Afslappende dage i episke omgivelser

Med majestætisk natur, bølgende bakker og en glitrende horisont af Atlanterhavet, kan Alentejo beskrives som Portugals Toscana. Oplev en unik del af dette smukke land på vores hyggelige camp i Alentejo Portugal. Lev i det smukke landskab og nyd en afslappet stemning, som er omgivet af vingårde, natur, endeløse strande og fantastiske bølger.

Surf niveau

Begynder til øvet

Vibe

Afslappet

Sæson

Mar - Oct

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Mulighed for ombooking & afbestilling 14 dage inden afrejse

Læs mere

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Så hvad kan jeg forvente?

Kobl af, og find energien i paradis

På vores surf camp i Alentejo, Portugal, kan du tage en dukkert i poolen, og se hvordan solen langsomt bader det smukke landskab i et gyldent skær. Den afsides placering af surf campen i Alentejo, Portugal danner rammen for en fredelig morgen i vores lille smørhul på landet, så hvis du er til fred og ro, god surf og smukke omgivelser, er vores surf camp i Alentejo den bedste for dig!

Nyd en hyggelig morgenmad og friskbrygget kaffe sammen med dine nye venner. Senere smutter vi til stranden for at starte dagens surflektion. Surfing i Portugal og ikke mindst Alentejo betyder, at vi har masser muligheder for at finde fantastiske bølger, som vil gøre din surfrejse i Portugal helt uforglemmelig!

Eftermiddagen er din egen og sat af til fri leg; måske vil du nappe en surflektion mere, chille i solen eller deltage i en af vores aktiviteter - der er frit valg på din surfrejse til campen i Alentejo. Prøv stand-up-paddle boarding ved floden Vila Nova Milfontes, udforsk det smukke område på hest, eller deltag i en volleyballkamp.

Und dig selv at udforske de lokale smage i området. Spis lækre is i Vila Nova de Milfontes, drik sangria på en af caféerne med udsigt over havet, forkæl dig selv med frisk fisk og skaldyr på den lokale favoritrestaurant Julinha, og sluk tørsten på Blue Bar med dens berømte gin & tonic.

Om aftenen spiser vi middag i haven og nyder de smukke solnedgange som Portugal er kendt for. Med et glas vin fra de lokale vingårde er det en god mulighed for at nyde øjeblikket og den fredelige stemning på surfcampen.

Ovenstående er mere end nok til at give din en uforglemmelig surfrejse til vores surfcamp i Portgual, Alentejo.

Underwater shot of surfer sitting on surfboard

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed