KursniveauerLapoint Surf kursus

Vores måde at undervise surfing på

Vi har mere end 15 års erfaring i at lære folk å surfe og elsker at se den stoke det giver vores gæster. Om det er første gang du surfer eller om du er på landsholdet, så er følelsen af at udvikle sine surf evner den samme. Over årene har vi udviklet en ramme for de forskellige niveauer baseret på de 3 vigtigste søjler.

Rigtig baggrund

Hvis alle i gruppen er på samme skill niveau, så lærer alle meget hurtigere. Det er derfor vi bruger level systemet. På denne måde er det meget lettere for instruktørerne at finde de bedste forhold og få alle til at føle sig godt tilpas og motiverer jer ved at se at i udvikler jer sammen. 

Den rette feedback

Vi lærer alle på hver vores egen måde og derfor passer det samme system ikke til alle. Ved at undervise i små grupper, giver vi plads til individuel feedback til alle fra vores rutinerede instruktører, hvilket er essentielt for at få det bedste frem i dig. 

Rigtige bølger

Konstant forandring i vejr og swell, gør det ekstremt vigtigt at evaluere surf spottene nøje før undervisningen. Vores instruktører er eksperter i at analysere bølger, tidevand og swell, og de tjekker altid forskellige spots før de tager beslutningen om hvor de optimale forhold er til alle niveauer.