Sind-krop forbindelse gennem yoga og surf

Grønne bølgende bakker, majestætiske klipper og det strålende blå i Atlanterhav forenes i en smuk harmoni her i Ericeira, Portugal. Dette maleriske paradis er et fantastisk tilflugtssted blandt folk, der søger efter en fredelig, alternativ og sund livsstil. Lapoint yoga retreat Ericeira, Portugal er det perfekte sted at sætte farten ned og genfinde forbindelsen med din krop og sjæl. Vores topmoderne yoga- og surflejr, omgivet af smuk natur ved siden af stranden, er det fristed, du har ledt efter.

Mulighed for ombooking & afbestilling 14 dage inden afrejse

Læs mere

Så, hvad kan jeg regne med?

Lev i nuet

Surf og yoga retreated i Portugal, starter med yoga tidligt om morgenen for at du kan connecte med din indre dig gennem yoga, pranayama og meditation. Efter dette nyder vi en dejlig morgenmadsbuffet med en masse sund og smagfuld morgenmad.

Det næste på programmet er surf undervisningen. Hver et med naturen og oplev glæden samtidig med at du træner din mindfulness og styrke i et nyt element. Senere på dagen kan du opdage området, hænge ud på campen, joine endnu en yoga lektion eller måske forkæle dig selv med en massage på campen.

Vi arrangere også dagsture i løbet af ugen til en lokal vingård eller indtil hovedstaden Lissabon. Portugal er et af de steder der for dig til at føle du er i live! Om aftenen mødes vi til aftensmad og sociale events med gode vibes, dybe samtaler og reflekterer mens vi nyder solnedgangen.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed