Surf CampFuerteventura, Spanien

Europæisk varme vandeventyr

Fuerteventura har sin egen stil. Her vil du opleve gamle vulkaner og sand fra Sahara, mens du er på en ø omgivet af koralblåt vand. Landskabet minder mest om det man vel finde i Vestafrika, men de lokale og deres levemåder giver dig det bedste af den spanske livsstil. Surf campen i Fuerteventura er noget du aldrig glemmer.

Surf niveau

Begynder til øvet

Sæson

Året rundt

Vibe

Relaxed & Buzzing

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Så, hvad burde jeg forvente?

Livet på De Kanariske Øer

“Eat, sleep, surf - repeat” er den klassiske beskrivelse af en surfers livsstil. Selvom det er tæt drømme scenariet for de fleste surfers, er det for begrænset til at beskrive Lapoint surf camp oplevelsen. Beskrivelsen af et kanarisk surf eventyr vil mere være: ”udforsk, åben op, vær social, surf indtil du ikke kan mere og derefter gå ud og få et par øl - og så gør det hele om igen”. Det er måske ikke en ørehænger, men meget mere sjovt!

Vores camp i Fuerteventura er uden tvivl fantastisk. Beliggenheden er i top, hvor du er tæt på alting samtidig omgivet af en 100% lokal stemning. Vandet er varmt, i forhold til det meste af Europa og du kan surfe med kun en tynd våddragt. Indkvarteringen, maden og landskabet er ekstraordinært. Den tørre, robuste natur uden træer, er noget der vil vokse på dig. Vi er overbeviste om at både landskabet og folket vil have gjort indtryk på dig når du tager afsted derfra igen.

Hvis du gerne vil surfe mere, er der masser af surf spots i området til alle niveauer. Vores personale er klar til at give dig anbefalinger og guide dig alt efter hvilke bølger du søger. Hvis du gerne vil feste, er Corralejo kun en 15-minutters taxa tur væk. Her har du masser af restauranter og barer at vælge imellem. I Lajares, hvor vores camp ligger, liver byen op et par gange om ugen. Her går de lokale ud for at få en drink og høre noget godt musik.

For at opsummere: Det her er en cool surf rejse.

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den bedre end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed