Surf Camp Costa Rica

Deltag på vores surf camp i Costa Rica, lig stress til side og få en smagsprøve på det gode liv, med en surfferie i denne eksotiske mellemamerikanske perle.

Surfferie i Costa Rica

Pura Vida (rent liv) er et motto fra Costa Rica, der popper op i mange sammenhænge, ​​og er central i forhold til, hvad du kan forvente, hvis du beslutter at tage på surf camp her - for virkelig at nyde livet. Dette paradis er som en tropisk goodie-bag fyldt med vandfald, palmer, regnskov, dejligt klima og en chill vibe. Milelange strande strækker sig så langt øjet kan se, lige ved vores surf camp og her vil du finde masser af bølger at vælge imellem, uanset om du er nybegynder eller en erfaren surfer.

Strand, sol og sjov

Vi har rejst rundt i verden på jagt efter perfekte bølger, hvilket har resulteret i et hav af minder og venner for livet. På vores surf camp i Costa Rica vil du føle dig velkommen og deltage i mange forskellige aktiviteter, som vi organiserer i løbet af din tid hos os. Måske du ønsker at surfe 24/7, slappe af ved poolen eller gå på eventyr i lokalområdet. Uanset, hvordan du vælger at tilbringe din tid hos os, vil du stå tilbage med mange unikke oplevelser og møde nye venner, som måske kan vare hele livet.


Surfpakker i Costa Rica

En af de absolutte bedste ting ved Costa Rica, er den forbløffende surf og de uforglemmelige solnedgange, du har udover det smukke hav lige foran campen. Vores surfkurser afholdes på de milelange strande, hvor vi altid surfer uden en våddragt, og i udfordrende betingelser for alle typer af surfere. Vælg det surfkursus der passer bedst til dit niveau og udnytte den ekspertise og viden vores vidunderlige surfinstruktører har at byde på.

Alt var virkelig godt og over mine forventninger.

My Linden

Indkvartering i Costa Rica

Villaen i Costa Rica er placeret på en bakke med en fantastisk udsigt over Manzanillo i syd og Playa Hermosa i nord. Hillside Villa er et moderne hus med swimmingpool, store sociale arealer, udsigt over havet, god mad og en afslappet vibe.

Vis

Hillside Villa

Denne fredfyldte camp tilbyder det bedste indenfor surf, laidback atmosfære og tropiske omgivelser.

Sæson: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis