Surf CampAlentejo, Portugal

Afslappende dage i episke omgivelser

Majestætisk natur, en dramatisk kystlinje og Atlanterhavets glitrende horisont. Portugal er et af de helt særlige steder, der giver dig den ultimative følelse af frihed. Oplev en unik del af dette smukke land på vores surf camp i Alentejo, Portugal. Lev livet på landet, og nyd en afslappet stemning omgivet af vinmarker, natur, endeløse strande og store bølger.

Surf niveau

Begynder til øvet

Vibe

Relaxed

Sæson

April - Nov

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Indkvartering

Vores lille smørhul på landet

Lapoint Surf camp Alentejo, Portugal ligger en kort køretur fra havet, omgivet af åbne vidder, vinmarker og smuk natur. Bo i vores nyrenoverede villa med den perfekte balance mellem traditionel portugisisk arkitektur og moderne faciliteter.

Ting at gøre

Gå på opdagelse

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

COVID19

Oplysninger om COVID19

Lapoint har stor erfaring med håndtering af forskellige typer begivenheder rundt omkring i verden, og det er vigtigt, at vores gæster føler sig trygge ved at rejse med os.

Vi overvåger udviklingen nøje på hver af vores destinationer, og vi er i kontakt med sundhedsmyndighederne i hvert land og følger deres retningslinjer, i tilfælde af, at der vil blive rapporteret udbrud af COVID-19 (coronavirus) i et af vores nærområder.

For updated travel information for each destination, we advise you to read the latest information on the official websites:

Portugal Fuerteventura Costa Rica Bali Sri Lanka Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID 19 her

Så hvad kan jeg forvente?

Kobl af, og find energien i paradis

Tag en dukkert i poolen, og se hvordan solen langsomt bader det smukke landskab i et gyldent skær. Den afsides placering af surf campen i Alentejo, Portugal danner rammen for en fredelig morgen i vores lille smørhul på landet.

Nyd en hyggelig morgenmad og friskbrygget kaffe sammen med dine nye venner. Senere smutter vi til stranden for dagens surflektion. Surfing i Portugal betyder, at vi har masser muligheder for at finde fantastiske bølger!

Eftermiddagen er din egen og sat af til fri leg; måske vil du selv surfe mere, chille i solen eller deltage i en af vores aktiviteter - der er frit valg på din surftur. Prøv paddleboarding ved floden Vila Nova Milfontes, udforsk det smukke område på hest, eller deltag i en volleyballkamp.

Und dig selv at udforske de lokale smage i området. Spis lækre is i Vila Nova de Milfontes, drik sangria på en af caféerne med udsigt over havet, forkæl dig selv med frisk fisk og skaldyr på den lokale favoritrestaurant Julinha, og sluk tørsten på Blue Bar med dens berømte gin & tonic.

 Om aftenen spiser vi middag i haven og nyder de smukke solnedgange som Portugal er kendt for. Med et glas vin fra de lokale vingårde er det en god mulighed for at nyde øjeblikket og den fredelige stemning på surfcampen.

Other surfcamps

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed