Fantastisk surf og et uforglemmeligt eventyr

På vores surf camp i Canggu, Bali handler alt om fantastisk surf, uforglemmelige eventyr og sjove oplevelser. På Lapoint, kombinerer vi surf lektioner med dagsture til øens ‘bucket list’ steder, og arrangerer sociale aktiviteter, både på campen og i Canggu. Det her bliver et eventyr du aldrig vil glemme!

Surf niveau

Begynder til øvet

Vibe

Relaxed & Buzzing

Sæson

Året rundt

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Mulighed for ombooking & afbestilling 14 dage inden afrejse

Læs mere

FAQ

Spørgsmål og svar

Så, hvad burde jeg forvente?

Læs mere om hvordan hverdagen er i paradis

For at skabe den bedste følelse af at høre til og føle sig godt tilpas, har vi planlagt en surfferie så alle ankommer til surf campen i Canggu, Bali, Indonesien samme dag. I bliver derfor sammen i gruppen de næste 7 dage, hvor i kan lære hinanden godt at kende og få mange sjove oplevelser sammen. Bliv ikke overrasket, hvis du får dig nogle nye venner for livet fra din surftur til Bali.

En typisk dag på surf campen på Bali starter med morgenmad bestående af frisk frugt, müsli, cornflakes, toast, æg og pandekager så du kan få det meste ud af din surflektion.

Surfing på Bali er dejligt varieret, og det betyder, at du vil have mange gode spots at vælge imellem. Vi vil selvfølgelig tage dig med til de bedste – baseret på dagens vejr og dit niveau. Det handler alt sammen om at have det sjovt, og det er også vores instruktørers udgangspunkt, for at lære dig nye surffærdigheder. De elsker at se jeres store smil i vandet.

Efter surflektionen, vil vi tage tilbage til surf campen i Canggu. Du vil derefter have resten af eftermiddagen fri til eksempelvis at udforske nærområdet, Canggu, slappe af ved poolen, hoppe med på en yogatime eller nyde den lokale strand. Om aftenen fortsætter vi med “the goodtimes” og vi arrangerer aktiviteter og aftensmad for hele surf campen. 

Surf campen i Canggu er uden tvivl den bedste surf camp på Bali – hvis ikke den bedste surf camp i hele Indonesien! Kom selv og se!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed

Lapoint

Alle Camps & Kurser