Surf CampBali, Canggu

Fantastisk surf og et uforglemmeligt eventyr

På vores surf camp i Canggu, Bali handler alt om fantastisk surf, uforglemmelige eventyr og sjove oplevelser. På Lapoint, kombinerer vi surf lektioner med dagsture til øens ‘bucket list’ steder, og arrangerer sociale aktiviteter, både på campen og i Canggu. Det her bliver et eventyr du aldrig vil glemme!

Surf niveau

Begynder til øvet

Vibe

Relaxed & Buzzing

Sæson

Året rundt

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Indkvartering

Vores oase, lige der hvor det hele sker

Få det bedste fra to verdener og bo i vores lille paradis på vores surfcamp i Bali , med Canggus væld af muligheder lige udenfor døren. På Lapoint Bali, Indonesien, har vi forskellige indkvarteringsmuligheder, som vil passe til dine behov på din helt egen adventure ferie.

Gæsteanmeldelser

Ting at give sig til

Fuel vandrerlyst og udforsk mere.

FAQ

Spørgsmål og svar

COVID19

Oplysninger om COVID19

Lapoint har stor erfaring med håndtering af forskellige typer begivenheder rundt omkring i verden, og det er vigtigt, at vores gæster føler sig trygge ved at rejse med os.

Vi overvåger udviklingen nøje på hver af vores destinationer, og vi er i kontakt med sundhedsmyndighederne i hvert land og følger deres retningslinjer, i tilfælde af, at der vil blive rapporteret udbrud af COVID-19 (coronavirus) i et af vores nærområder.

For at få de opdateret rejse informationer for hver destination, anbefaler vi at du læser de seneste informationer på de officielle websider:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID 19 her

Så, hvad burde jeg forvente?

Læs mere om hvordan hverdagen er i paradis

Lapoint er ikke kun en surfskole. Det er en oplevelse – hvor hver dag føles som fredag. Gør dig klar til en daglig blanding af surf lektioner, yoga, eventyr og hygge med venner.

For at skabe den bedste følelse af at høre til og føle sig godt tilpas, har vi planlagt en surf ferie så alle kommer til surf campen i Canggu, Bali, Indonesien samme dag. I bliver sammen i gruppen de næste 7 dage, hvor I rigtig kan lære hinanden godt at kende, og få mange sjove oplevelser sammen.. Bliv ikke overrasket, hvis du får dig nogle nye venner for livet! 

En typisk dag på Bali starter med morgenmad bestående af frisk frugt, müsli, cornflakes, toast, æg og pandekager så du kan få det meste ud af din surf time.

Surfing på Bali er dejligt varieret, og det betyder, at du vil have mange gode spots at vælge imellem. Vi vil selvfølgelig tage dig med til de bedste – baseret på dagens vejr og dit niveau. Det handler altsammen om, at have det sjovt, og det er også vores instruktørers udgangspunkt, for at lære dig nye surf færdigheder. De elsker at se jeres store smil i vandet.

 Efter surf lektionen, vil vi tage tilbage til surf campen. Du vil derefter have resten af eftermiddagen fri til eksempelvis at udforske Canggu, slappe af ved poolen, hoppe med på en yogatime eller nyde den lokale strand. Om aftenen fortsætter vi med “the Goodtimes” og vi arrangerer aktiviteter og aftensmad for hele surf campen

 

15/5000 Andre surfcamps

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed