, så du kan ankomme når du ønsker det – uden at gå glip af noget surfundervisning.
 • Fly

 • Der er mange forskellige muligheder og flyselskaber. Tjek for eksempel www.momondo.com eller andre lignende sites til billige billetter.
  • Transport til villaen

   • Ved ankomst / afrejse dag tilbyder vi lufthavnstransport for EUR 50 per person tur/retur. Vi har mindst tre afgange om dagen på forskellige tidspunkter, for at hente så mange gæster som muligt. Der er flere andre måder at komme til Ericeira på; du kan tage en lokal bus, der koster EUR 7, eller en taxa, der koster omkring EUR 75. Vi sender dig flere detaljer om de forskellige alternativer, når vi modtager din booking.
  • Måltider

  • Morgenbuffet er inkluderet og serveres hver morgen, og vi arrangerer middag sammen hver aften. Middag består af alt fra en stor BBQ på campen, til at spise med personalet på en restaurant i byen. Alle er velkomne til at deltage, så du har altid selskab til hver eneste middag, selv hvis du rejser alene.

VÆLG STARTDATO OG BESTIL DIN REJSE