Villa Tranquilo, Portugal

Oplev traditionel og autentisk portugisisk mad, vin og kultur, sammen med frugthaver, vingårde og endeløse strande i det sydlige Portugal.

Villaen

Vores surf camp i Alentejo, som er placeret i det sydlige Portugal, tilbyder tomme lineups og en unik atmosfære. Villa Tranquilo er omkranset af åbne marker der indbyder til afslapning og ny energi som du fortjener. Vi serverer morgenmaden rundt om det store traditionelle familiebord, og vi spiser aftensmad i haven ved siden af ildstedet. Slap af ved poolen, nyd den fantastiske mad, de dejlige omgivelser og mød nye venner – det er det som Alentejo handler om.


Information

Villa Tranquilo er et rustikt hus, der omkranset af de mange åbne marker, med det samme giver dig den ro og afslappende følelse som du fortjener. Det er et sted hvor du får den ægte Portugisiske oplevelse, placeret på landet med få muligheder for at blive distraheret. Alle værelserne er rummelige og har nem adgang til baghaverne. Nyd poolen imens du ser solnedgangen i horisonten, eller gå en tur på strandende i nærheden – denne destination vil med sikkerhed få dig til at slappe af.

Fællesrum
At dele et rum er en god måde at møde nye mennesker. Villa Tranquilo har 3 fællesrum med plads til mellem fire og seks personer, med privat toilet i hvert rum. Dette er den perfekte løsning for de der rejser alene, med en gruppe af venner eller med familien.

 

Dobbeltværelse

Villa Tranquilo har 1 dobbeltværelse.

Address

Monte Novo da Zambujeira do Incenso, Fonte de Mouro, 7520-429 Porto Côvo;

GPS

37.827883, -8.755436

Service og faciliteter

    • Lagner inkluderet
    • Rengøring hver dag
    • Wi-Fi
    • Pool
    •  
  • Hvad skal jeg medbringe?
   • Badehåndklæder
  •  

Ankomstdagen er søndage. Der er ingen surf lektioner på ankomstdagen, men dagen vil i stedet blive brugt på, at finde sig til rette og føle sig hjemme på campen. Surf undervisningen begynder på anden dagen.

Der er mange forskellige fly-muligheder at få her. Vi anbefaler www.momondo.dk til din rejse.

Vi organiserer pick-up og drop-off ved lufthavnen i Lissabon for € 50 (én vej), hvilket kan bestilles på forhånd eller betalt med kontanter på campen. Dette er kun på søndage.

 

Afgangstider fra Lissabon lufthavn: 12.00 og 18.00

Ankomsttider til Lissabon lufthavn: 04.30 og 15.00

Transporttid fra lufthavnen til campen er ca. 2,5 timer afhængig af trafikken.

 

Vi kan justere skemaet hvis der er mange der ankommer på samme tid, så kontakt os gerne så vi kan hjælpe dig.

 

MED TAXA

Fra Lissabon lufthavn koster det ca. 170 EUR til vores camp i Alentejo og det tager omkring 2 timer.

 

Fra Faro lufthavn koster det ca. 150 EUR til vores camp i Alentejo og det tager omkring 2 timer.

 

MED BUS

Fang en taxa (omkring 10 EUR) eller tag undergrundstoget til SETE RIOS bus terminal i Lissabon og tag derefter EXPRESSO bussen til VILA NOVA MILFONTES (omkring 16 €/person/én vej og 29 €/person/tur retur). Rejsen tager ca. 3,5 time og stopper lige ved Milfontes, hvorfra vi vil arrangere en taxa der kan samle dig op; fra Vila Nova de Milfontes til campen (20€). Fra Porto Covo til campen  (10€).

Morgenmadsbuffeten er inkluderet og bliver serveret hver morgen, og vi arrangerer aftensmad sammen hver aften. Aftensmaden varierer imellem alt fra store BBQ på campen, til at spise med Lapoint teamet i byen. Alle er velkomne til at være med, så du vil altid have nogle at spise sammen med, selvom du rejser alene.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 

Er flyrejsen inkluderet i pakken?

 Nej, du må selv finde ud af at komme frem og tilbage. Vi tilbyder dog gerne at komme og hente i lufthavnen.

 

Findes der nogle ledige stand-by eller ikke registrerede senge?

I skal altid være velkomne på vores camps, men hvis hjemmesiden siger, at der ikke er flere pladser eller senge ledige, så betyder det, at vi er fuldt booket.

 

Kan min start-dato være fleksibel?

 Noget af det som er med til at gøre et ophold hos os så unikt, er at gæsterne følges hele ugen – fra start til slut. Det er derfor kun muligt at starte besøget de dage som er vist på hjemmesiden.

 

Jeg ønsker et værelse for mig selv, kan det lade sig gøre? 

Den bedste – og eneste – måde hvorpå du kan få et en-mands-værelse, er ved at booke et dobbeltværelse. Det betyder altså, at du vil kunne blive nød til at betale for et værelse, som vil kunne rumme to personer.

 

Hvordan booker vi forskellige surf niveauer for hver gæst under den samme booking?

Vær venlig at book det ophold I ønsker og alle surferne på det samme level. Derefter kan I sende os en mail (info@lapointcamps.com) med jeres bookingnummer og surfernes navne + hvilket level de ønsker at være på. Så løser vi det – det er intet problem.

 

Jeg vil surfe hårdt og så meget som muligt hele ugen. Hvad sker der hvis bølgerne ikke leverer under mit ophold?

 Vær venlig at kig nærmere på vores vilkår og betingelser og detaljer om refundering her.

 

Hvordan vil surf forholdene højst sandsynligt være under mit ophold? 

Vær venlig at kig på Magicseaweed’s ’seasonal’ data for at se forhold og dønning-historik.

 

Er det muligt at reservere en plads, så jeg kan tænke over det i nogle dage?

Ja det kan du tro! Vær venlig at kig på vores OPEN PURCHASE POLICY under FAQ for detaljer. 

Pakker

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.