En guide til din surfrejse til: Fuerteventura, De Kanariske Øer

Er du på jagt efter et ægte surfeventyr i Europa? Så tror vi, at Fuerteventura er stedet for dig! Fuerteventura byder på fede surfspots og helt igennem fantastisk natur og ørken. Her er alt hvad du skal vide, før du tager på surfferie til Fuerteventura. Fuerteventura ligger i Atlanterhavet lige uden for Marokkos kyst. Omgivelserne og naturen er ganske unik med sit ørkenlandskab omgivet af smukke strande og krystalklart blåt vand. Her er alt, hvad du behøver at vide om Fuerteventura, før du ankommer.

Mulighed for ombooking & afbestilling 14 dage inden afrejse

Læs mere

Transport: Hvordan kommer jeg rundt i Fuerteventura?

At komme til og fra surfcampen

Du vil blive samlet op af Lapoints shuttlebus i lufthavnen, som ligger omkring 30 minutters kørsel fra campen. Du kører langs kysten, hvorfor du godt kan forberede dig på en helt fantastisk udsigt på vej til campen.

At komme rundt i Fuerteventura

At leje en bil under dit ophold i Fuerteventura er en god idé til at komme omkring og udforske øen. Der er masser af biludlejning i nærheden, og hvis du lejer sammen med en ven eller en gruppe, vil det ikke blive alt for dyrt for dig.

Hvis du ikke lige havde planer om at leje en bil, kan du også sagtens klare dig uden! Hvis du vil se de nærliggende byer, Cotillo og Corralejo, kører der busser dertil et par gange om dagen. Der er selvfølgelig også taxaer til rådighed i byen.

Velsmagende lokal mad: Hvad skal du spise i Fuerteventura?

Du må ikke gå glip af det traditionelle køkken, når du besøger Fuerteventura. Fisk er en af de mest populære madvarer på øen takket være Fuerteventuras tætte forbindelse til havet. Her er vores liste over nogle af vores yndlingsretter fra Fuerteventura og De Kanariske Øer.

Traditionel mad fra De Kanariske Øer
  • Gofio Escaldado: Et must-try, når du besøger De Kanariske Øer, er Gofio Escaldado. Gofio er en slags mel fra Canaris. Gofio Escaldado kan serveres som en forret, og du får både af løg med til at bruge som ske. Denne ret er på listen over fødevarer med en beskyttet oprindelsesbetegnelse af Europa-Kommissionen.

  • Papas Arrugadas: En kogt kartoffelret, der normalt serveres med en mojo (som betyder sauce). Mojo stammer fra De Kanariske Øer og findes i tre varianter. Du kan spise retten med mojo verde (grøn mojo), mojo rojo (rød mojo) og mojo picón (rød mojo med ekstra krydderi).

  • Majorero ost: En ost med nødde- og mælkeagtig smag fra Fuerteventura.

  • Gedekød: Gryderet med gedekød er en berømt ret på Fuerteventura.

Hvad du kan lave, når du ikke surfer: Aktiviteter og oplevelser

Der er mange ting at udforske omkring Fuerteventura på de dage, hvor du ikke surfer. Vi anbefaler, at du hiker op ad vulkanen Calderón Hondo. Fra toppen kan du se en fantastisk udsigt over krateret og øens landskab.

Det er det perfekte sted at se solnedgangen over havet. Kameler er en del af Fuerteventuras identitet og at se den smukke ø fra ryggen af en kamel er en rigtig fed oplevelse. Her er nogle andre sjove ting at give sig til:

  • Besøg klitterne

  • Tilbring en solrig dag på en katamaran

  • Dyk og udforsk livet under vandet

  • Svøm i de naturlige klippebassiner

  • Øv surfskating på campen

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed

Lapoint

Alle Camps & Kurser