KursniveauerLapoint Surf kursus
lapoint surf courses surfcamp

Level 2 - Moderat

Paddle ud til line uppen og surfe grønne bølger, forbedre dit valg af bølger, surf sikkerhed og kontrol og lære at surfe grønne bølger til højre og venstre.

Teori

En dybere forståelse

At støtte sin træning med teori er altid en god idé, da det giver en forståelse for betydningen bag ens handlinger. Det gør det både lettere at huske og at tilpasse sig.

Line uppen

Introduktion til de skrevne og uskrevne regler som man skal følge når man surfer i dette område. 

Surf sikkerhed, surf etikette & prioritets regler 

Vi går igennem hvordan man opfører sig i vandet, håndterer andre mennesker, prioritet, hvordan man falder og hvor man padler tilbage til line uppen uden at være i fare for at komme til skade eller skade andre. 

Bevidsthed om havet

På dette kursus er du ikke længere på lavt vand på indersiden af stranden, men ude på ydersiden på dybere vand. Derfor lære vi dig alt du skal vide om sikkerhed i havet og faktorer som strømninger, tidevand, bølger og vejret for at sørge for din sikkerhed.

Spot guiding

I ugens løb vil den lokale surf instruktør vise dig forskellige spots afhængig af swell og vejrforhold. Det betyder du at du vil lære hvilket spot der virker bedst på forskellige tidevande, swell- og vind retninger, so du kan bruge din tid på at surfe de bedste spots på de rigtige tidspunkter. 

Individuel coaching

Instruktøren vil holde øje med hvad du skal forbedre og hvilke justeringer der skal til for at få dit surfing til det næste niveau. 

Surf udstyr

Der er mange forskellige boards til forskellige slags bølger, kropstype og færdigheder. Dette vil du lære meget mere om igennem kurset. Du vil helt sikkert også få muligheden for at prøve forskellige typer. 

At surfe grønne bølger

Målet med dette kursus er at du skal lære at fange bølger alene, rejse dig op og surfe langs bølgen, både til højre og venstre. 

Surfing og sprog

Lær surfer sproget og udvikle en bredere forståelse for jargongen og kulturen. 

Board kontrol i line uppen

Vi kommer til at opfriske og optimere dit lineup game, for at sikre at du ved hvordan du skal placere dig på boardet og i line uppen. 

Teknikker for at komme igennem bølger

Vi vil øve os på at træne "turtle roll" og "duck dive" ift. dit niveau.

Take-off

Vi opfrisker pop-uppet og gør det perfekt for at fange grønne bølger. 

Boards

På level 2 bruger vi normalt boards mellem 7 og 8 fod som har masser af volumen der gør det nemt at padle og fange bølger. 

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed