Fantastiske destinationer, professionelle lærere & masser af #goodtimesLapoint Surf camps

Surf camp med Lapoint - sådan gør VI surf camps

En surf camp handler om så meget mere end at lære at surfe - det er en oplevelse for livet. På vores surf camps, er kernen i oplevelsen det sociale, og det er ofte vores good times, eventyrene og dine nye venner du kommer til at huske tydeligst. Det er det perfekte sted at møde nye mennesker men giver dig stadig plads til personlige oplevelser, derfor er en surf camp perfekt til solo rejsende. Tag med på aktiviteter og spis aftensmad med os, eller slap af eller tag på egne eventyr når du føler for det.

The Lapoint way

Hvad kan du forvente af Lapoint Surfcamp

For begynderne er vores surf camps den perfekte måde at prøve at surfe i sjove og sikre omgivelser. Vores instruktører vil give dig den perfekte introduktion til sporten, ved at vælge det bedste sted på det bedste tidspunkt, lære dig den rette teknik og bruge det bedste udstyr.

Vores ansatte på surf campen er alle passionerede surfere, så at bo på en Lapoint surf camp er også et godt valg for en let øvet surfer. Hvis du vil tage dit surf til næste niveau med undervisning, leje udstyr eller bare udnytte vores lokale kendskab til de bedste spots, så har vi hvad du behøver.

Øvede surfere vil sætte pris på et fedt sted at bo og gode faciliteter med relevante aktiviteter & eventyr, sund mad, yoga og meget mere. Vores surf camps er også gode steder at møde andre surfere og finde nye surf venner til fremtidige ture.

Vores surf camp er så meget mere end bare et hotel. Join us, hæng ud og lad os tage ud i bølgerne!

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed

Lapoint

Alle Camps & Kurser