DET HANDLER OM GOODTIMES

Vi elsker surfing og vi lever af at surfe hver dag, året rundt. Det episke miljø omkring det. Minderne der skabes af det. Den udviklede lidenskab for det. Venskaberne der stammer fra det. Den stoke du føler, når du gør det. Det er gode tider for os, og det er det, det hele handler om.

Et rejseselskab ud over det sædvanlige

Baseret ud fra Norge, Sverige og Portugal har Lapoint været en eklektisk og mangfoldig virksomhed siden dag et. Vi har kombineret årtiers erfaring fra, at rejse rundt i verden på jagt efter fantastiske bølger, sublime forhold og gode oplevelser. Al denne tid på vejen har kogt sig ned til ét spørgsmål, der er blevet kernen i Lapoint konceptet: Hvad kan du huske?

JEG HAVDE EN FANTASTISK TID - I STYRER! JEG ELSKEDE DENNE OPLEVELSE OG VIL HELT SIKKERT GØRE DET IGEN!

Olivia Bergman

Gode ​​mennesker, nye venner og goodtimes

At have det godt, at have det sjovt, at udvikle sig og blive bedre. Det er hvad det hele handler om. Den sociale dimension af en rejse er ofte den, der efterlader det længst varige indtryk. Det er det, vi har indset, og vi har bygget vores camps i overensstemmelse med disse behov. De har alle store områder hvor man kan hænge ud, og vi har fyldt disse rum med sjove ting man kan give sig til. Hver camp er unik med sin egen atmosfære og kulturarv. Alt hvad du skal gøre er, at vælge den du synes er mest tiltrækkende for dig.

Klassiske FORHOLD, dage du aldrig glemmer

Lapoint er bygget på dedikationen til vores sport og alle involverede er engagerede udøvere. Vi ønsker at du får store oplevelser, under optimale forhold på dit niveau. Vi har rejst jorden rundt og kan forsikre dem om, at alle vores destinationer tilbyder verdensklasse betingelser. Vi ønsker, at du får en positiv læringskurve, uanset om du er nybegynder eller professionel. Derfor tilbyder vi undervisning med kvalificerede instruktører på de fleste af vores destinationer. Ved at bruge de bedste instruktører og ved at have verdensklasse team riders sørger vi for, at selv de mest erfarne har en god platform for at forbedre sig på vores camps.

Book din surftur med Lapoint

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.

Vi ses!

Med venlig hilsen

Peter, Sebastian, Göran, Grilo, Joao, Carla, Samuel, Felipe, Calle, Elizabeth, Anna-Maria, Camilla,

Tiago, Anders, Ketut, Made, Lahsan, Louise, Peter, Mikael, Mark, Hallvard, Alex, Kristina og mange mange flere.

LAPOINT TRAVELS AS | ORG. NR. 992 309 466 | HODDEVIK 6750 STADLANDET NORGE