Surf Camp Portugal

Tilmeld dig vores surf camps i Europas surmekka. Fyld din surfrejse med fede oplevelser, vinmarker, fiskerbåde og fantastiske surfforhold i hjørnet af Europa.

Surfferie til Portugal

De smalle gader i Ericeira, kilometerlange strande i Alentejo, duften af ​​friskbagt brød, oliven og rødvin - Portugal har det hele. Gemt væk i hjørnet af kontinentet, tilbyder denne destination det bedste surfing Europa har at byde på. Kombiner dette med en hyggelig atmosfære, små lokale fiskerlandsbyer og en 1.800 km kystlinje, så har du Portugal.

HVAD SURFCAMPEN TILBYDER

Lapoint lover en levende atmosfære og at du møder mange nye mennesker. Det er det vi kan garantere - resten er selvfølgelig op til dig. Nogle gæster tilbringer al deres tid i vandet, mens andre benytter lejligheden til at slappe af eller afprøve andre aktiviteter. Der er mange forskellige ting og oplevelser at begive sig ud i udover surfing, så vi lover at du ikke vil kede dig under dit ophold på surfskolen. Hver destination tilbyder sin egen lokale smag, unikke kultur og et fantastisk camp-personale.

Vores surf camps i Portugal

Vi har to forskellige surf camps i Portugal. Den ene er placeret i Ericeira, cirka 40 minutter nord for Lissabon, hvilket er en af verdens mest kendte surfbyer og kan tilbyde masser af gode restauranter og et mindre byliv. Den anden camp ligger i Alentejo, i den sydlige og mere fjerntliggende del af Portugal, med tomme strande og en afslappet stemning. Begge vores camps i Portugal tilbyder, som altid med Lapoint, nye venner og fantastisk surf.