Surf camp i Santa Teresa, Costa Rica

Kom og oplev din drømmes tropiske surf tur og 'Pura vida' livsstilen hos os i Santa Teresa, Costa Rica.

Surfferie i Costa Rica

Spørg hvem som helst om hvad Costa Rica handler om, og de vil alle fortælle dig det samme: Pura Vida. Dette motto, der bogstavelig talt betyder ‘rent liv’, beskriver en livsstil med et ‘godt liv’ og er en ret præcis vejledning til, hvad du kan forvente af en surftur hertil. Uberørte sandstrande med palmer, som taget ud af en tropisk drøm. Vandfald gemt blandt frodige regnskove og fantastisk surf for alle, fra nybegynder til pro, og et varmt klima hele året rundt. Føj til dette masser af fantastisk mad, søde mennesker og en unik chill vibe, og du har livet i sin bedste og reneste form.

Strand, sol og natur

Efter at have rejst verden rundt på jagt efter de bedste surf spots, gode mennesker og dejlige minder, har vi fundet det i Costa Rica hvor der er noget at nyde for enhver smag. Uanset om du foretrækker at surfe hele dagen eller finde den perfekte balance mellem at slappe af ved poolen, kaffe og velsmagende snacks på en af de mange lokale caféer eller på eventyr efter det tropiske dyreliv - alt er klar til, at du udforsker det. Uanset hvad du kommer for at opleve, vil du forlade stedet med en masse minder og venskaber for livet.
Costa Rica på film

Lapoint Surf Camp Costa Rica

Review: Surfing at Lapoint

Learning to surf in Costa Rica

Surfing i Santa Teresa, Costa Rica

Surf lektionerne i Costa Rica bliver holdt på uberørte strande i tropisk vand. Vælg det surf kursus, der passer bedst til dit færdighedsniveau og drag fordel af vores erfarne surfinstruktørers lokale viden og faglige ekspertise.

Alt var virkelig godt og over mine forventninger.

My Linden

Indkvartering i Costa Rica

Villa & Bungalows

Denne fredfyldte camp tilbyder det bedste indenfor surf, laidback atmosfære og tropiske omgivelser.

Sæson: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

Vis