Træningsrejser

Tag med og oplev en uge fyldt med sjove træningssessioner både i vandet og på land, langs den Atlantiske kyst i Portugal.

HVORFOR TRÆNING I PORTUGAL?

Vores træningscamp i Ericeira, Portugal, er perfekt til både fitness klubber, crossfit grupper og træningsinstruktører der ønsker en aktiv ferie med med sol og eksotiske forhold. Med udendørs gym, varmt klima, smukke strande og fantastiske surfforhold gør Ericiera til en unik destination for træningsrejser.

KOM GODT IGANG

Det er vigtigt at du som arrangør, får så meget information som muligt, inden du starter planlægningen af din træningsrejse. Få alt den fornødne information du har brug for ved at følge vores info-guide nedenfor og kontakt os efterfølgende. Vi vil hjælpe dig gennem en nem planlægning og booking proces. Vores dedikerede camp personale vil sørge for du får en uforglemmelig oplevelse på din valgte destination.PLANLÆG DIN REJSE

HVORNÅR

 

Vi tilbyder vores træningspakker fra marts til majog igen fra september til midt november. I løbet af disse måneder er vejret fantastisk til træningsaktivieteter og bølgerne er også optimale. Det er også en oplagt tid til at besøge os, da vi her har mere kapacitet til at rumme større grupper.

INDKVARTERING

 

  • Bo på vores komfortable Camp Lizandro, hvor vi har vores fuldt udstyret udendørs træningscenter. Her tilbyder vi både fælles- og dobbeltværelser samt private bungalows. Campen har havudsigt og ligger i gåafstand til både strand og bymidte. Vores faciliteter inkluderer: yoga, pool, volleyball, bordtennisbord, chill out lounge, liggestole, bar, wi-fi mm.

PAKKER – SKRÆDDERSY DIN REJSE

 

Vores standard pakke indeholder alt, hvad du behøver til din træningsrejse og vi er selvfølgelig åbne for at tilpasse pakken efter dine behov. Du skal blot inkluderer det træningsprogram, som er ideelt for din gruppe. Ønsker du at inkluderer flere surflektioner, Military Base træningsprogram eller vingårdsbesøg? Ingen bekymringer, det fixer vi! 

 

Eksempel på træningspakke:

Lufthavnstransfer

7 overnatninger

7 morgenmåltider

5 frokostmåltider

5 middage

Fri adgang til udendørs træningscenter 

2 surflektioner med fuldt surfgear

Fri adgang til vand på campen

2 yogasessioner

 

Pris på anmodning

PROMOTER DIN TRÆNINGSTUR

 

Det er vigtigt for os, at du er motiveret til at promovere din træningstur og at du føler at du bliver belønnet efter mængden af mennesker, du formår at bringe med dig. Derfor tilbyder vi dig og én anden instrktør, hver en gratis pakke til jeres tur, når i medbringe min. 14 personer på jeres tur. Derudover, vil vi også hjælpe dig med følgende:

 

– Plakater og flyers skræddersyet til din træningstur

– Information, fotos og videoer til brug på sociale medier og andre markedsføringskanaler

– Løbende opfølgning via e-mail og telefon

– Nem booking- og betalings procedure via vores online gruppe booking system

– Booking og opfølgning er alle håndteret af os

FAQ

  • – Hvor Mange skal jeg medbringe for at få en gruppe rabat?

For at få en grupperabat, har du brug for minimum 14 personer i din gruppe.

  •  
  • – Hvornår skal jeg begynde planlægningen?

Start tidligt. Vi anbefaler, at du begynder at planlægningen minimum 4 måneder i forvejen for at få alle stoked på turen og mulighed for at bestille de bedste flybilletter.

  •  
  • – Hvordan skal jeg starte?

Kontakt Emilie via email: emilie@lapointcamps.com. Vi vil give dig alle nødvendige oplysninger og værktøjer for at hjælpe dig med dit yoga retreat.

  •  
  • – Arrangerer i fly?

Vi plejer ikke at omfatter flytransport i vores pakker på grund af det faktum, at de fleste flyselskaber opkræve mere for gruppereservationer i forhold til individuelle bookinger. Men de fleste flyselskaber giver mulighed for at bestille op til 9 personer via deres individuelle booking system og nogle flyselskaber tilbyder også gruppe reservation tjenester, hvis gruppen er større end 10 personer. Vi vil selvfølgelig hjælpe dig med at finde de bedste flyafgange.

Lapoint var en perfekt host for vores surf, yoga og træningstur til Portugal. Alt blev organiseret for os, super gode faciliteter, fed stemning på campen, søde og professionelle instruktører og rigtig god surf

Eilif Harloff (Eureka Kiropraktikk)

KONTAKT

Udforsk mere sammen med din gruppe og lad os om resten. Vi vil sørge for, at du får den bedste oplevelse i dit liv!

For alle generelle henvendelser, kontakt venligst: info@lapointcamps.com

Se også vores gode Training Trips PDF for mere information!

  • Kontakt Lapoints ansvarlige team direkte fra dit land, og vi vil straks kontakte dig:

  •  

Sverige og International: Mikael mikael@lapoint.se 

Danmark: Lasse lasse@lapoint.dk  

Norge: Kristina kristina@lapoint.no