Verdensklasse surf og god stemning

Portugal byder på majestætisk natur, en dramatisk kystlinje, og en glitrende horisont ude over Atlanterhavet. Her finder du et af de helt specielle steder, der giver dig den ultimative følelse af frihed. Kom og oplev stemningen på vores surf camp i Ericeira, Portugal – Europas surf hovedstad. Bo to minutter fra stranden, og kombiner de salte stranddage med eventyr til det nærliggende Lissabon.

Surf niveau

Begynder til øvet

Vibe

Relaxed & Buzzing

Sæson

Året rundt

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Mulighed for ombooking & afbestilling 14 dage inden afrejse

Læs mere

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Så, hvad burde jeg forvente?

Hverdagen burde være som dette

For os er Portugal der, hvor det hele startede. Fire unge mænd på en surftur, som vi ikke ønskede skulle ende. Under en solnedgang efter en fantastisk session, sagde Sebastian: ”hver dag burde være som denne”. Det var starten på det hele. Vi stoppede vores 9-17 liv og jagtede vores drøm om, at starte en surfskole i Portugal, Ericeira. Vi ønsker, at alle kommer til at opleve den unikke følelse af, at surfe i Portugal. Læs hvordan det foregår, og hvad du kan forvente, når du bor og tager surflektioner på vores surf camp i Portugal, Ericeira.

Stå op til en stor og lækker morgenmadsbuffet, med sunde muligheder og god energi til at udleve din surf drøm. Efter morgenmaden begiver vi os ud til dagens surflektion. Enten på den flotte strand lige ved campen, eller andre spots, der ligger tæt på, afhængig af forholdene. Surf i Ericeira er god, og vi ønsker, at du får den bedste surfrejse som muligt. Når du er glad, er vi glade! Senere kan du udforske det omkringliggende område, hænge ud på surf campen, eller være med til en omgang yoga. Vi arrangerer også dagsture gennem hele ugen. Tag fx. på eventyr, og oplev finurlige Lissabon.

Om aftenen samles vi omkring sangria, god musik og godt selskab. Glem Netflix. Vi mødes på det perfekte sted til at se solnedgangen.

Med en enestående udsigt ud over stranden og havet, leverer vores surf camp nogle spektakulære solnedgange, og det er med til at gøre den til den bedste surfcamp i Ericeira, Portugal.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed