Level 3 - Surfkursus - Portugal

Besøg os på vores afslappede surf camp i Ericeira, hvor du vil bo og surfe sammen med ligesindede, i nogle af de bedste forhold i Europa.

En typisk dag

  • Er man morgenmenneske kan man klemme en yoga session ind eller nyde solopgangen før morgenmaden, mens andre måske foretrækker at gå direkte til morgenbuffeten. Vi kører en kort gennemgang af dagens surf forhold mens kaffen sparker ind, og kører derefter til stranden hvor vi surfer. Instruktørerne giver en briefing samt opvarmning, før vi går ud i bølgerne og surfer til vi er helt udmattede. Vi afslutter lektionen med en opsamling. Efter flere timer i vandet er du højst sandsynlig træt, niveauet af endorfiner er højt og det er tid til frokost. Derefter vil du have tid til at gøre hvad du vil; du kan surfe mere på egen hånd, chille i solen, gå en tur i byen eller endda tage turen ind til Lissabon.

Hvem er Level 3 surfkursus for?

    • Dette kursus er designet til dig, der har bestået vores Level 2 og/eller kan fange talje-høje grønne bølger på egen hånd og surfe både frontside og backside. Du er endnu ikke sikker i hoved-høje bølgeforhold – derfor surfer vi i relative lette reef-, point- og beach breaks, og giver dig alt den viden du har brug for, for at føle dig tryg i de større forhold og få mest mulig progression. Fokus er på indgangen og udgangen fra surf spottet, surf etikette og at du bliver sikker i de bølger der er bedst for dit niveau.

Inkluderet

1 uge

       • 7 overnatninger
        7 morgenmåltider
        Level 3 Surfkursus 5 x 2 time
        Surfteori
       • 7 dage med surfudstyr
        1 videosession med analysering
        Gåafstand eller kørsel (alt efter surf spot) til surfundervisning
        Prøv forskellige boards
        1 yogasession

2 uger

        • 14 overnatninger
         14 morgenmåltider
         Level 3 Surfkursus 10 x 2 time
         Surfteori
        • 14 dage med surfudstyr
         2 videosessions med analysering
         Gåafstand eller kørsel (alt efter surf spot) til surfundervisning
         Prøv forskellige boards
        • 2 yogasessioner

3 uger

       • 21 overnatninger
        21 morgenmåltider
        Level 3 Surfkursus 15 x 2 time
        Surfteori
       • 21 dage med surfudstyr
       • 3 videosessions med analysering
        Gåafstand eller kørsel (alt efter surf spot) til surfundervisning
        Prøv forskellige boards
        3 yogasessioner
Level 3 - Gjorde mig selvsikker i vandet, nu er jeg klar til stortset alle bølger

David Thuerlimann

Indkvartering

Bo på en av våre camps - alle af høj standard med rummelige værelser, en chill vibe, beliggende i Ericeira by og i gåafstand til strand og surf. Udnyt de glimrende faciliteter på villaene, med alt fra swimmingpools, volleyballbaner, tv-værelser og fitness-udstyr. Vi tilbyder alt fra dobbeltværelser, bungalows, eller fællesværelser!

Quinta Lizandro

Vores nye hjem i Ericeira - et socialt opholdssted der er bygget for at folk skal møde nye venner og skabe fantastiske minder.

Sæson: Marts - November
Passer: Level 1, 2, 3, Surf Coaching, Yoga & Surf
Alder: Fra 18 år

Lyder godt

Diverse oplysninger

Ankomstdag

 • Ankomstdag er søndag. Der er ingen surf lektioner på ankomstdagen, så du kan ankomme når du ønsker det – uden at gå glip af noget surfundervisning.
 • Fly

 • Der er mange forskellige muligheder og flyselskaber. Tjek for eksempel www.momondo.com eller andre lignende sites til billige billetter.
  • Transport til villaen

   • Ved ankomst / afrejse dag tilbyder vi lufthavnstransport for EUR 50 per person tur/retur. Vi har mindst tre afgange om dagen på forskellige tidspunkter, for at hente så mange gæster som muligt. Der er flere andre måder at komme til Ericeira på; du kan tage en lokal bus, der koster EUR 7, eller en taxa, der koster omkring EUR 75. Vi sender dig flere detaljer om de forskellige alternativer, når vi modtager din booking.
  • Måltider

  • Morgenbuffet er inkluderet og serveres hver morgen, og vi arrangerer middag sammen hver aften. Middag består af alt fra en stor BBQ på campen, til at spise med personalet på en restaurant i byen. Alle er velkomne til at deltage, så du har altid selskab til hver eneste middag, selv hvis du rejser alene.

Vælg startdato og bestil din rejse