Surf Coaching Portugal

- For den selvstændige surfer der har et stærkt ønske om at blive bedre gennem forbedring af teknik og coaching i en mindre gruppe på fire surfere eller mindre
- Du skal være komfortabel i mange forskellige surf situationer, forskellige bølger på forskellige spots fra Reef breaks, pointbreaks til Beach breaks, hvor du er klar til at løfte dit surf niveau og forbedre dit forhold til havet.

En typisk dag

  • Vi evaluere forholdene og tidevandet hver eneste dag, og aftaler tidspunkt ud for hvornår der er de bedste forhold, dine præferencer og træneren lokale kendskab.

   Det vigtigste er at finde de bedste forhold der giver dig bedst mulighed for at udvikle dig som en surfer, og have det sjovt.

   Efter hver surf session vil du modtage en personlig og fyldestgørende feedback på din surfing. To gange om ugen vil du få video analyse for at få maksimal effekt af kurset. Disse videoer vil blive gemt så vi kan referere til dem på dit næste ophold, for at vi bedre kan hjælpe dig gennem din udvikling over tid.

   Om eftermiddagen opfordrer vi dig til enten at tage ud og surfe med andre fra gruppen, eller at nyde nogle af de andre aktiviteter der er på campen.

Hvem er surf coaching kursus for?

    • Det individuelle coaching kursus er designet til surfere der er selvsikre og trygge ved at surfe forskellige spots varierende fra Reef, Point- og Beach breaks; Selvstændige surfere der kan manøvrere surf boardet i forskellige surf forhold

     Du er allerede komfortabel i en crowded lineup med en god forståelse for surf regler, du er i stand til at læse bølger og selv fange dem.

     Du har erfaring med at sammensætte vendinger på bølgen, og er interesseret i specifik feedback for at rette de fejl træneren ser.

Surf Coaching på film

Surf Coaching with Markus Boman - Surfers Varberg Week

Coach Paulo do Bairro barrelling in Ericeira

Norwegian National Surf Team in Ericeira

inkluderet per uge

          • 7 overnatninger
          • 7 morgenmåltider
          • 5 dage med surf coaching 2-3 timer pr. dag

            – 2 sessioner med video filming og analyse af optagelser

            – 3 sessioner med coaching i vandet

           Surfteori

          • Spotguiding – få kendskab til de lokale surfspots

           Gåafstand eller kørsel (alt efter surf spot) til de 5 surflektioner

           Board og udstyrs gennemgang

          • 1 yogasession

“FANGER FLERE BØLGER”

Paulo vekslede imellem at give tips i vandet, og filme på stranden, og gav os hver en-til-to ting vi skulle arbejde med. For mit vedkommende, skulle jeg blive komfortabel i større bølger, og bruge armene mere. Alle tips og videoer fik jeg med mig hjem, og bruger dem stadig når jeg surfer i Norge, noget der gør at jeg surfer bedre, fangere flere bølger, og generelt har det sjovere i vandet.
– Kristine Tofte

Indkvartering i Ericeira

Bo på vår camp af høj standard med rummelige værelser, en chill vibe, beliggende i gåafstand til strand og surf. Udnyt de glimrende faciliteter med alt fra swimmingpools, volleyballbane og fitness-udstyr. Vi tilbyder alt fra dobbeltværelser, suite eller fællesværelser!

Quinta Lizandro

Vores nye hjem i Ericeira - et socialt opholdssted der er bygget for at folk skal møde nye venner og skabe fantastiske minder.

Sæson: februar - januar
Passer: Level 1, 2, 3, Surf Coaching, Yoga & Surf
Alder: Fra 18 år

Lyder godt

Diverse oplysninger

Ankomstdag

 • Ankomstdag er søndag. Der er ingen surf lektioner på ankomstdagen, så du kan ankomme når du ønsker det – uden at gå glip af noget surfundervisning.

FLY

Der er mange forskellige fly-muligheder at få her. Vi anbefaler www.momondo.dk til din rejse.

  • Transport til villaen

   • Ved ankomst / afrejse dag tilbyder vi lufthavnstransport for EUR 50 per person tur/retur. Vi har mindst tre afgange om dagen på forskellige tidspunkter, for at hente så mange gæster som muligt. Der er flere andre måder at komme til Ericeira på; du kan tage en lokal bus, der koster EUR 7, eller en taxa, der koster omkring EUR 75. Vi sender dig flere detaljer om de forskellige alternativer, når vi modtager din booking.
  • Måltider

  • Morgenbuffet er inkluderet og serveres hver morgen, og vi arrangerer middag sammen hver aften. Middag består af alt fra en stor BBQ på campen, til at spise med personalet på en restaurant i byen. Alle er velkomne til at deltage, så du har altid selskab til hver eneste middag, selv hvis du rejser alene.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL 

 

Er flyrejsen inkluderet i pakken?

 Nej, du må selv finde ud af at komme frem og tilbage. Vi tilbyder dog gerne at komme og hente i lufthavnen.

 

Findes der nogle ledige stand-by eller ikke registrerede senge? 

I skal altid være velkomne på vores camps, men hvis hjemmesiden siger, at der ikke er flere pladser eller senge ledige, så betyder det, at vi er fuldt booket. 

 

Kan min start-dato være fleksibel?

 Noget af det som er med til at gøre et ophold hos os så unikt, er at gæsterne følges hele ugen – fra start til slut. Det er derfor kun muligt at starte besøget de dage som er vist på hjemmesiden.

 

Jeg ønsker et værelse for mig selv, kan det lade sig gøre? 

Den bedste – og eneste – måde hvorpå du kan få et en-mands-værelse, er ved at booke et dobbeltværelse. Det betyder altså, at du vil kunne blive nød til at betale for et værelse, som vil kunne rumme to personer. 

 

Hvordan booker vi forskellige surf niveauer for hver gæst under den samme booking? 

Vær venlig at book det ophold I ønsker og alle surferne på det samme level. Derefter kan I sende os en mail (info@lapointcamps.com) med jeres bookingnummer og surfernes navne + hvilket level de ønsker at være på. Så løser vi det – det er intet problem.

 

Jeg vil surfe hårdt og så meget som muligt hele ugen. Hvad sker der hvis bølgerne ikke leverer under mit ophold?

 Vær venlig at kig nærmere på vores vilkår og betingelser og detaljer om refundering her.

 

Hvordan vil surf forholdene højst sandsynligt være under mit ophold? 

Vær venlig at kig på Magicseaweed’s ’seasonal’ data for at se forhold og dønning-historik. 

 

Er det muligt at reservere en plads, så jeg kan tænke over det i nogle dage? 

Ja det kan du tro! Vær venlig at kig på vores OPEN PURCHASE POLICY under FAQ for detaljer. 

VÆLG STARTDATO OG BESTIL DIN REJSE

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.