Surf CampAhangama, Sri Lanka

Lapoint Ahangama, Sri Lanka

Lapoint Sri Lanka huser rejsende, på jagt efter nye eventyr, fra hele verden. Bo tæt på stranden i en oase omringet af svajende kokospalmer. Nyd den fredfyldte atmosfære, samtidig med at du er tæt på den spændende by Mirissa, Unawatuna, Midigama, Weligama og Galle.

Værelser

Enkel men virkelig rigtig flot

Vælg imellem vores fælles værelser, superior- eller dobbeltværelser, eller bo i vores anneks. På vores camp er alle værelser store, med klimaanlæg, moderne faciliteter og komfortable senge.

Faciliteter

Alt det du har brug for på et sted

Hjertet af vores camp er vores smukke have med fine og hyggelige fællesområder, en pool og en volleyballbane. Slap af ved poolen, nyd en frisk smoothie bowl eller deltag i nogle af vores aktiviteter. Campen har den perfekte balance mellem at være et socialt – men samtidig et afslappende sted.

Andre surfcamps

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed