Surf camp i Sri Lanka

Tag med på surf camp blandt palmer og strande i Det Indiske Ocean. Tropiske Sri Lanka tilbyde gode tider, unik kultur og søde mennesker, for ikke at nævne; fantastiske bølger og surf.

Surfferie på Sri Lanka

Sri Lanka er en ø beliggende sydøst for Indien og er et tropisk paradis med perfekte bølgeforhold. Her får du surflektioner i idylliske omgivelser med smuk natur, en afslappet vibe og gode bølger. Der er noget for alle niveauer, uanset om du ønsker at lære at surfe eller tage din surfing til det næste niveau. 'Lanka’ har et tropisk klima og er fyldt med milelange strande og mange interessante steder at besøge. Her er ligger smukke seværdigheder som perler på en snor, og med et dejligt køkken og optimal surf, har Sri Lanka et væld af muligheder for alle typer af eventyrere og surfere.

Sol, surf og yoga

Efter at have rejst rundt i verden på jagt efter perfekt surf, har vi lært, at den vigtigste ingrediens til en vellykket surfferie er, at have nogen at dele sine oplevelser med. På vores surf camp på Sri Lanka er der altid gode tider og du kommer til at kende mange dejlige mennesker, som du kan surfe med eller få en øl i solnedgangen med. I den tid med os, vil du have mulighed for at deltage i mange aktiviteter, som vi organiserer. Du kan også vælge at tilrettelægge din ferie helt som du ønsker - uanset hvad, kan du være sikker på at stå tilbage med et væld af unikke oplevelser og måske nye venskaber der varer hele livet.
Sri Lanka på film

Surfers doing beach clean-ups for a healthier ocean

A day in the life in Sri Lanka w. Lapoint Surf Camps

Adventures in Sri Lanka

Living and Surfing in Ahangama, Sri Lanka

Spot Check Sri Lanka

Camp life in Sri Lanka

#Goodtimes in Sri Lanka

Ocean awareness & surfing in Sri Lanka w/Ole Steffensen

Jon Olsson in Sri Lanka

Surfing i Sri Lanka

Vi sætter selv altid kursen mod Sri Lanka, på grund af de mange surfmuligheder, der findes her på alle niveauer. Lige uden for campen finder du rolige og pæne bølger, som er perfekt til begyndere, og kun en mindre tuktuk-tur væk, finder man de koralrevene med kraftigere bølger. Vælg det surfkursus der passer til dit niveau, og udnytte den ekspertise og viden vores vidunderlige surfinstruktører vil videregive til dig.

Utmerket plassering rett ved stranden med veldig vennlig staff og gjester.

Jon Goldstein

Indkvartering på Sri Lanka

Vi valgte at placere vores surf camp i området ved byen Ahangama, på grund af omgivelserne, den smukke strand og bølger egnet for surfere på alle niveauer. Byen Ahangama er kun en kort tuktuk-tur væk fra campen og er en lille by med utallige små butikker og restauranter, hvor du kan få en smagsprøve på den lokale mad og kultur.

Garden Villa

Denne villa er beliggende tæt ved stranden og med nogle af de bedste bølger for surfing. Slap af og nyd en kold drink i en af ​​vores udendørs-lounges i vores tropiske have.

Sæson: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis