Surf eventyr i paradis

Palmetræer, udsøgte strande og venlige folk i vandet, gør Sri Lanka til et paradis for mange. Vores surf camp i Ahangama, Sri Lanka er placeret få minutter fra havet, med gode bølger og magiske solnedgange, lige uden for døren. Bliv en del af en ægte surfkultur, og kombiner dit ophold hos Lapoint med dagsture, og udforsk dyrelivet og den storslåede natur i dette fantastiske land.

Surf niveau

Begynder til øvet

Vibe

Afslappet

Sæson

Året rundt

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Mulighed for ombooking & afbestilling 14 dage inden afrejse

Læs mere

FAQ

Spørgsmål og svar

Hvad kan du forvente

En dag under kokospalmerne

Hvis du er lige så spændt som os på din rejse til den bedste surf camp i Sri Lanka, kan du læse mere om, hvad du kan forvente lige her. Du kan blandt andet starte din dag med med sunrise-surf, da surf campen er placeret i Ahangama, hvor stranden kun ligger få minutters gang væk. Der er også muligt at dyrke morgenyoga på taget, hvilket er en fantastisk oplevelse, du ikke må gå glip af, når du besøger vores surf camp i Sri Lanka! Zen, surf og solopgang er bare en genial kombination! Du kan efterfølgende dykke ned i en lækker morgenmad med specialiteter og tropiske varianter fra Sri Lanka, kombineret med frisk frugt og vestlige favoritter.

Surfing i Sri Lanka betyder, at du har masser af gode surf spots af vælge imellem, afhængig af dit niveau. Vi kører til de mange surf spots via tuk-tuk, hvilket er en oplevelse i sig selv! En normal taxa vil aldrig blive det samme igen, efter du har kørt med vinden i håret til god musik forbi de lokale beboere, der vinker i vejkanten. Tuk-tuksne giver nem og hurtig adgang til de smukkeste strande i Ahangama og hele vestkysten, som er et populært spot for mange surfskoler i højsæsonen.

Vores surf lektioner foregår på nogle fabelagtige strande, der tilbyder den helt rigtige ramme for din surfdrøm. Efter surflektionen er du fri til at gøre hvad du vil. Slap af ved poolen og nyd en frisk smoothie til frokost tilbage på surf campen, eller udforsk det spændende omkringliggende område, Ahangama. Du kan også deltage i en af vores mange aktiviteter. Oplev kulturen helt tæt på til barbeque hos ejeren af surfskolen, hvor i surfer i højsæsonen, bliv involveret i naturen, og tag hen til et ‘turtle hatchery’ hvor man opfostrer og passer på syge skildpadder.

Din surf rejse vil ikke være komplet uden de mange eventyrs-pakkede oplevelser, som Sri Lanka tilbyder. Vi tager på safari for at opleve vilde elefanter, vandring ind i regnskoven på jagt efter vandfald og episke muligheder for at hoppe fra klipper. Som du snart vil opleve, er Sri Lanka en stor smeltedigel fyldt med action, spiritualitet, kontraster og farver. Vi blev forelskede i stedet, og vi er sikre på, at du også vil blive det, når du besøger den bedste surf camp og surfskole i Sri Lanka, Ahangama.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed

Lapoint

Alle Camps & Kurser