Good Times

I Lapoint har vi en filosofi - Lær at surfe på en surf camp og du vil blive lykkeligere.

En rejseselskab ud over det sædvanlige

 

Placeret i Norge, Sverige og Portugal, har Lapoint været en eklektisk og forskelligartet virksomhed siden dag ét. Kombineret vi har årtiers erfaring fra jordomrejser i jagten på sublime bølger, sublime forhold og sublime oplevelser. Alt dette tid brugt i jagten, har nedkogt det hele til ét spørgsmål, som er blevet kernen i Lapoint’s koncept: Hvad husker du?

Jeg ser frem til næste tur! En klar anbefaling!!

Linn Elise Bjerkeli

Gode ​​mennesker, nye venner og gode tider

At føle sig godt, at have det sjovt, at udvikle sig og forbedre sig. Det er det handler om. Den sociale dimension af en rejse er ofte den, der forlader de længst varige indtryk. Dette er, hvad vi har indset, og vi har bygget vores camps i overensstemmelse med dette. De har alle store arealer til at hænge ud og vi har fyldt disse områder med sjove ting at tage sig til. Hver camp er unik med sin egen atmosfære og kulturarv. Alt du skal gøre er at vælge den, der synes den mest tiltalende for dig.

Klassiske betingelser, de dage du aldrig glemmer

Lapoint er bygget på dedikation til vores sport og alle involverede er en engageret del. Vi ønsker at du får uforglemmelige oplevelser, i optimale forhold for dit niveau. Vi har rejst kloden og vi kan forsikre dig, at alle vores destinationer tilbyde verdensklasse forhold. Vi ønsker at du har en stejl læringskurve, uanset om du er nybegynder eller pro, og det er derfor vi tilbyder coaching med kvalificerede instruktører på de fleste af vores destinationer. Gennem brug af de bedste instruktører og et surf team af international klasse, gør at vi forsikre om, at selv den mest erfarne har en stor platform for forbedringer på vores camps.Book din surftur med Lapoint

Vi ses snart!

 

Med venlig hilsen

Peter, Sebastian, Göran, Grilo, Joao, Carla, Samuel, Felipe, Calle, Elizabeth, Anna-Maria, Camilla,

Tiago, Anders, Ketut, Made, Lahsan, Louise, Peter, Mikael, Mark, Hallvard, Alex, Kristina og mange mange flere.

 

LAPOINT TRAVELS AS | ORG. NR. 992 309 466 | HODDEVIK 6750 STADLANDET NORGE