Livet burde føles sådan her hver dag.”

About us lapoint surfcamp hero banner

Vores mission - Good Times

Lapoint er bygget på Good Times og en frisindet livsstil omkring surf, yoga & rejser. Vi tror på at det vigtige i enhver oplevelse handler om forbindelsen mellem hinanden, mere end noget andet. Derfor er sociale interaktioner kernen i alt hvad vi foretager os, også i alle læringsprocesser. Dette er hvad vi sigter efter at give dig; nye venner, flere skills og uforglemmelige Good Times.

Our Mindset

Vær en ven

Ideen er simpel, vær venlig mod alle du møder på din vej. Mod gæsterne er vi imødekommende og altid parate til at løbe den ekstra mil. Mod vores medarbejdere overalt i verden ved at lytte og give en inspirerende arbejdsplads.

Mod lokalsamfundene ved at ansætte lokalt personale, støtte lokale virksomheder og omfavne den lokale kultur. Og mod miljøet ved konstant at minimere vores fodspor og øge vores 'håndaftryk' ved at gøre vores del via klima positive handlinger og programmer på alle vores destinationer.

“Livet burde føles sådan her hver dag.”

Den kommentar satte gang i en inspirerende samtale mellem Sebastian og Alex over morgenmaden, og endte ud i skabelsen af Lapoint. Peter joinede dem kort efter, og det samme gjorde deres ven gennem mange år Göran. Lapoint har vokset en del siden hen, men det hele er stadig baseret på samme filosofi. Ved at gøre sådan, tiltrækker vi mennesker med samme sind, der er på udkig efter Good Times, og den ekstraordinære følelse af - Livet burde føles sådan her - følels. Dette forbliver den vigtigste ambition hos Lapoint, for gæsterne og for de ansatte i firmaet.

Our History

Oprindelse af Good Times

Det hele startede på en surf tur i Portugal i 2005, da de svenske barndomsvenner Sebastian & Peter møte surferen Alec på en gadefest i Lissabon. De blev straks gode venner da de surfede og opdagede kysten sammen de kommende dage.

Den sidste morgen på turen scorede de perfekte bølger med ingen andre i vandet. På vej op af stranden, helt oppe at køre over den bedste surf session nogensinde, klar over at turen spillede på sidste vers sagde Sebastian:

“Livet burde føles sådan her hver dag.” 

Den kommentar satte gang i en inspirerende samtale mellem Sebastian og Alex over morgenmaden, og endte ud i skabelsen af Lapoint. Peter joinede dem kort efter, og det samme gjorde deres ven gennem mange år Göran. 

Lapoint har vokset en del siden hen, men det hele er stadig baseret på samme filosofi. Ved at gøre sådan, tiltrækker vi mennesker med samme sind, der er på udkig efter Good Times, og den ekstraordinære følelse af - Livet burde føles sådan her - følels.

Dette forbliver den vigtigste ambition hos Lapoint, for gæsterne og for de ansatte i firmaet.

Our last words

Jeg tror, vi ses snart?

I mellemtiden ønsker vi dig en fantastisk dag fra Sarah, Katrine, Martin, Sebastian, Göran, Grilo, Joao, Kristina, Calle, Evelina, Anna, Lina, Rui, Brett, Ebba, Ketut, Peter, Made, Steffi, Lahsan, Maren, Maggie, Beatrice, Patricia, Marthe, Rita, Mathilda, Emmi, Alex, Kristina, Mudhi, Dharma and many many more...

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed