Surfcamp for ungdom

Gør dig klar til en sommer fyldt med sjov! Lær at surfe, mød nye venner og oplev det bedste af Norge på ungdomslejr i Hoddevik!

En typisk dag

Vi starter dagen med god morgenmad før vi tjekker dagens surf i Hoddevik. Så surfer vi i 2 timer til vi er trætte og klar til frokost, som vi enten spiser sammen på stranden eller på campen. Efter frokost kan vi lave en anden fællesaktivitet såsom beachvolley, fiske, gå tur på fjeldet, skate på minirampen eller longboarde, eller bare slappe af i solen på stranden. Ud på eftermiddagen begynder kroppene at være trætte og det er tid til aftensmad, så vi får fyldt depoterne op og gjort klar til en ny dag med surf. Om aftenen har vi surfteori, utendørs leger, spiller bræt- og kortspil, eller læser en bog før vi hopper i seng og gør os klar til en ny dag. Dette er livet for en surfer!

Level 1 og 2

Denne sommer har vi to forskellige pakker, sådan at alle kan deltage på surfcampen. Level 1 er for dig som er helt nybegynder og som skal lære at surfe for første gang. Level 2 er for dig som måske har været på en surfskole tidligere og mestrer at surfe hvidvandsbølger. Du skal nu lære at surfe små grønne bølger til venstre og højre. Vi deler jer ind i små grupper så I får så meget individuel feedback som muligt.

SURF PAKKER I NORGE

LEVEL 1

– 7 overnatninger i fællesrum (drenge og piger i forskellige rum)
– Morgen-, middag- og aftensmads. Frugt og snacks om eftermiddagen

– 6 dage med surflektioner L1

– Fri brug af surfudstyr

– Surfteori og sikkerhed ved havet

– Surf på egen hånd (under opsyn)

– Masser af andre aktiviteter som volleyball, fodbold, bordtennis, minirampe, surfskateboard, longboard med stafet og mere

LEVEL 2

– 7 overnatninger i fællesrum (drenge og piger i forskellige rum)
– Morgen-, middag- og aftensmads. Frugt og snacks om eftermiddagen

– 6 dage med surflektioner L2

– Fri brug af surfudstyr

– Surfteori og sikkerhed ved havet

– Surf på egen hånd (under opsyn)

– Sociale aktiviteter så alle lærer hinanden at kende

– Masser af andre aktiviteter som volleyball, fodbold, bordtennis, minirampe, surfskateboard, longboard med stafet og mere

*Hvis forholdende ikke tillader surfing vil vi enten afholde surf teori, bruge surf skateboards, eller have en SUP lektion.

SURFCampen

  • Surfcampen er et stort hus tilpasset leg og sjov hvor vi har 20 sengepladser til de unge. Huset har alt hvad man behøver, fra sociale fællesrum, WiFi, toiletter, køkken, stue, baderum og vaske- og tørrerum. Udenfor huset har vi en stor have, der er perfekt til aktiviteter som fodbold, volleyball, slack-line, skaterampe, havespil og mere. Vi har endda to store fællesterrasser hvor vi hygger os med udefrokost eller grill i solen, samt et vildmarksbad som vi ofte varmer op efter surfen. Surfcampen er et perfekt sted at socialisere og lære hinanden at kende. Vores energifyldte og søde medarbejdere på campen sørger for at alle bliver inkluderet i alle aktiviteter.

Stadtlandet

  • Stadlandet er det sted som ligger længst mod vest i Norge, og helt nord i Sogn og Fjordane. Nydelige sandstrande strækker sig mellem høje fjelde og det majestætiske havlandskab. Kombinerer du dette med at være meget udsat for vejret, havet og bølgerne, og resultatet er at Stad er landets bedste sted at lære at surfe. Med et unikt landskab er dette et af de flotteste steder i Norge og stedet har en cool atmosfære som bedst kan beskrives som en blanding mellem en typisk middelhavslandsby og det traditionelle Norge.

Jeg havde det vildt hyggeligt og fik en masse nye venner!

Johan Braathen

Information

Hvis du tager en ven eller et familiemedlem med dig får du en rabat på 500 NOK. Du skal bare bede din ven/familiemedlem om at skrive dit navn i vedkommendes booking, så tager vi os af resten.

Surfcampen i Hoddevik har et herligt personale der består af dedikerede surfere, som har valgt denne dal som deres hjem på grund af de unikke omgivelser og herlige surfforhold. Her finder du både surf instruktører, camp medarbejdere og én camp manager. Aller er over 18 år og har kørekort.

Transport indgår i prisen på alle datoer fra enten Oslo eller Bergen centrum. Vi kører med minibus eller normal bus, alt efter hvor mange vi er på dagen. Det tager omkring 8 timer at køre fra Oslo til Stadt og godt 5 timer med færge og bus fra Bergen. Behøver du ikke transport til og fra Stadt, får du 1.000 kroner i rabat på den oprindelige pris. Der findes billige flybilletter til både Oslo og Bergen fra København, Ålborg og Århus, se evt. www.momondo.dk.

Der er mange forskellige fly-muligheder at få her. Vi anbefaler www.momondo.dk til din rejse.

– Det er vigtigt for os, at du som forældre føler dig tryg og sikker ved at sende sit barn på surfcamp hos os

 

– Sikkerheden har altid være meget vigtig for os. Alt vores udstyr bliver regelmæssigt set an og opdateret, og alle surfboards har en sikkerhedslinje/-leash

 

– Alle vores våddragter kontrolleres regelmæssigt, så de er hele, holder på varmen og beskytter brugerne

 

– Alle vores instruktører er uddannet og er godkendt af ISA (International Surfing Association)

 

– Alle vores instruktører er uddannet i førstehjælp og HLR (Hjerte Lunge Redning)

 

– Personalet er tilgængeligt døgnet rundt og bor samme sted som de unge kursister

 

– Personalet er engageret, deltager på udflugter og spiser alle måltider sammen med de unge

 

– Ungdomscampen i Hoddevik tilbyder et trygt og sikkert miljø nær naturen

 

– Alkohol og tobak er strengt forbudt og er nultolerance på ungdomscampen i Hoddevik

– Behandl alle med respekt

  • – Sov på det værelse du får tildelt
  • – Hør efter og gør hvad camplederen giver besked på
  • – Alkohol og andre rusmidler er forbudt
  • – Følg dagsprogrammet
  • – Behandl campen og surfudstyret som dit eget
  • – Slap af og ha’ det sjovt!

Adresse:

Lapoint Travels AS

Hoddevik

6750 Stadtlandet, Norge

søg og book din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.