Surf CampEl Sunzal, El Salvador

Fantastisk surf lige ved hånden

Denne skjulte perle er et ægte paradis for enhver surfer. Du kan tydeligt mærke den helt specielle autentiske stemning her. Der er altid en varm brise, som bringer duften af saltvand med sig fra stranden lige foran campen. Ved denne Mellemamerikanske drømmedestination kan du surfe hele dagen lang.

Surf niveau

Begynder til øvet

Vibe

Afslappet

Sæson

Året rundt

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

WHAT TO EXPECT

En typisk dag i paradis

I El Salvador vil vi nødigt gå glip af en mulighed for at have det sjovt. Og findes der en bedre måde at starte dagen på end at surfe ved solopgang? Kl. 5:30 tager vi ud i vandet for at fange dagens første bølger. Hvis du foretrækker at sove længe eller er gladere for at surfe om eftermiddagen, skal du ikke ærgre dig - bølgerne vil være her hele dagen. Når du har fået din skønhedssøvn eller scoret de tidlige bølger, er det tid til en lækker morgenmad i vores strandbar. Hvis du ikke kan få nok af surfing, hvorfor så ikke tilføje en ekstra surflektion i løbet af dagen? Uanset hvilket surf niveau du er på, kan vi garantere at tiden er godt givet ud i det skønne varme hav!

Om aftenen kan du med fordel gå op på tagterrassen for at deltage i yoga ved solnedgang, inden du spiser middag sammen med de andre gæster. Du kan også slappe af på din egen altan eller slentre ned til byen og tage en drink! 

Du har også mulighed for at booke dagsudflugter til smukke vandfald og imponerende vulkaner. Du kan endda booke en bådtur for at opleve vilde krokodiller. Der er masser af spændende ting at se og opleve her i El Salvador og vi er sikre på, at du vil elske det lige så meget som vi gør! 

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed