Surf CampAhangama, Sri Lanka

Surf eventyr i paradis

Palmetræer, udsøgte strande og venlige folk i vandet, gør Sri Lanka til et paradis for mange. Vores surf camp i Ahangama, Sri Lanka er placeret få minutter fra havet, med gode bølger og magiske solnedgange, lige uden for døren. Bliv en del af en ægte surfkultur, og kombiner dit ophold hos Lapoint med dagsture, og udforsk dyrelivet og den storslåede natur i dette fantastiske land.

Surf niveau

Begynder til øvet

Vibe

Afslappet

Sæson

Året rundt

Bæredygtighed

CO2 kompensation

FAQ

Spørgsmål og svar

Hvad kan du forvente

En dag under kokospalmerne

Hvis du er ligeså spændt som os, kan du starte din dag med surf ved solopgang. Stranden er placeret nogle få minutters gang fra surf campen i Sri Lanka. Der er også muligt at dyrke morgen yoga på taget, hvilket er en fantastisk oplevelse du ikke må gå glip af. Zen, surf og solopgang er en genial kombination! Du kan efterfølgende dykke ned i en lækker morgenmad med specialiteter fra Sri Lanka og tropiske varianter, kombineret med frisk frugt og vestlige favoritter.

Surfing i Sri Lanka Betyder, at du har masser af gode spots af vælge imellem, afhængig af dit niveau. Vi kører til de mange surf spots via tuk-tuk, hvilket er en oplevelse i sig selv! En normal taxa vil aldrig blive det samme igen, efter du har kørt med vinden i håret og til god musik, forbi de lokale beboere der vinker i vejkanten. Nem og hurtig adgang til de smukkeste strande.

Vores surf lektioner foregår på nogle fabelagtige strande, der tilbyder den helt rigtige ramme for din surf drøm. Efter surf lektionen er du fri til at gøre hvad du vil. Slap af ved poolen og nyd en frisk smoothie til frokost tilbage på surf campen, eller udforsk det spændende omkringliggende område. Du kan også deltage i en af vores mange aktiviteter. Oplev kulturen helt tæt på til et teselskab med en lokal familie, eller bliv involveret i naturen, og tag med til et ‘turtle hatchery’ hvor man opfostrer og passer på skildpadder.

Din surf rejse vil ikke være komplet uden de mange eventyrs-pakkede oplevelser, som dette land tilbyder. Vi tager på safari for at opleve vilde elefanter, og vandring ind i regnskoven, på jagt efter vandfald og episke muligheder for at hoppe fra klipper. Som du snart vil opleve, er Sri Lanka en stor smeltedigel fyldt med action og spiritualitet, kontraster og farver. Vi blev forelskede i stedet, og vi er sikre på, at du også vil blive det.

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed