Surf CampFuerteventura, Spanien

Lapoint Fuerteventura, Spanien

På Fuerteventura er vi sammen med gæster fra vores lokale partner, så du kan godt forvente at møde rejsende fra forskellige verdenshjørner, der kommer for de samme ting som du gør. Vi har to forskellige villaer: ”The Villa” med 16 sengepladser og ”The Guest House” med 12 sengepladser. Begge villaer er nydelige og tilbyder mere end hvad man vil forvente af en surf camp.

Værelserne

Rummelig & moderne

Vi har to forskellige villaer. Uanset hvor du bor er du velkommen til at hænge ud i begge huse. Der er en cykeltur på 8-10 min mellem de to huse/Afstanden mellem de to huse svarer til en cykeltur på 8-10 min og der vil være cykler tilgængelige begge steder. Vælg mellem vores sovesale eller dobbeltværelser. Alle værelser er rummelige og med moderne faciliteter, behagelige senge og udendørs adgang.

Faciliteter

The Guesthouse

The Guest House er et skønt sted at få en fornemmelse af Fuerteventura. Med en kaffeshop og en bar lige ved siden af, har du en god forbindelse med hvad der sker i byen af Lajares. Det er et smukt hus med tagterrasse, udsigt til vulkanerne og en pool til de afslappende eftermiddage. Stemningen her er skøn og når du bor i The Guest House vil du have adgang til cykler, så du kan udforske på egen hånd.

Faciliteter - The Villa

Social & relaxed

I hjertet af campen er der en 18-meter hvid pool med en omgivende terrasse, opholdssted og spisepladser. Det er her, du kommer til at tilbringe det meste af din tid med os. Du kan slappe af i solen, i skyggen, svømme i poolen eller socialisere dig. Stemningen på campen er den perfekte balance mellem social og privat.

Other surfcamps

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed