Surf Camps på Bali - Indonesien

Er du klar til surf camps på Bali blandt strande og palmer, og surfe perfekte bølger i varmt, boardshorts-venligt vand? Alle vores surf camps er steder vi elsker, men Bali er og bliver meget specielt for os.

SURFING FERIE PÅ Bali

Der er en grund til, at millioner af mennesker rejser til Indonesien hvert år; omgivelser taget fra et postkort findes på alle sider og verdens bedste surfere flokkes her for at fange sit livs bedste bølge med palmer, tårnhøje klipper og mile lange strande i baggrunden. Bali er overvejende en hinduistisk ø, der har formået at bevare meget af deres oprindelige kultur, så uanset hvor du befinder dig, kan du opdatere din Instagram med billeder af templer, rismarker og traditionel arkitektur. Med sin unikke kultur, venlige og åbne mennesker, utrolige natur og afslappende vibe byder Bali ikke blot på en fantastisk surfferie, men også en oplevelse, som du vil værne om for evigt.

Surf, palmer og sjov

Vi ved, hvor spændende det er at sidde på et fly og rejse omkring jorden og derefter stikke hovedet ud og spotte et paradis af strande, palmer og asiatisk kultur. Vi ved også, hvor vigtigt det er at have nogen at dele disse oplevelser med. Vores surf camps på Bali er struktureret, så du, uanset om du rejser alene eller i en gruppe, møde nye venner, som du kan nyde både surfingen -og en drink på stranden med. Central blandt begge camps er at de er sociale, åbne og har inkluderende personale i spidsen. I løbet af din tid hos os, vil du være i stand til at deltage i sociale aktiviteter og få nye venskaber, der kan vare hele livet. Vi vil gøre vores yderste for at gøre din rejse til Bali den bedste nogensinde.

Vores surf camps på Bali

Vi har to surf camps i Indonesien - begge på Bali og begge er absolut strålende. Den ene er placeret i Canggu, nord for Kuta og Seminyak. Der er nem adgang til øens bedste natteliv, shopping og restauranter i alle former og farver, men atmosfæren er stadig afslappet og lækker. Vores anden camp er placeret i Gianyar, på øst siden af Bali. Campen har en helt fantastisk adgang til standen, og en afslappet stemning på campen.. Begge surf camps på Bali leverer gode tider og en vidunderlig ferie med surfing. Læs mere nedenfor og find din favorit.