Den ultimative surf camp guide til Hoddevik, Norge

Kan du også høre Norden kalde på dig? Oplev et nordisk surfeventyr i den magiske bugt i Hoddevik. Her er alt hvad du har brug for at vide for at få en helt fantastisk surfrejse i Norge.

Hoddevik er virkelig en surfdestination ud over det sædvanlige. Vores surf camp er omringet af den fantastiske norske natur, der næsten føles magisk. Du vil mærke en øjeblikkelig følelse af ro, når du ankommer til den smukke bugt.

Campen i Hoddevik er vores mest afsides camp, så her kommer vores guide til at hjælpe dig med at finde campen, samt hvad der er værd at vide, inden du tager afsted.

Mulighed for ombooking & afbestilling 14 dage inden afrejse

Læs mere

Lapoint Surf Camp: Vores smukke hjem i Hoddevik

Vores surfcamp i Hoddevik er anderledes end vores andre camps. Du kommer til at bo i en af ​​vores to villaer i bugten og leve en mere off-the-grid livsstil. Der er ingen restauranter eller barer i nærheden, så du får den ægte udendørs nordiske oplevelse!

Lad op og kobl fra

En af vores yndlingsting ved Hoddevik er, at det er nemt at føle, at man lever i nuet. Du vil virkelig være ét med naturen under dit ophold her. Med et af verdens mest fascinerende surfspots (det synes vi i hvert fald) lige i baghaven Du kan surfe i midnatssolen om sommeren, og i de koldere måneder kan du hoppe i saunaen efter en kølig surfsession! Det her er et af de steder, du ikke vidste, at dit hjerte havde manglet, før du kom her.

Maden på campen: Lav alle dine måltider i fællesskab med andre

Der er ingen restauranter eller cafeer i Hoddevik, hvorfor vi laver alle vores måltider på campen. Der er et supermarked ved navn Bunnpris i Leikanger, 20 minutters kørsel fra campen. Du kan køre dertil i din egen bil eller sammen med andre fra campen for at få alle de dagligvarer, du har brug for. Begge villaer har fine køkkener, hvor du kan lave mad sammen med dine nyfundne venner og sidde udenfor og nyde måltidet.

Traditionel norsk mad

Hvis du mangler inspiration til, hvilket mad du skal lave, kan du altid prøve traditionel norsk mad!

 • Vil du prøve en anderledes morgenmad? Så giv grovbrød (fuldkornsbrød) med brunost (en særlig norsk ost) en chance! Dette er også et almindeligt måltid at spise som frokost i Norge.

 • Rømmegrøt er en cremefraiche grød. Den kan serveres sammen med kød eller for sig selv sammen med kanel og sukker.

 • Kjøttkaker er norske frikadeller, tag ikke den fejl at forveksle disse med svenske kødboller (du vil ikke støde både svenskerne og nordmændene!), du kan rulle dine egne eller købe dem i købmanden.

 • Raspeball er en norsk ret, der kan beskrives som en dumpling kartoffel. Klubb, kompe og potetball er andre navne for denne ret (afhængigt af hvor i Norge du er), og den er lavet af mel og kartofler.

 • Vafler er en meget populær ret i Norge og simpelthen en nødvendighed at prøve.

Vejr og årstider: Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge Hoddevik, Norge for at surfe?

Sommerbølgerne i Hoddevik er sjove og begyndervenlige for niveau 1 surfere, mens mere erfarne surfere måske foretrækker bølgerne mellem marts-maj eller september-november. I de koldere måneder vil du komme til at opleve koldtvandssurfing (måske vil du endda opleve lidt sne på jorden og nordlys om natten!).

"der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning"

Det famøse udtryk "der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning" passer lige ind i den norske holdning til vejret, da det kan være ret uforudsigeligt! Temperaturen om sommeren kan komme op på omkring 25 grader, men vær forberedt på, at der også kan være nogle regnfulde og blæsende dage, så pak tøj i overensstemmelse hermed.

Pakkeliste: Hvad skal jeg pakke til min surfrejse til Hoddevik?

Da denne surfcamp er forskellig fra vores andre camps, er der et par vigtige ting, du skal huske i din pakkeliste:

Hoddevik, Norge – generel pakkeliste

 • Pas

 • Mad: Det er en god idé at medbringe mad til hele opholdet, hvis du rejser til Hoddevik i bil, da madpriserne er ret dyre i Norge. Det nærmeste supermarked (Bunnpris i Leikanger) ligger 20 minutters kørsel fra campen.

 • Sengetøj: Du skal selv medbringe sovepose og sengetøj til campen.

 • Håndklæder: Medbring et håndklæde til stranden og et håndklæde til bad.

 • Vandflaske: Postevandet i Norge er sikkert at drikke, men husk at medbringe en genanvendelig vandflaske til at fylde den op med.

 • Solcreme: Solen i Norge er måske ikke så stærk, som den er på vores tropiske destination, men det skader aldrig at tage en med til de solrige dage alligevel.

 • Noget varmt: Vejret kan være uforudsigeligt omkring Hoddevik, så tag noget varmt tøj med til de tågede morgener og kølige norske aftener. Noget regntøj og en vindtæt jakke er også gode at pakke.

 • Gode sko: Der er nogle rigtig gode vandreture omkring Hoddevik, så sørg for at medbringe behagelige vandresko.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed

Lapoint

Alle Camps & Kurser