Surf CampAlentejo, Portugal

Lapoint Alentejo, Portugal

Lapoint Alentejo ligger en kort køretur fra havet, omgivet af åbne vidder, vinmarker og smuk natur. Bo i vores nyrenoverede villa med den perfekte balance mellem traditionel portugisisk arkitektur og moderne faciliteter.

Værelser

Et landligt surfer hus

Vælg mellem fællesværelser eller dobbeltværelser. På vores camp er alle værelser lyse og rummelige med moderne faciliteter og komfortable senge.

Faciliteter

Den perfekte legeplads

Slap af ved poolen, chill i vores hæng-ud områder, deltag i en volleyballturnering eller snup et glas vin og se solnedgangen om aftenen. Vores fremragende faciliteter, kombineret med smuk natur og udsigt over Atlanterhavet, gør campen til et sted, der er let at elske og svært at forlade.

Other surfcamps

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed