Fantastiske destinationer, professionelle lærere & masser af #goodtimesLapoint Surf camps

Bali-surfer-cover

Surf camp med Lapoint - sådan gør VI surf camps

En surf camp handler om så meget mere end at lære at surfe - det er en oplevelse for livet. På vores surf camps, er kernen i oplevelsen det sociale, og det er ofte vores good times, eventyrene og dine nye venner du kommer til at huske tydeligst.

The Lapoint way

Hvad kan du forvente af Lapoint Surfcamp

For begynderne er vores surf camps den perfekte måde at prøve at surfe i sjove og sikre omgivelser. Vores instruktører vil give dig den perfekte introduktion til sporten, ved at vælge det bedste sted på det bedste tidspunkt, lære dig den rette teknik og bruge det bedste udstyr.

For begyndere er en surflejr en fantastisk måde at prøve surfing i en sjov og sikker atmosfære. At starte med professionelle instruktører, der sørger for, at du er på det rigtige sted ved den rette tidevand og med det rigtige udstyr, er noget, vi virkelig anbefaler for at give dig den bedst mulige start. En surflejr med os er også en perfekt løsning for enlige rejsende, der er interesseret i at tage på en surfrejse.

Også for øvede surfere, der ønsker at forbedre deres kunnen eller blot vil på en dejlig surf-ferie, er en surflejr en fantastisk mulighed. Du kan tage lektioner for at blive bedre, leje udstyr, og vores instruktører har masser af viden om, hvordan man udnytter de lokale spots og surfeforhold.

Og der er masser af venlige mennesker at hygge sig med! Personalet er selv surfere og kan guide dig, og der er altid masser af muligheder for at finde en surf-ven på en surflejr, da oplevelsen tiltrækker ligesindede fra hele verden.

Erfarne surfere kan nyde fantastisk indkvartering fra en surfrejse-perspektiv og vil finde et godt sted at møde andre, der er på surf-mission. Find en ny surf-ven, få råd om, hvor og hvornår man skal surfe, eller bare mød fantastiske mennesker at hygge sig med.

Deltag i aktiviteter, prøv skate-bowling, kom til middag og stræk dine skuldre under yogasessionerne. Der er så meget mere at nyde på vores surflejr end på et hotel. Kom forbi, hyg dig, og lad os surfe sammen!

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed

Lapoint

Alle Camps & Kurser