Lapoint CampsLær at surfe

Introduktion til den bedste sport i verden

For at hjælpe dig på denne fantastiske rejse og forfølge din surfer-drøm, har vi samlet brugbar information! Få et glimt af hvad det vil sige at være på surf-camp, interessante surf-facts, forskellige teknikker, øge din forståelse af havet samt udforske de bedste steder at surfe.

SURFER REJSEN

Hvor lang tid tager det at lære?

At surfe er en udfordring, men så snart udfordringerne er overstået, bliver det en sjovere sport! Vores instruktører er her til at guide dig gennem rejsen fra begyndere til pro, fascineret til hooked! Her er den typiske læringskurve for surfing.

Rigtig baggrund

Hvis alle i gruppen er på samme skill niveau, så lærer alle meget hurtigere. Det er derfor vi bruger level systemet. På denne måde er det meget lettere for instruktørerne at finde de bedste forhold og få alle til at føle sig godt tilpas og motiverer jer ved at se at i udvikler jer sammen. 

Den rette feedback

Vi lærer alle på hver vores egen måde og derfor passer det samme system ikke til alle. Ved at undervise i små grupper, giver vi plads til individuel feedback til alle fra vores rutinerede instruktører, hvilket er essentielt for at få det bedste frem i dig. 

Rigtige bølger

Konstant forandring i vejr og swell, gør det ekstremt vigtigt at evaluere surf spottene nøje før undervisningen. Vores instruktører er eksperter i at analysere bølger, tidevand og swell, og de tjekker altid forskellige spots før de tager beslutningen om hvor de optimale forhold er til alle niveauer. 

DYBT FRA HJERTET

En besked fra LaPoint-holdet til håbfulde surfere derude

Fra en surfer til en anden; vores bedste råd er aldrig at give op. Nyd hellere turen, lær af dine udfordringer, fejr dine præstationer og sidst men ikke mindst, hav det sjovt mens du lærer at surfe! Og den dag du surfer den perfekte bølge og ikke kan få smilet af læben, kan vi love dig, at det vil være det hele værd.

At lære at surfe kan være udfordrende, men hvis du er vedholdende og brænder for det, er belønningen stor!  Det er aldrig for sent at lære at surfe, og at lære at surfe efter alderen 30-40 er ikke ualmindeligt. Når du først starter, er det let at forstå, hvorfor så mange mennesker bliver hooked og fordyber sig i denne verden.

Livsstilen, fællesskabet, påhittet, de sundhedsmæssige fordele, forbindelsen til naturen og følelsen af ​​frihed gør surfing så meget mere end bare en sport.  Vi vil vise dig den bedste måde at lære at surfe på og gøre din surf-rejse med os virkelig uforglemmelig. Let’s go!

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed