Surf camp i Canggu, Bali

Er du klar til surf camps på Bali blandt strande og palmer, og surfe perfekte bølger i varmt, boardshorts-venligt vand? Alle vores surf camps er steder vi elsker, men Bali er og bliver meget specielt for os.

SURFING FERIE PÅ Bali

Elsket af surfere og rejsende fra hele verden, er Bali en af de mest eftertragtede surf destinationer på planeten. Uanset om du er her for at lære at surfe eller nyde det bedste surf i dit liv, er vores surfcamp Bali i Canggu den ideelle base for surf lektioner, sjov med venner og masser af andre eventyr. Canggu består af flere små landsbyer og giver dig følelsen af ​​at være tæt på naturen imens du bevarer følelsen af den gamle, traditionelle Bali, selvom du er lige midt i alt der sker. Byen Seminyak ligger også i nærheden og byder på endnu mere shopping, mode, restauranter, klubber og spa oplevelser end man kan overleve på én dag. Mød aberne fra den kendte abe-skov, se de verdensberømte rismarker i Ubud, dyk med skildpadder, udforsk de historiske templer eller bare få opbygget en solid sun-tan ved poolen imens du møder nogle nye mennesker. Vores surfcamp på Bali er en oplevelse, du vil aldrig vil glemme.

Surf, palmer og sjov

Bali har en unik tryllebindende magt og er en af ​​de virkelig magiske steder, du skylder dig selv at se. Vores medarbejdere og det balinesiske folk er utrolig venlige. De hilser på dig med et smil og en high-five. Ligesom at Bali får dig til at føle dig hjemme, får surfing dig til at føle dig hjemme. Det er som at være en del af en familie, hvor at have det sjovt er den eneste regel i huset. De, der allerede har været på en surfcamp, kender følelsen; Du får venner som du føler dig tættere på i løbet af en uge, i forhold til folk du har kendt i årevis. Vælg din pakke nedenfor og overlad resten til os - gøre din surftur til Bali den bedst nogensinde.
Canggu på film

Camp life in Canggu

Being a camp manager in Canggu

#Goodtimes in Bali

Bali surf spot guide

A day surfing with guest Ane Gyllstrøm at the Level 3 course in Bali

Surfing i Canggu, Bali

Canggu er hjemsted for nogle fantastiske bølger, og vi kører hver dag til det område, der har de bedste bølger. Du kan regne med Bali tilbyder perfekte forhold for alle typer af surfere. Vores fokus er altid, at du vil have en informativ og underholdende surfing oplevelse med os og måske du oven i købet bliver bidt af surf-feberen, og muligvis aldrig slippe af med den, ligesom vi er blevet. Vælg den pakke, der passer bedst til dit niveau og udnyt den ekspertise og viden fra vores vidunderlige surfinstruktører.

Fantastisk sted og fantastiske mennesker!

Mats

VORES SURF CAMPS PÅ BALI

Vores surfcamp på Bali ligger i Canggu, lige nord for populære hotspots som Kuta og Seminyak. Her har du endeløse muligheder at vælge imellem i form af underholdning, cafeer og restauranter, shopping og natteliv - alt er tæt på nogle af de bedste bølger på øen. Derudover er der en camp fuld af faciliteter såsom to pools og store solbadningsområder, yoga rum, stor volleyballbane, chill-out lounges og en tropisk tilbagelænet atmosfære, og scenen er sat til en uovertruffen campoplevelse med nye og gamle venner.

Villa Tugah

Omgivet af rismarker, giver vores camp dig en smag af den lokale balinesiske kultur. Samtidig er du kun en lille gåtur fra restauranter og surf.

Sæson: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis