Lapoint CampsLær at surfe

Hero Learn to Surf page

Introduktion til den bedste sport i verden

For at hjælpe dig på denne fantastiske rejse og forfølge din surfer-drøm, har vi samlet brugbar information! Få et glimt af hvad det vil sige at være på surf-camp, interessante surf-facts, forskellige teknikker, øge din forståelse af havet samt udforske de bedste steder at surfe.

Hvordan surfer man?

Velkommen til surf-teori 101

Surfing er meget mere end bare at stå på et board på vandet. Surfing er en måde at connecte med naturen og forstå hvordan havet bevæger sig. Når du skal lære at surfe skal du først og fremmest lære at være sikker på/i vandet og lære at spotte gode bølger. Du vil dog altid have en instruktør med i vandet, så bare rolig, det er ikke noget du skal kunne fra dag et. Men indtil du er på vandet med din instruktør, så er der her lidt teori du kan starte med.

SURFER REJSEN

Hvor lang tid tager det at lære?

At surfe er en udfordring, men så snart udfordringerne er overstået, bliver det en sjovere sport! Vores instruktører er her til at guide dig gennem rejsen fra begyndere til pro, fascineret til hooked! Her er den typiske læringskurve for surfing.

Individuel feedback

Lige meget hvilken af vores camps du ønsker at besøge, vil du surfe i små grupper sammen med en professionel surfunderviser. Når man surfer i mindre grupper får du meget mere tid med instruktøren, mere individuel feedback og bliver en dygtigere surfer hurtigere.

Gode ting tager tid

Det er en god ting at husek på når du skal lære at surfe. Det kommer til at tage lang tid, ja faktisk er det en af de sportsgrene hvor det vil tage hele livet at blive rigtig dygtig, så nyd nu rejsen og ha’ det sjovt i bølgerne!

Det rigtige level for dig

Surfing er en udfordrende sport, så det er vigtigt at du bestiller det rigtige level for dig. Vi har opdelt vores hold i tre niveauer - level 1, level 2 og level 3. Hvilket level passer bedst til dig?

DYBT FRA HJERTET

En besked fra LaPoint-holdet til håbfulde surfere derude

Fra en surfer til en anden; vores bedste råd er aldrig at give op. Nyd hellere turen, lær af dine udfordringer, fejr dine præstationer og sidst men ikke mindst, hav det sjovt mens du lærer at surfe! Og den dag du surfer den perfekte bølge og ikke kan få smilet af læben, kan vi love dig, at det vil være det hele værd.

At lære at surfe kan være udfordrende, men hvis du er vedholdende og brænder for det, er belønningen stor!  Det er aldrig for sent at lære at surfe, og at lære at surfe efter alderen 30-40 er ikke ualmindeligt. Når du først starter, er det let at forstå, hvorfor så mange mennesker bliver hooked og fordyber sig i denne verden.

Livsstilen, fællesskabet, påhittet, de sundhedsmæssige fordele, forbindelsen til naturen og følelsen af ​​frihed gør surfing så meget mere end bare en sport.  Vi vil vise dig den bedste måde at lære at surfe på og gøre din surf-rejse med os virkelig uforglemmelig. Let’s go!

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed