Santa Teresa, Costa Rica: Guiden til din drømmesurfrejse

Har du planer om at tage til Costa Rica for at surfe? Her er alt du behøver at vide for at forberede dig til en surfrejse i Santa Teresa i en helt tro ”Pura Vida” stil. Hvis tropisk eventyr og surf med junglen som din baggrund lyder som noget for dig, så er du det helt rigtige sted. Her er vores guide til alt, hvad du behøver at vide for at være godt forberedt til dit surfeventyr i Costa Rica.

Mulighed for ombooking & afbestilling 14 dage inden afrejse

Læs mere

Lapoint Surf Camp: Paradiset for vores surfere i Santa Teresa

Hvis et jungleeventyr er det, du leder efter, så er vores camp i Santa Teresa det helt rigtige sted at tage hen.

En camp tæt på den vibrerende bymidte, Santa Teresa

Santa Teresa er en lille og charmerende by med masser af surfvibes. Bymidten ligger kun få minutters gang fra surfcampen. I Santa Teresa finder du gode restauranter, caféer og barer! Der er gode tøjbutikker og små souvenirshops, hvis du vil shoppe under dit ophold! Du kan også finde apoteker, hæveautomater og supermarkeder tæt på campen.

Transport: Hvordan finder jeg vej til campen?

Ankomst og afgang til og fra surfcampen

Når du rejser til vores camp i Santa Teresa, skal du flyve til San Jose Lufthavn (SJO) Juan Santamaría International Airport. Fra San Jose vil det tage dig omkring seks til syv timer at ankomme til campen. Vi anbefaler at komme én nat før du starter rejsen fra lufthavnen til campen, da den sidste shuttlebus afgår kl. 08:00 mandag morgen. Vi anbefaler at bo på Holiday Inn ved siden af lufthavnen, hvis du beslutter dig for at komme natten før transfer - det er nemlig her shuttlebussen henter dig.

En anden mulighed er at tage et andet fly i stedet, fra San Jose til Tambor Lufthavn. Det vil spare dig noget tid, men vil være dyrere. Det tager omkring en time fra Tambor lufthavn til campen, og du kan bestille transfer tilbage til lufthavnen på campen.

Velsmagende lokal mad: Hvad og hvor skal man spise i Santa Teresa?

I Costa Rica finder du “Sodas” overalt, og Santa Teresa er ingen undtagelse. En ”Soda” er en restaurant, der serverer traditionel costaricansk mad og er normalt en meget budgetvenlig løsning sammenlignet med de mere trendy cafeer.

Vejr og sæsoner: Hvornår er det bedste tidspunkt at surfe i og omkring Santa Teresa?

Sæsonerne i Costa Rica er opdelt i regnsæson (også kaldet den grønne sæson) og den tørre sæson (også kaldet højsæsonen), begge med deres egen charme. Den såkaldte højsæson i Santa Teresa, hvor den sociale scene er i sin mest levende stemning, og når bølgerne er mest blide, finder sted i den tørre sæson (november til marts).

 

Santa Teresa har flere turister og bølgerne er meget begyndervenlige. Den tørre sæson er det bedste tidspunkt for begyndere på niveau 1 og niveau 2 at besøge Costa Rica og lære at surfe. I den våde sæson (april til november) er bølgerne større og mere konsekvente. Niveau 3 surfere kan surfe i Santa Teresa hele året rundt. Vandtemperaturen er et sted mellem 26 og 30 grader Celcius i Costa Rica, hvilket betyder, at du kan hoppe i bølgerne uden en våddragt.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed

Lapoint

Alle Camps & Kurser