Gruppeaktiviteter med Lapoint

Udover surf & kite er her vores bedste valg til ekstra aktiviteter, uanset om du rejser sammen med kollegaer, klassekammerater eller din lokale organisation.

Ericeira, Portugal

 • – SUP

  – Skatebowl og skate lektioner

  – Beach Volleyball

  – Dagstur til en vingård

  – Sightseeing i Lissabon

  – BBQ

  – Yoga

Esposende, Portugal

 • – Surf

  – Kitesurfing

  – Wakeboarding

  – Mountainbike

  – Windsurfing

 • – Vandreture

  – Porto

  – Yoga

Marokko

 • – Dagstur til Paradise Valley

  – Dagstur til souk marked

  – Ridning

  – ATV leje

  – Bålaften

  – Hammam massage

  – Yoga

Norge

 • – Skate- og longboard downhill

  – Fiskeri

  – Vandreture i fjeldene

  – SUP

  – Snorkling

  – Bål på stranden

  – Sauna og udendørs jacuzzi

  – Yoga


Vores top 3!

 1. 1. Vinsmagning og en tur til en lokal vingård

  En ting Portugal er kendt for, er deres fremragende vine. En eftermiddag med vennerne hos en lokal vingård, prøvesmagning af forskellige vine og lær hvordan vinen kommer fra drue til glas. Denne familieejede vingård uden for Ericeira er absolut et besøg værd med sine fantastiske omgivelser og muligheden for, at prøve de bedste vine i området. Efter den guidede tur er du velkommen til at købe de vine, du har prøvet – gode gaver til at tage med hjem.

 2.  
 3.  

  2. Sightseeing i Lissabon

  Graffiti kunst, gamle slotte, pastis de natas (portugisisk æggetærte-wienerbrød), sightseeing og shopping. Tag med til en hel dag med det bedste af det bedste af Portugals kultur, køkken og natteliv.

  Uendelige restauranter og caféer, interessant gadekunst, masser af butikker og levende underholdning – denne by er summende. Vælg at tilbringe en halv dag med at gå rundt i byen, tag sporvognen op til byens udsigtspunkt og nyd panoramaudsigten. Eller tilbring hele dagen og natten og oplev noget af det bedste natteliv i Europa.

   

 4.  
 5. 3. Skate lektioner

  Skift dit surfbræt ud med et skate- eller carverboard og fyr den af i skateparken. Vi har en lille skate bowl på campen og en større ved Quiksilver Boardriders butikken bare 10 minutters kørsel fra campen. Her kan du leje alt det udstyr du har brug for eller tilmelde dig en skate lektion, nyde en kold drink i baren, opgrader din garderobe i butikken og nyd solnedgangen og levende musik. Den ultimative afslapningsaktivitet for board elskere.

1. Surfing; perfekt spot uden mange mennesker

Perfekt til at lære og fange din første bølge i sommermånederne. I løbet af for- og efteråret er bølgerne større, og øvede til avancerede surfere kan her nyde perfekte bølger. Surfing i regionen nyder stadig glæden ved mennesketomme strande, og det faktum, at nogle af spotsne er inde i et naturreservat, hvilket giver dig uforglemmelige oplevelser. At have forskellige spots så tæt sammen giver os mulighed for hver dag at vælge det spot, der giver de bedste betingelser for dit specifikke surfniveau.

 

2. Porto; sightseeing kombineret med vinsmagning

Lækkert!! Porto er den næststørste by i Portugal, og der er meget at se og gøre. Det er en fængslende by, der perfekt blander historie, traditioner og moderne portugisisk kultur. Porto ligger i et bølgende landskab, og byder på arkitektoniske vidundere, en malerisk gammel bydel, fantastiske udsigter og smukke strande.

 

3. Mountainbike

Fra Esposende centrum med en let start langs den smukke flod. På vejen til bjerget passerer vi små hyggelige landsbyer med frugttræer og store haver. Vi fortsætter gennem skove, og du kan enten øge hastigheden hvis du vil motionere, eller tage det langsomt og nyde naturen. Turens højdepunkt er toppen af bjerget. Her er der en betagende udsigt over Esposende og havet, imens der serveres en lækker morgenmad. Du vil nyde havudsigten under hele downhill-delen, og du kan mærke adrenalinen pumpe mens du får fart.

 1. 1. Paradise Valley (sæson basseret)

Nyd afkølingen i de naturlige klippe pools, klatring og udforskning af Marokkos bagland. Det er en times kørsel fra Taghazout, men på vej op stopper vi ved en lokal argan oliefabrik. Sjovt faktum: Arganolie er ekstraheret fra argantræets hårde nød, som kun vokser i skoven i Marokko! De helbredende virkninger af arganolie giver dig smukt skinnende hår og hud. Frokosten er inkluderet i dagsudflugten og nydes, mens du ser spændingssøgende udspringere fra de største klipper. Mums!

 

2. Souk markeder i Agadir

Tag et kulturelt dyk ind i kaosset på det største marked i Agadir! Her finder du alt, hvad du nogensinde har ønsket dig og mere. Forbered dig på at forhandle og selvom salgstaktikken fra de forskellige butiksejere er skarp – før du ved af det har du har købt Aladdins flydende tæppe uden at blinke, og fem par sko og noget krydderi. Du vil ikke gå tomhændet herfra, så sørg for at reservere lidt plads i din kuffert til alle de fantastiske gaver du skal have med hjem!

 

3. Imsouane – longboard himmelen (sæson basseret)

Lej en bil for dagen og tag til Imsouane. Her vil du finde du en af ​​de længste rides i Afrika! Den charmerende fiskerby har en håndfuld hyggelige caféer, så nyd en lokal Tagine og en kop te, før du går ud for at surfe igen. Turen tager cirka en time i bil fra campen. Team op med en gruppe venner og tag ud på en surf dag, masser af fantastiske surf spots langs vejen og storslåede marokkanske landskaber.

 1. 1. Vandring

  Hoddevik er omgivet af spektakulære fjelde. Fra den nærmeste fjeldtop kan du se det utrolige landskab og tjekke surfen, der ruller ind i bugten. Vandreture fra 1 time til en fuld dag afhængigt af hastighed og interesse. Flere gamle vikingestier og historie kan udforskes i området ikke langt fra Hoddevik. Sørg for at pakke dine vandrestøvler!

   

  2. SUP

  Stormfulde Stadt kan også være fladt. Det er her vi tager vores Stand Up Paddle boards ud og udforsker, fisker og snorkler. Hvis du padler ud af bugten, vil du opdage masser af uberørt natur, huler og seværdigheder. Find den indre ro til søs og udøv balance og yoga på SUP i solnedgangen, efterfulgt af en varm hot tub selvfølgelig!

   

  3. Skate og longboard

  Kørsel ned ad hårnålesvingene til Hoddevik giver adrenalin i sig selv. Prøv at køre ned på et skate- eller longboard, hvilket er endnu mere sjovt! Vi har masser af boards hvis du ikke har dit eget udstyr. Du kan træne sving og carving stilen ned ad bakke. Denne øvelse er også meget nyttig til surfing og er en perfekt fridagsaktivitet mellem de store bølger. På campen er der også en lille skate rampe til endeløs sjov, men husk sikkerheden og brug en hjelm!

Vælg din rejse

Træningsrejser

Studierejser

Firmarejser

Yogarejser

kontakt

Udforsk mere sammen med din gruppe og lad os om resten. Vi vil sørge for, at du får den bedste oplevelse i dit liv!

 • For alle generelle henvendelser, kontakt venligst: info@lapointcamps.com

 •  
 • Kontakt Lapoints ansvarlige team direkte fra dit land, og vi vil straks kontakte dig:

Sverige og International: Mikael mikael@lapoint.se 

Danmark: Emilie emilie@lapointcamps.com 

Norge: Kristina kristina@lapoint.no