Surf & Yoga Retreat

- Lapoint’s Yoga & Surf retreat, er for dem der føler sig inspireret til at opleve et ydre og indre eventyr.
- Giv dig selv muligheden for at genoplade batterierne, samt bliv mindet om hvor fantastisk en gave det er at leve!

Yoga & Surf

Hvis du ønsker at forbedre dine færdigheder i enten yoga eller surfing, vil en kombination af disse to aktiviteter være en perfekt synergi til sjov og personlig udvikling.

 

Yoga entusiaster, der allerede udøver bevidstheden om deres krop, sind og sjæl har bygget et stærkt fundament for at begynde eller udvikle deres surfoplevelse. Nye surfere med en yoga baggrund kan opleve et nyt niveau af fokus, balance og tålmodighed, mens de surfer på bølgerne. Surf lektioner giver dig mulighed for at udforske dine fysiske og indre styrker i et nyt element, i et med naturen. Surfing og det målrettede fokus mod at fange den perfekte bølge er også en sjov måde at motionere og opbygge muskler på, hvilket giver dig mere styrke til dine yogapositioner. Bliv inspireret af vand og skab et bedre flow i dine bevægelser og få et energi-boost fra solen og havet.

 

Hvis du kan lide at surfe, så vil yoga lektioner forbedre din balance og fleksibilitet, hvilket er nøglen til at blive en god surfer. Udstrækning vil gøre dig mere fleksibel i vandet og forebygge almindelige skader. Vigtigst er det, at yoga hjælper dig med at fokusere og lærer dig at blive rolig i vandet.

lapoint & Yoga

  • Lapoints tilgang til yoga er født af vores stærke lidenskab for havet og jorden. Lektionerne er en kraftfuld kombination af vores Goodtimes-filosofi og vores yoga-opholdsdesigner Gretas lyse hjerte, men alligevel intense idé om ‘at undervise mennesker, ikke holdninger’. Greta, der er  en 400-timers RYT yogalærer, massage- og lydterapeut er dedikeret til at skabe en skræddersyet oplevelse for hver enkelt person i yoga sessioner som Hatha, Vinyasa, Yin, Partner, Ecstatic og Restorative yoga. Du vil også blive inviteret til at deltage i mindfulness workshops, meditation, åndedrætstræning, lydhelbredelse og lydløs vandring – alt sammen som en inspirerende uge ud over det sædvanlige.

    

   Quinta Lizandro i Ericeira, Portugal er det perfekte sted for både yoga og surfing, med en fredelig yoga shala og udendørs yogaområder tæt på en smuk strand. Du ser ud på rullende bølger og majestætiske klipper, imens du spiser sund og organisk mad med kort rejsetid, fra en økologisk gård lige op ad vejen, og du føler straks kontakten med elementerne.

   Med daglige yoga lektioner, workshops, fire surf lektioner og gruppeture, vil vores Yoga & Surf ophold give en varieret oplevelse af sjov, udfordringer og personlig udvikling.

Yoga & surfing i Portugal

Følg med på spirituel rejse med 10 yogalektioner, 4 surflektioner med kompetente instruktører.

VÆLG STARTDATO OG BESTIL DIN REJSETRIP

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.