Surf CampSanta Teresa, Costa Rica

Legendarisk surf i smukke omgivelser

Skjulte strande, vild jungle og episk surf, gør Costa Rica til et Utopia for folk med tørst efter eventyr og spænding. Bo få minutter fra stranden på vores surf camp i Costa Rica, og nyd den rolige Pura Vida livsstil i dette fantastiske land. Kombiner din surfing og dit ophold hos Lapoint med ture til vandfald, snorkling i paradis og udforskning af den smukke natur.

Surf niveau

Begynder til øvet

Vibe

Relaxed & Buzzing

Sæson

Året rundt

Bæredygtighed

CO2 kompensation

FAQ

Spørgsmål og svar

Så, hvad burde jeg forvente?

Pura Vida livsstilen

Solopgangene i Costa Rica er legendariske, så at starte din dag med surf i solopgangen er altid en god idé. Vores surf skole er placeret få minutters gang fra den langstrakte strand i Santa Teresa, en nem adgang til din legeplads. Efterfølgende kan du få en tiltrængt morgenmad med tropiske specialiteter, kombineret med frisk frugt og vestlige favoritter.

Surfing i Costa Rica betyder, at du har adgang til verdensklasse bølger, og en masse af landets bedste surfspots ligger tæt på vores surf camp i Santa Teresa, Costa Rica.  De er alle placeret ved smukke strande med frodig og vild jungle som bagtæppe. Efter surf lektionen, er du velkommen til at bruge din dag i paradis som du har lyst.

Tilbage på surf campen kan du prøve de lækre rejetacos til frokost, hoppe en tur i poolen eller slappe af i en af hængekøjerne under palmetræerne. Du burde også tjekke byens centrum ud. Santa Teresa er en afslappet surf by, med et væld af restauranter, lokale bagerier, hippe caféer og små butikker. 

 

Santa Teresa er kendt for at have gode bølger og forhold for alle niveauer hele året. Den milelange strand med svajende palmetræer, er det perfekte sted at jagte lykken. Vi har igennem ti år leveret surf kurser af høj kvalitet hos Lapoint, så vi er eksperter i, at finde de bedste spots og skabe skræddersyede pakker til alle niveauer, drømme og forventninger. 

 

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed